嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

[構思中]十二月份聖誕網聚

又來八卦一下=3=++7 \& b! C* h2 r% H' \, d) t! m
好似好好玩呢~XDDD
0 f; D8 H5 N0 o. }' e5 W. s+ K但如果我想去是不是不可以?
( ^' _9 }5 u% T7 E7 i7 k2 `希望參加者最少帶同一件便服(非校服COS服)作統一拍照留念時用

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
小R 都唔知12/11-18 得唔得閒

引用:
原帖由 心儀 於 2010-11-15 19:38 發表   
7 Z* t* g+ q* N6 a  s
) M) D, o; Y: H- f仲有時間丫* v9 h! \: U4 U( f3 W2 P* R# _
買齊所有野再來吧
+ A& Y9 P4 F% u: {4 B

: S0 d* h% {: K6 d. B% r衫有啦XD4 f9 K9 X% D1 h( t6 a
假髮就落OREDER啦~6 U* f" `7 v$ `3 v! d2 v7 k3 U
唯獨個貓樣

我又去!

引用:
原帖由 露姬 於 2010-11-15 19:47 發表   
8 V9 N# o  U- x: }; J5 R又來八卦一下=3=++
4 }% z1 D; K: E* d" r; ^好似好好玩呢~XDDD
$ C* A! M8 y1 ^* \但如果我想去是不是不可以?6 i, ~- ]  L2 V: \; v
希望參加者最少帶同一件便服(非校服COS服)作統一拍照留念時用
$ e' U# v( F* t$ g+ [/ O你有件黑色的我記得都可以吧
: I7 q8 U& [# g. C只是在合照時不希望有太COS感覺都服裝出現
/ v4 h! I+ \, c. [不然會有不統一的感覺

引用:
原帖由 Rachel 於 2010-11-15 19:50 發表   
9 R3 B% v# C. \% a# R* r% k小R 都唔知12/11-18 得唔得閒
7 C5 f4 b& d% |3 T/ H; R% w: c, b小R能來就好了~

引用:
原帖由 Katherine~baby 於 2010-11-15 19:54 發表   
; N2 T* A$ N# Y9 l( e% C+ M( O& g# R2 Y
1 ^  ~( s3 R3 a. d6 ?
衫有啦XD
( r) f1 s8 U0 q( [假髮就落OREDER啦~
6 N& u4 }: X# q9 i5 _$ s唯獨個貓樣
+ I: s7 t+ v' x, S( v' R貓樣?! s% a. o- i6 Q& i  K
你飲大左了嗎XD

引用:
原帖由 Suki_siu 於 2010-11-15 20:14 發表   , R3 o9 Z0 T7 H
我又去!
% d$ k5 O; B  N3 \" S- N
Suki是cdtv的台柱/ N. h: u4 [' q  q0 S9 ?
是我邀請的對象之一呢~

我想參加啊! k5 V: F2 Z, j$ z) E7 @0 W# n7 a

! A5 U' R5 T7 _/ L3 U5 ?+ K可以嗎?

引用:
原帖由 心儀 於 2010-11-15 20:45 發表   " {: x/ p7 S" Z+ |4 K
' W1 l* |0 Q8 a; ?$ t5 \
Suki是cdtv的台柱+ D( N/ e+ d! L( H5 v3 d
是我邀請的對象之一呢~
7 |! C: ?# K: N* \3 S0 y7 C3 Q: B: i; u. o5 f! D
Suki 真係勁呢XD 做左台柱, VIP q.q

構思唔錯
& s* g1 N/ y2 k! t# i  `不過我果兩日都未考晒試, 到時就算人到心也不到......
) S# A( q5 i4 Q(頂佢的, 最難果科偏偏最後一日考, 重要係剛剛聖誕前, 成個exam session既最後一日先考)
9 H4 q0 `0 g+ a( x- J! L7 l; [" n

