嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

[構思中]十二月份聖誕網聚

又來八卦一下=3=++; ?9 V2 p# t9 R0 n5 U! O' T
好似好好玩呢~XDDD
9 H; }1 r! |3 K" l但如果我想去是不是不可以?& }/ x& l& L" p" ]% |
希望參加者最少帶同一件便服(非校服COS服)作統一拍照留念時用

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
小R 都唔知12/11-18 得唔得閒

引用:
原帖由 心儀 於 2010-11-15 19:38 發表   6 {0 c: Z7 W0 H/ R$ Z7 d
6 u! ?! V/ M( n" l
仲有時間丫! h5 f( H1 U" d! ~' X6 P0 y
買齊所有野再來吧
4 i$ ~6 X- d1 L) l9 x. E6 `

+ t. u# @# }: @& Q9 N& j, H% V衫有啦XD
6 z# j3 E- Q& O$ X5 e. `假髮就落OREDER啦~
  {" r2 I, r4 f" i8 y唯獨個貓樣

我又去!

引用:
原帖由 露姬 於 2010-11-15 19:47 發表   . `7 H. y& e4 R5 o7 K
又來八卦一下=3=++: Q' P/ [3 G5 [% E& O
好似好好玩呢~XDDD8 W% Q, _$ s- X* o/ V+ u
但如果我想去是不是不可以?
! \0 p  T1 ~3 F5 H8 Z% N% W希望參加者最少帶同一件便服(非校服COS服)作統一拍照留念時用
  p3 R; }9 D9 r, f6 d/ ]* Z
你有件黑色的我記得都可以吧- H: a) {/ m4 A5 V; D& [* N; o
只是在合照時不希望有太COS感覺都服裝出現
* r) F6 G$ c9 H% o不然會有不統一的感覺

引用:
原帖由 Rachel 於 2010-11-15 19:50 發表   
) g2 F& K2 n  l- ^# [( T. U: D小R 都唔知12/11-18 得唔得閒
; u' J5 O' y/ r2 p5 a, J; P小R能來就好了~

引用:
原帖由 Katherine~baby 於 2010-11-15 19:54 發表   " Q$ d4 f: r( K& ?! S! g8 C
9 x# g& ~5 n; q8 Q
# A- ]/ e& j9 _
衫有啦XD
4 ^* f6 r- s1 w+ o5 C假髮就落OREDER啦~+ G, F, }- g: j5 f9 B  R
唯獨個貓樣
$ ?' s0 I' q( Z1 }. F5 H" N
貓樣?
8 s# g7 s1 [) Y( B你飲大左了嗎XD

引用:
原帖由 Suki_siu 於 2010-11-15 20:14 發表   / ?& E& o4 D: u# Z( J3 d' \, y
我又去!
: K% c+ N# u* @0 B9 F
Suki是cdtv的台柱
6 s( i/ }4 t# @" G$ v. V; J是我邀請的對象之一呢~

我想參加啊; N3 e  F& Z) b

4 G2 ]" H5 w$ e6 `1 W可以嗎?

引用:
原帖由 心儀 於 2010-11-15 20:45 發表   ' U4 F) _# {1 d% V) J+ `
' ^8 ]0 T4 r3 \  u
Suki是cdtv的台柱
- I1 l# j1 ~6 ^是我邀請的對象之一呢~
3 H9 G( s/ L% T7 w* @7 J) }! d3 ~
Suki 真係勁呢XD 做左台柱, VIP q.q

構思唔錯 7 \- G" u9 _9 h  u
不過我果兩日都未考晒試, 到時就算人到心也不到......6 L% ~( ?) v5 `, h/ V
(頂佢的, 最難果科偏偏最後一日考, 重要係剛剛聖誕前, 成個exam session既最後一日先考)
6 s& i9 S' Z0 q9 e

