嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有冇人鍾意玩尿片?

引用:
原帖由 lrube 於 2013-10-26 21:42 發表   
! W; H* K: o# @. }6 J' k, O沒用過,感覺太厚了,穿起女裝來不好看,所以比較喜歡用M巾
+ j1 [) c$ V! |, l
鴨尿片和M巾完全兩回事
) K- G+ x, m! G- o' }外國亦有専講/討論尿片的網站,喜歡用尿片的人就是喜歡"鴨片"又厚又大的感覺
0 m* }9 N5 A) m' k和鴨衛生帶相似,鴨左尿片好多時同鴨衛生帶一樣# k, G& q/ w$ F4 v8 _6 e
穿褲會現形,以下圖片是我鴨左TENA環帶式尿片
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

唔係講笑,係泰國印尼呢d成日塞車既國家,一塞就塞幾個鐘頭,真係有職業司機要『押片』架!

引用:
原帖由 banana0525 於 2013-9-5 23:37 發表   4 v- Y7 D; B: L4 n. U/ G
TENA夜用首選
6 M* d2 s" T7 s' I" X' n/ a( [
9 q% Q# p( C. S4 s8 c+ w
2 {( x6 }8 \* I' \; N$ ?ME 2, 不過TRNA膠帶好易斷,有咩計?

引用:
原帖由 willy 於 2013-9-6 17:34 發表   0 N% ]) K7 ^) x' B1 j# x
- ^% [6 \1 H8 t7 B, f$ L- U

M  L) O% q! C' r( K; C呢個用來訓覺簡直正, 當屋企人去旅行時, 我無論日同夜同用佢.
: L: C/ R. w& N5 Z# E6 r, Z

9 b% k+ m& f  ?# D; d4 Q( r
$ S" }9 N$ o+ }2 D4 q1 Z5 T我而家晚晚都鴨片訓覺,放假全日都鴨住

引用:
原帖由 maria-ng 於 2013-9-21 09:26 發表     H# s! ^" A1 o" B2 c, Y  B
一些外國網站上的可清洗成人尿片
+ Y, O. V8 _2 F& W7 l# J/ |0 ?8 d( q
有冇網址丫,第一條好得意,好想買

引用:
原帖由 maria-ng 於 2013-10-26 16:40 發表   9 }; ~; e+ R/ X$ L" r6 t& G2 Y% x! J
3 }. @* G0 Q/ T+ h! h
妳有冇試過鴨尿片出街?
* h3 x# B8 g0 J0 p  W
我放假時會全日鴨片,出街都唔會徐

引用:
原帖由 eddy0clng 於 2013-11-7 21:36 發表   & _6 `. z* L2 {
2 G/ M& [/ U' \9 F( A4 ]

) c% I2 J! j  [" m8 }6 g
1 K3 `+ h9 g$ D3 U( Y: n/ t7 n我而家晚晚都鴨片訓覺,放假全日都鴨住
3 Q* Y3 U+ K2 M$ C6 S# j

$ p3 h( f) S. N) ~8 c6 X0 e我只有等屋企人去旅行時先可以禁.

引用:
原帖由 willy 於 2013-11-7 21:43 發表   
7 I' C3 I2 G  q: d. r9 n6 |! |3 I& f! H0 C( W) g. ?" ]

, {; J5 W# @+ p6 E5 v我只有等屋企人去旅行時先可以禁.
; M( Z: t# {  c- N( r) f5 e5 D
* e+ F1 M. P" \& o7 o昨日跑完步時響洗手間影的
: O$ E: i2 h! H% P9 u* k0 X( ?; ^/ M' \! V' H& T" v
Uploaded with ImageShack.com

引用:
原帖由 eddy0clng 於 2013-11-7 21:47 發表   
! Z4 z2 @$ r) y" z! Y$ J/ r. w7 ]5 ~: L( N

* m. Z  A: \4 R* Z8 S$ X7 t昨日跑完步時響洗手間影的) G' `4 G0 P( z; V. U7 v
% o& K# D5 c9 N; C
Uploaded with ImageShack.com
1 Y$ Y+ X8 f& i* V8 ~& P) z; h5 u: ~" w  Q$ K
佩服, 但係禁會唔會令到條片好現型令到人地知道你包左片?
- @1 l/ O2 q4 ~" Z0 g4 b1 A當屋企人去旅行我最鐘意就係包左片後著裙. 訓覺前飲一大杯水, 跟住戴眼罩上床訓, 到有尿意就直接疴落去, 個( i- W- T8 w! B6 J
種感覺真正.