會很好玩呢, 酒就唔好喇, 要飲既散左之後去第2度飲都得, 如果預定地方唔得, 可以試下搵度假屋

引用:
原帖由 butterflies 於 2010-11-16 00:38 發表   
- O( w4 X! B8 u. R) N/ R會很好玩呢, 酒就唔好喇, 要飲既散左之後去第2度飲都得, 如果預定地方唔得, 可以試下搵度假屋
8 m- f5 L" g0 c0 C( U+ k' b7 `* n
但飲少少影相會自然D既@@

搞網聚.,.由心儀搞比較放心
& w' Y& y8 p3 ]0 J# c. d* a6人為私人邀請,6人為公開申請" h0 X  L& [! O3 F. U
頭6人係指心儀邀請的人去) |% b4 L# W# N# z- v
唧係仲有6個機會....% I% m  X5 }: z9 \6 ^$ d6 m
我好想去............
) t2 I- O9 E$ U厚面皮D問下心儀.,.,我有冇份呢?
+ i% ], _3 s& W. i(可惜不在香港)

引用:
原帖由 grilboy 於 2010-11-15 12:17 發表   
% Z. p1 u, o) q1 S唔化妝唔去得,哩條係咩規則.....................
  ?" c) W3 ]+ Z2 x( J9 c
你仲駛乜化妝呀! 同真女冇乜分別!
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

suki去我又要去丫   R6 ?( T+ z5 g4 ]/ t+ Z

) [- `& I% k9 P0 o$ v7 l5 w不過如果多人參加要排積分 - o  H9 s8 y. L8 q* l. t

) x4 C! u0 `# X$ K! s我加入冇耐..咁少積分
9 I' [3 U$ r# l( x0 c/ b咪凍過水冇得去lor
2010-09月25日 1 st CD...suki

引用:
原帖由 abc2010 於 2010-11-16 02:33 AM 發表   ( I) s# q1 @# U
suki去我又要去丫 ) f* K# N) O4 y7 i" s8 I

" ]" h2 v/ k! C3 N0 B7 ]7 f2 p1 r" @不過如果多人參加要排積分 . M: ^, Y  {* ]# F+ O# _1 r

) q. s/ G2 W( ^" p( r我加入冇耐..咁少積分 3 X" K( T6 ~/ W6 A9 X
咪凍過水冇得去lor
' u, |0 m& _5 H3 R' p& E$ J
咁你要快d回多d post la~

引用:
原帖由 Suki_siu 於 2010-11-16 02:51 發表   + p; d# ^* r5 B5 {5 ]
5 X  n) z' @$ E
咁你要快d回多d post la~
5 O9 P' U0 [4 k9 t4 r- r) ]

! l' T. J7 G0 R5 L& k" A' W; u4 B9 o唯有
2010-09月25日 1 st CD...suki

引用:
原帖由 Rachel 於 2010-11-15 19:50 發表   - b5 |8 a2 s" I8 C9 m7 e
小R 都唔知12/11-18 得唔得閒
; g" p% o2 ^5 A, o
$ y" ~8 Y5 b0 V
如果得閒 小R你會唔會著件婚紗去呢?
0 p$ G% \! B2 `
0 w& t& B  X: ^  F2 l我有姊妹裙呀!!2 G: G0 i% W; @+ \% R

" U. H- w; h6 v4 Q6 f8 \, b[ 本帖最後由 mercury1 於 2010-11-16 03:12 編輯 ]

引用:
原帖由 CECI 於 2010-11-16 01:58 發表   
( ?* K+ y; R: U" F/ `0 Y
! ]9 c3 I0 X! @" P8 e& |你仲駛乜化妝呀! 同真女冇乜分別!
/ S8 K1 J- A3 M* ^& p佢係架~
; |: a2 a9 a% |  U8 l# O) l如果唔化同真女無分別
5 n' r3 y& }( x9 ]$ G- X, t! @我唔介意的
& q0 l1 I1 u# ]6 }: ]) O( F不過如果唔係就請化妝了XD