嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

秦度的白色連身校服裙已經被我一開為二,解咗體爛晒!

影張爛左既校服都要收錢……

引用:
原帖由 L4DUOOOO 於 2013-8-14 10:19 發表   % a# X7 _2 e' A( C8 c8 I5 e
影張爛左既校服都要收錢……
$ J4 A0 T0 H2 g- ]% J7 }
是免費的,不用俾錢.

咁浪費???啲校服我會用嚟儲

why u do that...
& p' x3 ^; o, }& x( j0 T2 K% \it's waste.....

一件好好的校服就這樣被撕裂了,好可惜喔

用舊左都吾洗咁~~~

引用:
原帖由 lrube 於 2013-11-22 15:12 發表   
; @6 G' @% ~) Y一件好好的校服就這樣被撕裂了,好可惜喔
5 C. R. p+ w/ x) c* b! {) z9 h
引用:
原帖由 aria 於 2013-11-22 20:46 發表   
! I# O8 `7 Q% G+ D用舊左都吾洗咁~~~
: c* ~( ^% ]9 u; E9 W6 F
耐不耐玩一次,好有快感架.

點解呀! 俾我吖嘛!!

引用:
原帖由 kingphone 於 2013-11-25 22:05 發表   
6 n4 E0 Y8 w! ^% H. N4 d/ x$ @# {% T% K& b
% A0 u- _$ @9 @2 \: u1 W5 x4 T/ `
耐不耐玩一次,好有快感架.
! [0 T/ p" y* ?! }+ Z) v) W/ G
之前睇過你既post
, `. F1 s: a& x  m) T1 m我終於撕過一條二手既校服& o% a+ n  J9 r
原來真係好似比人姦咁

引用:
原帖由 MUI 於 2013-11-26 15:27 發表   
2 q7 a+ Z/ P' v$ k% ]  g, Q* I; [9 C6 h# f
之前睇過你既post* L6 h, @( ?$ d2 ?
我終於撕過一條二手既校服
6 r- c+ g- _% c/ a+ s原來真係好似比人姦咁
: O: {7 {, J; b, i

$ [4 w$ |9 i0 I, h
5 P  G. B, o: q" z點樣撕法呀?

引用:
原帖由 eddiecd 於 2013-11-27 02:02 發表   
2 ~4 ~/ l2 D! N! G& u# J7 q1 B" ?
" F, ?# ]0 {+ k3 Q6 d. L" T6 T: g; }$ @+ i* g: X! p) }& E

' w/ T. m2 @& k, c8 J+ e點樣撕法呀?
6 O3 ^+ }, r. S, t# M2 u
) f4 b  k3 a. Q; T  F# @* O8 C
用力係啲車口度撕開

正wor2 Y! d) u3 N3 ^* H" E
撕得好盡~~

楼主真是
9 x$ R# j, K1 g" I我珍惜都来不及啦

引用:
原帖由 yuanyi91 於 2013-11-29 00:03 發表   : e3 _! D3 \; C9 S7 H
楼主真是
# ^  v# _! R' ]3 |6 h5 z我珍惜都来不及啦
1 f% F) u6 t. l2 e
我有好多件,撕爛咪買過囉! 5 i( ?  [. P- u5 ]( o0 W7 m
呵呵

最近訪問的版塊