引用:
原帖由 willy 於 2013-11-11 19:18 發表   
& T, l; U$ Z% e$ O# T* r3 d: E$ ]* D( o# c' T( D* U# y+ V( d) \9 q/ j

, w9 }$ z# B" w  A佩服, 但係禁會唔會令到條片好現型令到人地知道你包左片?
: \% Q# y( E% O* C' i  X. A. t當屋企人去旅行我最鐘意就係包左片後著裙. 訓覺前飲一大杯水, 跟住戴眼罩上床訓, 到有尿意就直接疴落去, 個2 l4 |" k4 j: y/ U
種感覺真正.
1 k3 k9 B3 }5 `
晚上公園燈光同人都唔多,又唔會太明顯晚

引用:
原帖由 eddy0clng 於 2013-11-12 20:02 發表   - p( g3 k- a' y/ Z: }

! ]) l2 y  M% V* a( N晚上公園燈光同人都唔多,又唔會太明顯晚
) J1 B2 l' D3 g& m0 P3 M
可能我習慣用衛生帶,所以吾多介意俾人知道我鴨左野

TENA夜用裝尿片有冇人用過?(我當然用過)
) I% L7 m- @6 _近期有推廣,AM730上優惠券指定超市/藥房買特價
5 z, I) m$ {' y- Y- s/ kTENA夜用是我用過尿片中最厚的,瀨屎瀨尿幾大督都吸收到

我都有包尿片的習慣

e( p! l9 v7 V  J. P$ P
岩岩性起拎條M巾褲黎著

引用:
原帖由 maria-ng 於 2013-11-13 03:57 發表   ' j' Q0 H8 s; {( ^  v
TENA夜用裝尿片有冇人用過?(我當然用過)1 ]/ j$ o8 B# q& p+ |; c
近期有推廣,AM730上優惠券指定超市/藥房買特價( f" y' b7 ^/ Z2 B! i) C
TENA夜用是我用過尿片中最厚的,瀨屎瀨尿幾大督都吸收到
1 |% ^# P( Z4 ^4 q6 F; s* U

1 p9 N0 K8 N3 Q) P( G5 `2 x
1 y6 D/ u& Z6 R0 n6 OTENA夜用吸力真係一流, 試過訓覺前疴左一大篤尿落去, 到第二朝乾曬.
' J# v3 e6 V, d7 X: v/ g而且怠左上去感覺都非常舒服~

引用:
原帖由 willy 於 2013-11-13 18:49 發表   
5 r4 d* _* }( `2 i/ {! F9 I# S  h
" G# ^0 f9 {' W% o0 z: U7 |, r, o" f
' \: o: ^7 w3 R. d. i7 H3 L7 h7 Y/ P" B; j" k5 D- q; p: [
TENA夜用吸力真係一流, 試過訓覺前疴左一大篤尿落去, 到第二朝乾曬.
. T  ?+ C+ A0 e' P9 d. [而且怠左上去感覺都非常舒服~
/ g# o1 Y/ p4 [+ i

" b  D  w$ L- m$ f* J0 m2 O仲有AbriForm 既X-Plus都吸收力唔錯,比添寧更厚

引用:
原帖由 eddy0clng 於 2013-11-13 23:57 發表   
3 P; U* J" y" e2 ]! d/ R. ^- o5 t6 F3 u% `, o6 o" _

z! c- I4 n9 R  }仲有AbriForm 既X-Plus都吸收力唔錯,比添寧更厚
# v& q1 F$ J% E. B/ t0 g4 n
! ]" m3 t$ \- I: o4 s9 W
唔知呢隻難唔難買到. 如果係更厚就好有興試. 未知呢隻係唔係市面上最厚的尿片.

引用:
原帖由 willy 於 2013-11-14 20:10 發表   1 q" F7 G6 q" P) p
& u* V2 y7 O! M/ g

6 ?/ T. o; i4 q- N8 \6 p( P唔知呢隻難唔難買到. 如果係更厚就好有興試. 未知呢隻係唔係市面上最厚的尿片.
! Q" b$ A) B+ `/ l' X
香港可以買到既應該係啦, ) I- T  c5 A3 t3 l/ o
地上最強仲有隻叫Dry 24/7 Maximum
6 A% x: v) b' e7 M; c0 t. ^9 TTotal capacity 可達3270ml" m1 }7 `4 h9 K" D. b" u9 t
比添寧 1740ml( `2 E) u4 |2 h2 O% y2 _$ s
Abri-Form M4 X-Plus 2534ml0 D; b; M6 u# p4 u3 p
都多近1/3

有無得買一兩條?定係一次要買一大包?

引用:
原帖由 MUI 於 2013-11-15 16:57 發表   0 j0 q' y( K9 q' K
有無得買一兩條?定係一次要買一大包?
- ~- l2 c) J8 O/ V
* J) P2 k9 B7 ?" a$ D7 N  a
1,2 片可能要去10蚊店先有啦

最近訪問的版塊