嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有冇cd試過同直男攪過?

我經常幻想自己被一大班男人輪姦後庭,然後口爆或顏射,完全唔理我感受瘋狂地操我,好變態呀,囧(>_<)

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
我都想幫直男口爆及從後面猛插我,唸到都有d硬硬地

有呀

試過用口................................................

引用:
原帖由 jacky1083 於 2014-6-23 18:27 發表   
* H/ [8 y% E* {我之前試過cd左之後用手同用口幫人出,,試過比人口爆同顏射,之後佢拎左震蛋同震棒玩我,真係high到爆,好想試下同cd玩,大家可以pm我夾時間
: [' d. S* B! l( L+ r1 F9 l
4 H) I+ x$ j" h2 p  F! J

* B' e# U2 B6 A/ {4 u+ Q我諗起都好high, 不過我高大CD唔太好睇, 同埋我CD只係著婚紗, 怕對手嫌棄未敢試

同感, 好想, 但好怕............

应该有不少试过吧

嘩好似好正咁同CD
* Q6 ^2 O" I" b) W我係直男,本身鍾意睇人妖AV
; e/ v9 H7 C9 S$ W; W不過可能我直男,淨係接受到打飛機

引用:
原帖由 hksouth 於 2014-7-2 21:19 發表     @* W/ S/ d4 L5 q2 C6 L
嘩好似好正咁同CD
6 @2 P7 ?2 n9 n, M7 Q! f3 P$ u我係直男,本身鍾意睇人妖AV# R. f% T: m8 i, a/ H
不過可能我直男,淨係接受到打飛機
! a% e7 b) q9 U) c" M6 Z7 A

1 S) g# y$ T& C鐘意睇同鐘意搞係兩回事!

未試過。因為好難就時間。好想溫柔咁攬住cd.....pm我喔

引用:
原帖由 08miki08 於 2014-7-2 22:25 發表   
7 ^: y4 S& ]% ^/ p) J5 h
' {$ a( k( x1 }( W% `. f
0 a! m4 h$ S8 b/ n' u鐘意睇同鐘意搞係兩回事!
$ }! e0 p7 B2 k; M3 [5 \$ b8 q1 H睇個時都幻想緊可唔可以有條_ _ 比我玩下
$ [; E1 y, e0 l) J5 Z5 {可惜無乜機會,同埋都唔會有男人/CD接受到淨係對住一齊打飛機掛。

無人討論嗱 ' V" m% X6 w6 i3 p, U' o. G$ J
好想聽多啲

我都試過~~~~

引用:
原帖由 anglelababy 於 2014-7-10 19:23 發表   % w6 R* O6 C, c
我都試過~~~~
/ `/ v1 F2 g* Y% U7 y8 Q& l
點樣開始架到底?
) Z. h/ p2 x4 q, L" z6 [' c暗示?

未試過0 0

我剩係鍾意扮女仔......

有試過.% v7 R, O- F; L
上個月同女朋友玩..
* B0 z9 w9 Q/ p2 b  R9 ~2 X* h9 L玩完先知佢細佬都係好鐘意CD..
8 E3 v6 f6 i- g之後我女友話我做得吾好[因為第一玩肛交好快就.]....= = 之後叫我幫佢細佬口交* Q& f6 w& ~" T$ N
. u6 N4 [# d2 b3 }! ]* e
一開始都吾想
; ^  h% b" N. r' ]5 |但女友話吾做就以後吾同我.....
) ?& {: \# N" _6 j! x6 z咁我大膽D去啦...
7 S0 R* R, x4 ]  b  d4 o點知...都吾知有沒1分鐘佢細佬完全沒通知就直射 [姐係口爆]
. l( Y! @3 W  r+ r. i; W' H6 b! A; |個下有種想嘔的感覺 # y! Y) Q  }- d# q" s( \
, j* L5 B% o2 ]: {% r2 [) n

引用:
原帖由 偽娘 於 2014-7-13 11:35 發表   
% {0 g; k2 t$ h4 [! I有試過.9 Z  Y. G8 e  d7 c( m9 U; \/ F
上個月同女朋友玩... v: c8 t( P, K" k: R
玩完先知佢細佬都係好鐘意CD.." z* v; H9 Z! `% G$ \
之後我女友話我做得吾好[因為第一玩肛交好快就.]....= = 之後叫我幫佢細佬口交
+ L- y' p" ?, ?" k! u1 f# y6 q0 w6 H* |, j1 r, t
一開始都吾想6 m2 F0 ~$ h# I$ [" P; a, g4 w1 B
但女友話吾做就以後吾同我..... - l7 U3 u; ?4 D. u& S) F: S
咁我大膽 ...
# {+ `6 P/ r7 ?: U. o9 d

6 \9 {# }8 N& q% \7 {. q5 K哇...有冇咁正...5 N+ U% ^- y- C6 H* s
第一正係你女朋友接受你CD; s. n3 o8 `* {( I
第二正係咁岩識得男人鐘意CD
( k7 A# d# x5 D3 w8 u: d- \$ T第三正係又咁好彩你女友竟然接受到你同佢細佬搞同口爆...# U0 }: B+ `; M! ?1 F
第四正係你細佬又肯同你搞....# z* L# ~0 H0 T
& j0 |7 R- u7 Q% P% C
可唔可以講多D
7 I3 x! _5 W2 n2 O5 a4 |$ C好期待

引用:
原帖由 qqqqaaaazzzz 於 2014-4-19 14:13 發表   % k) c9 F6 \* }
其實我都好想試下同其他姊姊互相慢慢含,然後射落塊面到…
1 \+ h6 R' \6 C0 z& `但係我又會有d擔心……我唔想咁就一世呀..
$ y6 G! X0 \2 Z6 [2 ]) z0 B: @* \
我都係,想同其他姊姊一齊cd互攪磨j磨到出,直男唔要啦xd

很想試耶~
- a, L4 N% c, s% w8 h8 U5 B穿女裝的時候都超想被口爆或被肛; a  b8 ^6 F- c2 q, m2 y" ~
體驗女生高潮時的快感
' y' y9 O  I" W+ |6 m但真的會怕.....  超級怕   
/ Y; {, T- ?6 I1 j/ Q1 ]/ r如果中鏢的話 就慘囉 0 ~4 r6 S) w9 Y& g" T1 ]
好矛盾啊!!!!!!!

回復 20# NWFB_970 的帖子

唔係呀...我試過了

最近訪問的版塊