嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

尖沙咀買絲襪好去處!

引用:
原帖由 mrlo66 於 2010-8-29 21:17 發表   
! T6 F1 h9 Q+ _3 |0 ED胸圍可唔可以試戴?
! K" l- Q: A+ d 6 j7 f+ r0 {" K# n5 A; \
呢0下真係考起我啦! 我買Bra通常在中環那邊買呢! 因為果便真係有得試! 果次我上老尖間舖, 淨係買絲襪咋! 不過相信應該可以試掛?
% v* M" K* W! O$ {1 e- d- Y/ R! y
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 CECI 於 2010-8-29 21:29 發表   
4 u! `8 P* I7 e& [8 W) Q( V: j6 f) L& w, L, M( Q6 [; P: U

; Z' _4 {7 x$ W  G$ M8 m; d  x呢0下真係考起我啦! 我買Bra通常在中環那邊買呢! 因為果便真係有得試! 果次我上老尖間舖, 淨係買絲襪咋! 不過相信應該可以試掛?6 v* J+ ^& p5 M, h. }
5 w' P! i$ P' Q. I

; E5 X# c* u$ S) B: [( u你意思係男裝去試都可以?

聽落幾正9 r- ~3 A6 B+ N4 M
) T2 ~1 X# q" o
但始終都係有少少驚呢家野
  O- J+ _  O% H) G% d, L我次次買絲襪都唔會認自用,無咁既勇氣....

i think i have to go there once !

引用:
原帖由 13dtcl 於 2010-9-7 18:04 發表   
3 S$ s2 _- v9 ^! e1 Q. y聽落幾正8 ^: d% X& I: l& }! L% \- ?

: S0 S3 J5 z  r6 S但始終都係有少少驚呢家野
; n! V) L7 ]9 Q) h我次次買絲襪都唔會認自用,無咁既勇氣....
7 c; Z! ^: F) m# {& R
& q0 j# E/ |: _3 _1 k又唔洗表明自用,驚錯size就問句自已咁高著就可以了,除非你好肥就要講明啦

我比較肥既,佢會唔會打個突架??$ I! Q1 I7 E9 z# f; Q
我自用架

引用:
原帖由 c4defusekit 於 2010-9-10 00:17 發表   
3 D" C- |6 Z. Q3 b) k- [我比較肥既,佢會唔會打個突架??$ {7 B0 U: Z2 K0 q' p
我自用架
' p2 ~0 w2 Q- y( S0 {
- @* l7 x' m: W1 L# ^$ z! R) D
在商言商就算佢要打個突都唔會表面化! 她們亦很清錯cd界的經濟潛力! 所以我們唯一要衝破的就是刻服內心的障礙呢! 放心吧好姊妹!' K" f) W% Q+ q& ~& V% E0 ~

引用:
原帖由 CECI 於 2010-9-10 00:30 發表   7 _* \+ u% p! P
' f. `) Z! M4 g; Q6 I, h! H

3 c6 B1 y) g% }) r' q 在商言商就算佢要打個突都唔會表面化! 她們亦很清錯cd界的經濟潛力! 所以我們唯一要衝破的就是刻服內心的障礙呢! 放心吧好姊妹!: A3 r, F7 }) U8 i/ O7 L
% J, |) I9 l* |4 i2 w. |
個度如果夜晚時份,邊個時間會最少人?如星期幾同幾點鐘左右?
. J, \- K8 T( L- c, w; f仲有,有問佢營業時間?thx

引用:
原帖由 c4defusekit 於 2010-9-11 00:04 發表   
7 W! |5 |. p- W* Z; x$ @8 E  T& e! f! f( w3 F* X/ |0 G* j' c
個度如果夜晚時份,邊個時間會最少人?如星期幾同幾點鐘左右?
! `5 c0 ?+ ]# f: ]( {4 N* E仲有,有問佢營業時間?thx
4 v( M+ @$ g* q
朝11晚11! 我去過三次! / g+ e3 V# t% N) |1 \
第一次閒日夜晚9點半打後, 計埋我得三個人咁上下! Sales兩個!
$ I' j( N( v0 r; i1 r/ \第二次閒日日間3點半打後, 又係得三個人咁上下! Sales三個!2 D1 L% h  U( i1 P( J2 `; `( Z6 n+ ?
第三次星期六夜晚7點半打後, 今次真係超多人, 上面已經幾大, 但係有男有女. 夾夾,埋埋成8-9個人咁上下! Sales三個!: v# N- ^: w/ l0 @
那晚三個Sales都唔知應付邊個人好, 卒之令我冇心機仔細咁睇落去! 看了一陣即撇!!!
! i- t6 q6 L9 D7 I) j% F/ {

見 到你有買兩種色各半 絲襪褲 幾錢一對

引用:
原帖由 馬斯丹 於 2010-9-11 04:33 發表   9 q! l  o6 L* S& m( p6 z
見 到你有買兩種色各半 絲襪褲 幾錢一對
; [2 a* N  H3 w1 l# o6 ~8 R; s

2 {+ K; u5 T6 _# _+ U" v49蚊對啊!

