嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有冇人鍾意玩尿片?

引用:
原帖由 lrube 於 2013-10-26 21:42 發表   9 J$ @% Y- ~6 O
沒用過,感覺太厚了,穿起女裝來不好看,所以比較喜歡用M巾
4 V4 s; i  Y$ R5 y& w3 L
鴨尿片和M巾完全兩回事
* \: \4 M6 B. `: x外國亦有専講/討論尿片的網站,喜歡用尿片的人就是喜歡"鴨片"又厚又大的感覺
, h( ~& W( V% I& C# c$ A+ v, @2 i和鴨衛生帶相似,鴨左尿片好多時同鴨衛生帶一樣: F% Q- y# s! W+ U5 o2 ], O
穿褲會現形,以下圖片是我鴨左TENA環帶式尿片
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

唔係講笑,係泰國印尼呢d成日塞車既國家,一塞就塞幾個鐘頭,真係有職業司機要『押片』架!

引用:
原帖由 banana0525 於 2013-9-5 23:37 發表   
7 c7 H. }4 T7 y  P6 I1 T7 F. W) ^TENA夜用首選
9 J9 W6 Z4 W1 [1 O7 a/ c

0 \& p" o2 b$ \0 I0 `- a9 S# ~. m1 Z7 a
ME 2, 不過TRNA膠帶好易斷,有咩計?

引用:
原帖由 willy 於 2013-9-6 17:34 發表   ' F" @: t0 }) p' a
* \: Z+ ^1 r# l0 h' l! \

. G9 g) x  o  a! ?; n呢個用來訓覺簡直正, 當屋企人去旅行時, 我無論日同夜同用佢.
& y9 n, y0 i% F
( K# F& h' C. q! K6 N3 W0 D
( W: N: `+ Z$ G8 j' }  R4 \我而家晚晚都鴨片訓覺,放假全日都鴨住

引用:
原帖由 maria-ng 於 2013-9-21 09:26 發表   . [% C/ Y8 a$ L5 `
一些外國網站上的可清洗成人尿片
9 k! A$ }8 f# L3 u
有冇網址丫,第一條好得意,好想買

引用:
原帖由 maria-ng 於 2013-10-26 16:40 發表   
; a6 O( u1 X( O; U% d1 T) \! I" Y8 D" F: A) t6 X
妳有冇試過鴨尿片出街?
" n. G! l* V+ e4 X5 ^9 j  W
我放假時會全日鴨片,出街都唔會徐

引用:
原帖由 eddy0clng 於 2013-11-7 21:36 發表   
+ |  N. u8 m8 L3 r/ ?4 ~' \
" i9 N3 k2 V, v3 X
2 n/ a( ]/ n/ n' ?2 E7 w, N/ ]! p" ]
我而家晚晚都鴨片訓覺,放假全日都鴨住
* y+ v- k& b' X) X8 T

9 u% O5 k5 x& ]. z& a; w我只有等屋企人去旅行時先可以禁.

引用:
原帖由 willy 於 2013-11-7 21:43 發表   
3 u3 a' I3 H3 Z! u/ x2 e* S& t: y$ N2 O  m6 e/ m
3 N2 O* b" w1 R% Z8 o
我只有等屋企人去旅行時先可以禁.
9 N& |8 {- U+ d; E4 t$ y% T+ @

. U+ W3 F, }7 m1 }/ K# l昨日跑完步時響洗手間影的) Q9 }9 S- R8 D8 V: ]
% M7 T- [/ g4 R% Z2 o. Q
Uploaded with ImageShack.com

引用:
原帖由 eddy0clng 於 2013-11-7 21:47 發表   
7 k/ V8 B  C7 ?. o) Y  }) `4 F. [

" k1 s$ X8 a7 r* H; h昨日跑完步時響洗手間影的# s4 v( [$ B$ F% _7 i, S* H9 f
: Y/ R( K. z9 F9 z8 G
Uploaded with ImageShack.com
: v+ \/ R% Y9 v/ z: B# _( C8 s5 v
佩服, 但係禁會唔會令到條片好現型令到人地知道你包左片?% C1 L+ n! {) J% G
當屋企人去旅行我最鐘意就係包左片後著裙. 訓覺前飲一大杯水, 跟住戴眼罩上床訓, 到有尿意就直接疴落去, 個
2 r, d3 R7 V, k; F/ e2 ?; k種感覺真正.

