嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有人會用校服、制服自瀆嗎??

引用:
原帖由 十指套衣裳 於 2012-8-11 11:10 發表   4 s- ], ?8 I! n, i

) l. L7 e, u9 S6 d1 R, F1 L- s" |+ ?( _( U6 M
正呀, 玩左咩衫?
% ^! ^- j- F9 n9 W( [+ ]! Z4 t' L
玩左幾件校服' ?7 |3 n' B0 |1 I
但只係比人射左一套

引用:
原帖由 alexander 於 2012-8-11 16:52 發表   ' p) ^! N8 E5 M% D! Y

7 b3 r7 _3 H# J) a& Q  }1 d# Q6 _8 d" w; d6 }) H4 N! ^
依個幾好玩咁喎!
4 _1 T7 U( I0 ?5 W) y) }' C
# U& W+ ]/ B! }5 _: A係架,跪係地下等人射果下好開心

引用:
原帖由 bbclt 於 2012-8-12 00:59 發表   1 G- F! u" G: ~

3 a. K3 v$ N; E) K- E% V
- V' x! F& S2 [' A( S4 }一起玩啊~ 射曬係佢度~
( D3 X+ }+ m& ?  h8 \- L: s0 @+ o: `$ A% C3 w; e8 X4 z; b
幾個圍住我射仲好
' A1 }+ N  t- r8 k, S9 ?可以輪流玩

回復 23# MUI 的帖子

嘩~正wo,我都想試下添~

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2012-8-24 20:23 發表   : f: {+ ?1 |; E: Q5 E
嘩~正wo,我都想試下添~
9 X- R, f" t5 h" S4 m  _$ \) b/ ?1 c- n. _( g( d
我試過一次比兩個CD射,原來好好玩

引用:
原帖由 MUI 於 2012-8-25 12:10 發表   / K- ~3 o# K0 x. D" d. }; G" T

5 y& A! \& t6 F# n
5 h0 s& Y) ]/ g# J4 r6 P: {$ d% I我試過一次比兩個CD射,原來好好玩
+ |1 B6 f% m: e" V3 _! a! b即係全部人都cd? 都幾得意

我經常都會咁做 , 不過如果只係用校服上衣就唔夠HIGH ,( W9 w" o# |0 f# |; E6 O- ?- B
多數都係用泳衣多 , 制服裙都有 , 超爽

引用:
原帖由 MUI 於 2012-8-10 19:14 發表   5 l: p$ k  g! c$ h
我而家鐘意著住校服,比人對住我打飛機,射落我度。
# X7 L+ k/ x1 B7 c( R+ ]! C) P9 P

+ t8 C; R9 g9 P( R% O& e: Z
) Q2 c7 ^( H! I" {1 p' i9 q+ C8 O好正咁喎 , 不過我覺得要多幾個人先好玩

引用:
原帖由 passerby-b 於 2012-8-25 12:39 發表   
7 f+ Z* @% y& D/ T: Y
, j6 M* ^9 g+ F1 p# ]% f即係全部人都cd? 都幾得意
8 x9 `" A/ b1 v& ?) d: g" r
" b" `" \' V% i
係架,仲要三個都著同一套校服

著住人地套校服來打,好鬼正

回復 29# MUI 的帖子

我都想試下添~

你想射我定比我射?

好像很刺激的

引用:
原帖由 MUI 於 2012-9-6 07:35 發表   ( K! _; T% ?9 X. I) F
你想射我定比我射?
: P$ A1 C/ j% z4 P
+ Z: ^4 |2 h$ C1 M+ s$ J2 o! R2 Y好想射你

回復 32# MUI 的帖子

你射我同我射你,兩樣都得~

[悄悄話]我又要
暫停寫入

不如約埋出嚟,著同一間學校校服互射啦

回復 37# MUI 的帖子

好呀,我成日都想,只係無地方...

有什麼地方可以呢?

回復 39# jacjac 的帖子

最好有d單身自己一個住,咁就可以節省好多租房既錢。