嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

尖沙咀買絲襪好去處!

引用:
原帖由 mrlo66 於 2010-8-29 21:17 發表   - W: d9 {1 R, R+ m) b5 ~0 E
D胸圍可唔可以試戴?
' [0 A, h" g6 R8 R1 o7 j6 u3 S3 k

; W0 `" D! t: @" }  r- @" s+ `呢0下真係考起我啦! 我買Bra通常在中環那邊買呢! 因為果便真係有得試! 果次我上老尖間舖, 淨係買絲襪咋! 不過相信應該可以試掛?4 M, f3 N% _( Y
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 CECI 於 2010-8-29 21:29 發表   ; V( b9 e  _/ W
$ _6 h& O! |1 o+ g% p
% [) ?0 l, ~) O: K
呢0下真係考起我啦! 我買Bra通常在中環那邊買呢! 因為果便真係有得試! 果次我上老尖間舖, 淨係買絲襪咋! 不過相信應該可以試掛?5 i$ O$ L" S: K
; g: f' \1 @% Z- S( O9 C( }. e( A* D
, J5 w& N8 q, U" @* a9 U你意思係男裝去試都可以?

聽落幾正
" F) h7 A9 D& m. H' i
6 F  ?' L5 M3 v+ c但始終都係有少少驚呢家野$ m% U; }5 h2 N7 A: G6 e' b; w0 i
我次次買絲襪都唔會認自用,無咁既勇氣....

i think i have to go there once !

引用:
原帖由 13dtcl 於 2010-9-7 18:04 發表   
% X" k/ F: i' h/ l$ v/ ]: a聽落幾正
  V( N- d4 S8 m- Q9 w0 e6 u- _* G! ?
但始終都係有少少驚呢家野
" {6 F  j7 u' o% K4 u, Q我次次買絲襪都唔會認自用,無咁既勇氣....
3 v+ \8 e; u8 e: _- A) H- U- G
" F7 S. u% N0 m又唔洗表明自用,驚錯size就問句自已咁高著就可以了,除非你好肥就要講明啦

我比較肥既,佢會唔會打個突架??
. I2 @8 Z: i1 ]! f* K; p我自用架

引用:
原帖由 c4defusekit 於 2010-9-10 00:17 發表   0 P6 Q5 `6 |: L4 M" u2 I; x
我比較肥既,佢會唔會打個突架??) R& I3 c/ Y# z% I
我自用架
  y: K' |, u' U/ j0 c7 C8 l/ S6 }- C+ N( Z
在商言商就算佢要打個突都唔會表面化! 她們亦很清錯cd界的經濟潛力! 所以我們唯一要衝破的就是刻服內心的障礙呢! 放心吧好姊妹!% F" q9 g) M5 N5 ^

引用:
原帖由 CECI 於 2010-9-10 00:30 發表   
4 [$ g9 w0 Q9 u6 p: u4 t2 d* i) D
. s- B" ~+ x$ g$ w
在商言商就算佢要打個突都唔會表面化! 她們亦很清錯cd界的經濟潛力! 所以我們唯一要衝破的就是刻服內心的障礙呢! 放心吧好姊妹!
$ Z$ D/ _9 i6 c. N4 f, ?
, K- C: P2 c( ]/ u5 B' J) V$ B個度如果夜晚時份,邊個時間會最少人?如星期幾同幾點鐘左右?/ Q0 U& e6 ]$ e" M7 \  L% u5 M
仲有,有問佢營業時間?thx

引用:
原帖由 c4defusekit 於 2010-9-11 00:04 發表   
9 j  K, f) c% {) D2 N# U0 ]3 U% a1 }( _: ], f7 P
個度如果夜晚時份,邊個時間會最少人?如星期幾同幾點鐘左右?/ M0 e' ]# `2 I, L
仲有,有問佢營業時間?thx
2 H- t5 p2 z3 z7 W! j1 B朝11晚11! 我去過三次!   y/ |0 x6 S; g& w. g# t& P5 ^8 B$ \
第一次閒日夜晚9點半打後, 計埋我得三個人咁上下! Sales兩個!" \/ J' C& Q, X/ ?3 z2 }+ u( A2 I
第二次閒日日間3點半打後, 又係得三個人咁上下! Sales三個!
+ Y9 y( m7 A; p" A8 ]第三次星期六夜晚7點半打後, 今次真係超多人, 上面已經幾大, 但係有男有女. 夾夾,埋埋成8-9個人咁上下! Sales三個!. {) g! v) M" T/ J3 ~) [" c% }
那晚三個Sales都唔知應付邊個人好, 卒之令我冇心機仔細咁睇落去! 看了一陣即撇!!!
) u/ `+ \8 K* v3 O

見 到你有買兩種色各半 絲襪褲 幾錢一對

引用:
原帖由 馬斯丹 於 2010-9-11 04:33 發表   ( R# G! `3 k2 R2 `: K
見 到你有買兩種色各半 絲襪褲 幾錢一對
; A, C1 p0 ]9 C7 v+ N! a( g8 c6 N
0 d# ]; d. V9 n1 [
49蚊對啊!