會很好玩呢, 酒就唔好喇, 要飲既散左之後去第2度飲都得, 如果預定地方唔得, 可以試下搵度假屋

引用:
原帖由 butterflies 於 2010-11-16 00:38 發表   1 ~+ \1 H3 ?, C9 v- B
會很好玩呢, 酒就唔好喇, 要飲既散左之後去第2度飲都得, 如果預定地方唔得, 可以試下搵度假屋
4 l' C- c# I" B# e但飲少少影相會自然D既@@

搞網聚.,.由心儀搞比較放心
9 U$ W( j3 L- ]% ?0 o1 |6人為私人邀請,6人為公開申請
/ c% l. T7 y, T  N9 c3 |頭6人係指心儀邀請的人去1 d: S" l2 d' A. _; |
唧係仲有6個機會....
% d0 j- W, g  z7 b我好想去............+ T9 u, b4 D# o8 ?$ L  Q( z
厚面皮D問下心儀.,.,我有冇份呢?
7 N' ~2 c$ X& c& G  N(可惜不在香港)

引用:
原帖由 grilboy 於 2010-11-15 12:17 發表   
8 |: I( i/ O4 E唔化妝唔去得,哩條係咩規則.....................
5 h& u6 X' Y5 ^- U0 Y
你仲駛乜化妝呀! 同真女冇乜分別!
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

suki去我又要去丫 8 ?" X* d! o% d% m, [
3 Z9 P+ b2 O6 L5 `
不過如果多人參加要排積分 4 a9 d) N- e2 a' Y
& b2 X+ i1 T# e7 f: y# L; B* B
我加入冇耐..咁少積分 5 J# j1 ~$ x4 S! S6 `
咪凍過水冇得去lor
2010-09月25日 1 st CD...suki

引用:
原帖由 abc2010 於 2010-11-16 02:33 AM 發表   
- t, k3 Y. ~  c5 S# q# ^suki去我又要去丫 # ~# V/ a3 u8 l
: f1 T& W) C6 a! U/ p3 ^, o, ?4 P
不過如果多人參加要排積分 7 S+ A3 m/ o2 x4 A: {3 X, }

1 V  R. o3 U8 m0 |+ `* _我加入冇耐..咁少積分 0 d: U# u7 X: D) l5 E; C* Q
咪凍過水冇得去lor
2 y" [2 }7 W$ z8 l. u# l
咁你要快d回多d post la~

引用:
原帖由 Suki_siu 於 2010-11-16 02:51 發表   8 K6 o* @6 z* i5 W, h, y$ J% l  M
* w2 P0 l& L* L% ~4 b, }% Z
咁你要快d回多d post la~
, \! a# P3 J& `# L, J+ E7 P8 k0 G0 G5 R" E& e* S- l( ^" |; D
唯有
2010-09月25日 1 st CD...suki

引用:
原帖由 Rachel 於 2010-11-15 19:50 發表   + q- h8 S' d( Z7 U, x
小R 都唔知12/11-18 得唔得閒
# @# K! T) n, q9 ~/ v! U
% J" P" J; C3 q如果得閒 小R你會唔會著件婚紗去呢?3 v6 W7 E2 ?4 H* \& Z

) F+ O5 S6 K1 k我有姊妹裙呀!!
9 e' Z- F: i6 E, j8 c9 H3 d/ E4 i0 ?. J$ D2 Y8 ?3 p1 e

引用:
原帖由 CECI 於 2010-11-16 01:58 發表   ! i  Y& z5 r8 ]1 b  `/ [: I

1 j$ w. M/ @0 P; p- H. }你仲駛乜化妝呀! 同真女冇乜分別!
9 G  T/ M& @* G5 ?) B; u5 W
佢係架~) U/ O$ n* P9 f- D# A, e- w+ @3 i
如果唔化同真女無分別
- ?0 f5 I% n3 D我唔介意的
) A4 _# o, O9 i* p- p" ?4 g不過如果唔係就請化妝了XD

最近訪問的版塊