嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有冇人鍾意玩尿片?

引用:
原帖由 lrube 於 2013-10-26 21:42 發表   . X5 G  V: c6 u: [  m" }& d  `
沒用過,感覺太厚了,穿起女裝來不好看,所以比較喜歡用M巾
- s: N1 D, c/ P8 g6 Q" j鴨尿片和M巾完全兩回事' j$ q2 ]/ d; M; H- c
外國亦有専講/討論尿片的網站,喜歡用尿片的人就是喜歡"鴨片"又厚又大的感覺
; U& d$ Q) M( @& c' X! \' E& p和鴨衛生帶相似,鴨左尿片好多時同鴨衛生帶一樣
" C% }: q4 P3 U( s6 @穿褲會現形,以下圖片是我鴨左TENA環帶式尿片
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

唔係講笑,係泰國印尼呢d成日塞車既國家,一塞就塞幾個鐘頭,真係有職業司機要『押片』架!

引用:
原帖由 banana0525 於 2013-9-5 23:37 發表   9 s: T4 M0 e# t8 L9 {1 C" `! T
TENA夜用首選
0 \$ K# i, \) J' E8 |
- b( U6 A$ I% C2 [8 S) @
$ n: ?- W7 X9 C6 r# @- JME 2, 不過TRNA膠帶好易斷,有咩計?

引用:
原帖由 willy 於 2013-9-6 17:34 發表   
2 x$ o8 n1 {3 ]/ q+ Y: w9 t5 W  g' x! t, o, v) B  z$ ]
' B) z. |' Z  Q% |4 o* O) V
呢個用來訓覺簡直正, 當屋企人去旅行時, 我無論日同夜同用佢.
8 V+ B+ Z7 T& d5 `  X9 z
# d0 t% I0 a1 \7 s/ d5 Y, \. w1 L9 h4 i# i
我而家晚晚都鴨片訓覺,放假全日都鴨住

引用:
原帖由 maria-ng 於 2013-9-21 09:26 發表   
) ?3 _& i. B( e$ \/ ?8 }* y一些外國網站上的可清洗成人尿片
6 C2 t; C5 r- e2 Y( |/ [有冇網址丫,第一條好得意,好想買

引用:
原帖由 maria-ng 於 2013-10-26 16:40 發表   
% o# S) l; z% G2 P# A' {6 u
3 L7 W/ \, S; O% [妳有冇試過鴨尿片出街?
  }5 I) H' |2 L5 a我放假時會全日鴨片,出街都唔會徐

引用:
原帖由 eddy0clng 於 2013-11-7 21:36 發表   
/ C1 \; o0 r7 P5 n$ {: W0 i" L
: b( w* C( }3 ^8 g6 t2 H7 E8 ~8 a) _# Z" e, w3 b
- ?) i2 G' u( p! R, C
我而家晚晚都鴨片訓覺,放假全日都鴨住
7 @! g4 {1 P: Z" k1 j

8 u* Z! R* S5 b$ i8 Z我只有等屋企人去旅行時先可以禁.

引用:
原帖由 willy 於 2013-11-7 21:43 發表   
# K8 Q1 L' P/ y  p9 a# @) u4 w' J8 s% I) }
: Z& k/ \4 |; d+ W( }$ X5 q) G! {
我只有等屋企人去旅行時先可以禁.
0 Y: `+ K, R+ g) ^# h- ^/ s4 [
& ^  `* |  P+ W* U
昨日跑完步時響洗手間影的
5 K$ J+ m& e, ?; W3 Z* r( B8 L1 m9 _7 \  w/ Y  s
Uploaded with ImageShack.com

引用:
原帖由 eddy0clng 於 2013-11-7 21:47 發表   # V* o. C) n% |! g! H+ x8 A

# A, p8 H( C% C7 J& q6 h& h3 ]: f6 F$ Q
昨日跑完步時響洗手間影的
0 Q4 B4 w$ B) {1 s2 i: s) {+ h8 \$ P( D( g
Uploaded with ImageShack.com
2 ]0 u3 @- m" \& T! d% ^; _, c
佩服, 但係禁會唔會令到條片好現型令到人地知道你包左片?
. ]( Y2 m& O- w4 N當屋企人去旅行我最鐘意就係包左片後著裙. 訓覺前飲一大杯水, 跟住戴眼罩上床訓, 到有尿意就直接疴落去, 個' u$ H/ X; X* V7 o$ w
種感覺真正.