引用:
原帖由 CECI 於 2010-8-29 21:29 發表   
$ c* f- Z# P2 w) c# J: |, N8 L( v2 I* d3 e# b& N9 s

8 {  z. ~3 W. p6 |呢0下真係考起我啦! 我買Bra通常在中環那邊買呢! 因為果便真係有得試! 果次我上老尖間舖, 淨係買絲襪咋! 不過相信應該可以試掛?
! j! x9 k! |( |, f
: X) Y! G7 m4 _8 E8 X+ S) @: M8 _9 S" G& n0 g
你寫話"中環那邊買Bra.....(有得試!!)"...真的嗎??& d2 k* t4 q/ F( B* V
我想買BRA但無試過唔知FIT唔FIT到自己,所以想試試先買。
  l$ W7 K5 r. |! d我好想去買啊...可唔可以"PM" 比我知地址邊度...!!
* \6 o) K  S* q; q. E$ f+ o! l' Q
5 s2 q2 ?* e1 R4 |) H
& D! R0 D" i) I, Z# V, A7 h: k1 C( r1 W/ Q! m+ C

4 @0 W3 w7 Z, d* [0 W萬分感謝...

引用:
原帖由 joe_box 於 2010-9-14 01:09 發表   
1 }" b9 T( M: T) N
& W1 M6 L) l& }( B4 b: f8 }$ I' Y' n4 D5 Y
你寫話"中環那邊買Bra.....(有得試!!)"...真的嗎??9 P& V' ~% B, p% R
我想買BRA但無試過唔知FIT唔FIT到自己,所以想試試先買。
) y2 Y  I4 o% d+ ~* W+ u我好想去買啊...可唔可以"PM" 比我知地址邊度...!!" I/ H* b! M" y& ]) R6 A7 S

! T4 c0 H/ M& X' ]) G$ d7 ]& k5 z. E  C. T

3 t( c" B7 u8 R2 e6 T( T" A$ N- T) H; V3 n) ~" l! `! }
萬分感謝...
* O! c3 b) N, }  J1 O! r) D0 |$ P' W6 Z) g
Joe, 已PM你, 那地方不難尋找的!

咁好既店, 小妹上次竟過門而不入...

引用:
原帖由 michelle666 於 2010-9-15 14:39 發表   
8 r2 F( u% u. p5 s( l咁好既店, 小妹上次竟過門而不入...
  m* z& ^& C' t; O8 w, Z, C; T& W+ B' @! n: F
返卓咪得囉!

回復 55# CECI 的帖子

已經咁做, 用左不足100購入一set內衣, 佢d sales真係好好人

引用:
原帖由 michelle666 於 2010-9-16 10:54 發表   
4 ^" t. |  l* |; W$ k已經咁做, 用左不足100購入一set內衣, 佢d sales真係好好人
' _1 q1 O/ Y% J& J: }0 A) Q% E- }
+ A: v# F" Z1 v) f8 |% s
你係唔係夜晚先上去, 冇咁多人時佢地仲好好吹, 有時仲會過d經驗比我地ga!例如絲襪襯衫, Nude Bra使用法, 原來唔係B Cup C Cup亂咁貼ga!6 R# b: j% Q* Q! U! W- [

回復 57# CECI 的帖子

小妹係下午3時許去, 當時仲有一個女人, 5 y* M- Y* f# i" a$ L7 l: l7 j$ A& P) \
小妹遲d一定再要去購物, 順便向佢地請教, 做個靚女
" o, j0 P0 d1 c. _4 {9 d  A! \5 o% M+ a4 X

引用:
原帖由 michelle666 於 2010-9-16 22:34 發表   # P0 l5 y; g: `/ l7 l7 a
小妹係下午3時許去, 當時仲有一個女人, 0 U; b& v8 m) c2 I+ g; r
小妹遲d一定再要去購物, 順便向佢地請教, 做個靚女
1 X7 F, o, p% W& |
3 `  J* t3 T7 t: y- {下午3時後...d女人未放工, 真係一個良機! 醒目wor Michelle!# N1 h1 _. K. K! R5 I

引用:
原帖由 CECI 於 2010-9-18 00:40 發表   + u5 X, b5 W  W8 s2 S9 r

. t2 k. J6 |/ X) F1 j& R3 x! v9 J1 l' s) M! M6 j5 A. a
下午3時後...d女人未放工, 真係一個良機! 醒目wor Michelle!2 X, |* Y3 p7 s' l# J  j- a
, b# E$ W7 B/ M7 @* s- o' n2 l% ~
ceci姐過獎啦, 始終如果購物時有女客既會冇咁方便