引用:
原帖由 willy 於 2013-11-11 19:18 發表   5 Q* I& d# a+ ~/ ?: [6 r* D* D

$ ~8 H' q0 T* j" P, N8 c
6 |% Q+ ^: `% M3 k/ ^佩服, 但係禁會唔會令到條片好現型令到人地知道你包左片?: h5 p3 p# f1 N2 m
當屋企人去旅行我最鐘意就係包左片後著裙. 訓覺前飲一大杯水, 跟住戴眼罩上床訓, 到有尿意就直接疴落去, 個
% l( @$ O9 Q! h+ E種感覺真正.
, K) p  P9 c5 [' i$ B/ |0 Q7 j; z
晚上公園燈光同人都唔多,又唔會太明顯晚

引用:
原帖由 eddy0clng 於 2013-11-12 20:02 發表   9 d) x  |& U- F$ Q" l% ^7 Q
# e. B# ^/ n" t& V8 {
晚上公園燈光同人都唔多,又唔會太明顯晚
2 J: M0 ^/ ^  K9 i8 e) u3 P; o0 }8 W& B可能我習慣用衛生帶,所以吾多介意俾人知道我鴨左野

TENA夜用裝尿片有冇人用過?(我當然用過)
( A, U; X3 j* {" T2 W, ]' O7 x' P近期有推廣,AM730上優惠券指定超市/藥房買特價( ^% k6 d; M& q
TENA夜用是我用過尿片中最厚的,瀨屎瀨尿幾大督都吸收到

我都有包尿片的習慣

' s) C6 W4 x6 t; B岩岩性起拎條M巾褲黎著

引用:
原帖由 maria-ng 於 2013-11-13 03:57 發表   
8 ^" h: m; F; E  Q' I3 F8 U* c  g- F0 tTENA夜用裝尿片有冇人用過?(我當然用過)
' j: h2 }$ d, w! J& Q5 I: r近期有推廣,AM730上優惠券指定超市/藥房買特價) Z, j3 ~+ E: o- R; z- Y; r( v( W
TENA夜用是我用過尿片中最厚的,瀨屎瀨尿幾大督都吸收到
0 C( T9 d7 W7 v0 z2 @  p  J

% p+ g1 n6 |9 v" |& o9 i
9 d. R6 L- q% R8 }TENA夜用吸力真係一流, 試過訓覺前疴左一大篤尿落去, 到第二朝乾曬.
6 [4 ~1 H* P- F0 e4 Z- Q7 T而且怠左上去感覺都非常舒服~

引用:
原帖由 willy 於 2013-11-13 18:49 發表   . n$ \. t6 M& b1 `$ o& {

1 i; W; U# C4 c3 w
! q5 g; G: r, w) b2 e2 O  R8 S" X$ [$ x7 p3 R3 p
TENA夜用吸力真係一流, 試過訓覺前疴左一大篤尿落去, 到第二朝乾曬.
% s- m4 J* u7 }$ y而且怠左上去感覺都非常舒服~
- Y" }: g( S2 y  N. F* \, F, |" Y$ y- ~* @3 N" P1 A! Z
仲有AbriForm 既X-Plus都吸收力唔錯,比添寧更厚

引用:
原帖由 eddy0clng 於 2013-11-13 23:57 發表   
. x/ u/ W# D0 b/ q; v$ R# Q7 D$ g, \; X- P; S- d& c3 A( w. z
9 n: j; f! ^' r& R5 V
仲有AbriForm 既X-Plus都吸收力唔錯,比添寧更厚
- `! t# B  O# K" u6 u. O
2 G9 I% x& y8 b
唔知呢隻難唔難買到. 如果係更厚就好有興試. 未知呢隻係唔係市面上最厚的尿片.

引用:
原帖由 willy 於 2013-11-14 20:10 發表   
; D, e  q9 ?! r7 H/ }& G8 Q
$ C' C4 g2 X6 Z2 v, L$ [- H$ O/ |6 \
唔知呢隻難唔難買到. 如果係更厚就好有興試. 未知呢隻係唔係市面上最厚的尿片.
1 _7 L) l+ ?$ a& X香港可以買到既應該係啦, ' q. Z( ?9 U8 j9 B
地上最強仲有隻叫Dry 24/7 Maximum
+ o( ^9 @4 ]2 Z' v/ STotal capacity 可達3270ml
! i9 I  d  r* @0 e( O5 N9 Q比添寧 1740ml9 y# A) E# j# ]$ x9 q
Abri-Form M4 X-Plus 2534ml
; j, w( @$ I  E, v+ L& k1 }: W都多近1/3

有無得買一兩條?定係一次要買一大包?

引用:
原帖由 MUI 於 2013-11-15 16:57 發表   
) ?+ J- s- g$ a+ q$ o有無得買一兩條?定係一次要買一大包?
0 {( Y9 E& r2 p* b$ U& g3 {

( z" W$ e* u' g! v8 I3 s1,2 片可能要去10蚊店先有啦