引用:
原帖由 willy 於 2013-11-11 19:18 發表   
' k) ]2 v) L2 I" T& P) s7 _* }: Y  K! x1 l/ E7 n
6 P' K4 x0 Z# d5 q& X
佩服, 但係禁會唔會令到條片好現型令到人地知道你包左片?% r) n* ~) E) j/ q& ?5 N2 r
當屋企人去旅行我最鐘意就係包左片後著裙. 訓覺前飲一大杯水, 跟住戴眼罩上床訓, 到有尿意就直接疴落去, 個" H9 H5 Z0 Q+ ~. O  [7 S& z
種感覺真正.
  e0 _4 o7 |" A* f7 v
晚上公園燈光同人都唔多,又唔會太明顯晚

引用:
原帖由 eddy0clng 於 2013-11-12 20:02 發表   1 N+ Q) f" l- h/ \- Q; n

" G- J  |# s, O: S9 b晚上公園燈光同人都唔多,又唔會太明顯晚
6 x8 Z: [: u2 g; U( L. p
可能我習慣用衛生帶,所以吾多介意俾人知道我鴨左野

TENA夜用裝尿片有冇人用過?(我當然用過)
( i; l2 f# [. z$ |+ `( B2 k$ D近期有推廣,AM730上優惠券指定超市/藥房買特價
0 O! C: f2 R6 f+ ?1 w0 A& TTENA夜用是我用過尿片中最厚的,瀨屎瀨尿幾大督都吸收到

我都有包尿片的習慣

* Q: r% N" @+ M( H岩岩性起拎條M巾褲黎著

引用:
原帖由 maria-ng 於 2013-11-13 03:57 發表   
6 D5 R/ I; B6 DTENA夜用裝尿片有冇人用過?(我當然用過); m! y7 k/ u+ F) E4 z' \
近期有推廣,AM730上優惠券指定超市/藥房買特價
4 N/ N4 @' y+ f% kTENA夜用是我用過尿片中最厚的,瀨屎瀨尿幾大督都吸收到
7 F2 W* ]! J, n( T* W
' }& N- u8 j  v) ?
+ b6 T% N% Q- U( d' i
TENA夜用吸力真係一流, 試過訓覺前疴左一大篤尿落去, 到第二朝乾曬.* q- L" w* J1 X6 K/ }
而且怠左上去感覺都非常舒服~

引用:
原帖由 willy 於 2013-11-13 18:49 發表   
" I# w) c' R5 T, a# T: N8 d1 C$ F) ~
5 ^7 r' y) s  P8 F% i# ]; o# S6 Z

; [7 Y. [$ q7 ?: S  J# t& q) a( E6 RTENA夜用吸力真係一流, 試過訓覺前疴左一大篤尿落去, 到第二朝乾曬.: T" F( Q/ i0 f/ q- |- H
而且怠左上去感覺都非常舒服~
* k( ?! _+ s* p# l. S! C6 }

) O7 m  a1 X4 x: p0 }6 q6 z) h- a: l7 ~仲有AbriForm 既X-Plus都吸收力唔錯,比添寧更厚

引用:
原帖由 eddy0clng 於 2013-11-13 23:57 發表   ' x" y$ i9 k0 @7 p

" U- N  z: Y/ ^: T# n
5 G0 C8 H% ?7 f0 @) `  z9 Z/ C仲有AbriForm 既X-Plus都吸收力唔錯,比添寧更厚
3 u( N( n7 B. E2 h1 p  K/ K( L- Z# f0 {
唔知呢隻難唔難買到. 如果係更厚就好有興試. 未知呢隻係唔係市面上最厚的尿片.

引用:
原帖由 willy 於 2013-11-14 20:10 發表   7 j$ e% I0 ?- [0 k2 Z* F0 Q! J

- s. Y1 V, T+ b+ d$ g$ d/ y4 Z  L8 G' R
唔知呢隻難唔難買到. 如果係更厚就好有興試. 未知呢隻係唔係市面上最厚的尿片.
2 ]. T5 I7 F6 H/ j' k6 a7 G香港可以買到既應該係啦, . D) ~0 t7 j' u. x  K8 l2 Q
地上最強仲有隻叫Dry 24/7 Maximum
5 _' T9 B# t. rTotal capacity 可達3270ml
" A; {- L- N; R比添寧 1740ml
; U  l4 l& c5 _, q0 AAbri-Form M4 X-Plus 2534ml. Z; }# o3 g8 Y( Y# m
都多近1/3

有無得買一兩條?定係一次要買一大包?

引用:
原帖由 MUI 於 2013-11-15 16:57 發表   5 P) B& ?0 c2 V* O3 C0 O7 i; G
有無得買一兩條?定係一次要買一大包?
/ `- _( l) K; N' @1 j2 c" R/ M4 J
1,2 片可能要去10蚊店先有啦

最近訪問的版塊