引用:
原帖由 CECI 於 2010-8-29 21:29 發表   
( w. ^6 L* T2 H6 V3 g$ P$ c9 H- g; Z2 M: J, j2 W8 z
, o6 ?5 |! l0 `6 j+ }2 z( S6 X
呢0下真係考起我啦! 我買Bra通常在中環那邊買呢! 因為果便真係有得試! 果次我上老尖間舖, 淨係買絲襪咋! 不過相信應該可以試掛?+ J4 [# X$ d' @  p& o
% I2 f" Z# L' J1 ]1 F
$ g4 S: `2 F0 \4 @- d2 z- b4 |
你寫話"中環那邊買Bra.....(有得試!!)"...真的嗎??
' \  E; j4 \' O7 `7 C# \5 H% U- p我想買BRA但無試過唔知FIT唔FIT到自己,所以想試試先買。/ C  `& N% g- k0 }
我好想去買啊...可唔可以"PM" 比我知地址邊度...!!
% P; ]4 `7 j* s& X: }) B) E) d  ^, V, p

8 E! r) R) K. }9 G3 J  X8 O
9 x. i* Q3 G( L; u" C
4 @3 k7 r" G9 R* U. [萬分感謝...

引用:
原帖由 joe_box 於 2010-9-14 01:09 發表   % H7 U, N1 `0 f! m# }- a2 Z
$ o3 s, w& [) }) U$ h4 U& ^; {

* V" C+ O' n7 h$ ]你寫話"中環那邊買Bra.....(有得試!!)"...真的嗎??
0 {  g# p* g# ~. j9 W我想買BRA但無試過唔知FIT唔FIT到自己,所以想試試先買。
6 Z; G* q$ g/ E9 m. c, I我好想去買啊...可唔可以"PM" 比我知地址邊度...!!- k" r7 X5 }! H; V- |5 M  I# ]4 k
* j7 j5 \* [- P8 v" w
5 X# v3 U" l+ |
2 K3 ^5 R( ~' W: }% [5 S1 f

2 J" k3 K- F" Q8 F7 y7 u/ K! |萬分感謝...
7 ^/ M: l0 D# c  c
" v+ |( A$ p+ TJoe, 已PM你, 那地方不難尋找的!

咁好既店, 小妹上次竟過門而不入...

引用:
原帖由 michelle666 於 2010-9-15 14:39 發表   0 m0 c/ k& k+ `; Y9 @- w/ ]
咁好既店, 小妹上次竟過門而不入...
& l) P) v/ P9 n0 P+ J7 s0 v" ?6 B/ m8 S( |% l6 Q
返卓咪得囉!

回復 55# CECI 的帖子

已經咁做, 用左不足100購入一set內衣, 佢d sales真係好好人

引用:
原帖由 michelle666 於 2010-9-16 10:54 發表   % y1 Q: y$ G/ t$ Q/ O' S
已經咁做, 用左不足100購入一set內衣, 佢d sales真係好好人
. ]2 U; M5 |4 ]6 K! U. c; ^4 L+ F7 I
你係唔係夜晚先上去, 冇咁多人時佢地仲好好吹, 有時仲會過d經驗比我地ga!例如絲襪襯衫, Nude Bra使用法, 原來唔係B Cup C Cup亂咁貼ga!
. r0 a3 v9 Z5 [$ o. I( D; c

回復 57# CECI 的帖子

小妹係下午3時許去, 當時仲有一個女人,
+ E; {4 s% s' ?! j小妹遲d一定再要去購物, 順便向佢地請教, 做個靚女
' E1 {$ R  u9 V! B5 {( d# r& M' H2 p

引用:
原帖由 michelle666 於 2010-9-16 22:34 發表   4 x2 P4 J$ x" M, X( T  ]
小妹係下午3時許去, 當時仲有一個女人, + v- m- ]* c* T* T7 d, ^
小妹遲d一定再要去購物, 順便向佢地請教, 做個靚女
: R* \! B7 Q0 u- d. ]& r; n( Y- v& J# T5 `! r+ T' l; I
下午3時後...d女人未放工, 真係一個良機! 醒目wor Michelle!2 x- `. X" U( V& X2 Q

引用:
原帖由 CECI 於 2010-9-18 00:40 發表   ( D  e+ N; q. p& ^. e1 t

1 _2 O( `6 C6 M: P8 M- w% r
8 C+ X8 _6 A+ L下午3時後...d女人未放工, 真係一個良機! 醒目wor Michelle!2 h4 [7 r4 ]7 s6 l9 k
: _5 N  C2 {/ P4 _ceci姐過獎啦, 始終如果購物時有女客既會冇咁方便