嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有冇人鍾意玩尿片?

引用:
原帖由 eddy0clng 於 2013-11-16 16:03 發表   
! s" W9 h. w+ {. w" U  r- _' f2 X8 f! ~) Z

/ A$ w$ A4 d; S* a; {( e1,2 片可能要去10蚊店先有啦
; m8 @# H  Q/ q& O1 x2 }8 _) Z$ I# N5 b. d. R
仲以為要去果啲專門用品店……

專門用品店反而冇得一片片咁買

引用:
原帖由 eddy0clng 於 2013-11-17 11:30 發表   
9 Z2 J  q( @0 L9 C% E0 P專門用品店反而冇得一片片咁買
7 y% |4 I8 u6 l# t
! O  b# p  l; y% t6 ]
所以我成日覺得一買要買好多

Pm me,我都係片友

引用:
原帖由 kennypong 於 2013-11-18 06:45 發表   + P0 \% U& v/ D
Pm me,我都係片友
  |- N$ O) G, b
我新手未有得PM,你PM我好嗎?

引用:
原帖由 eddy0clng 於 2013-11-16 16:03 發表   
4 {1 \$ j6 C) }/ g$ h
" Y, B# c# K" T, s' e& L4 b0 g! I- X! V! ]% n
1,2 片可能要去10蚊店先有啦
' r, k9 t, l8 [: d8 d3 W依家連10蚊店都冇得賣啦!

引用:
原帖由 Eva0313 於 2013-11-20 18:32 發表   2 i& ~, F0 g0 W# |3 [& F

) t- r6 s: M  \; a依家連10蚊店都冇得賣啦!
: M" B* m8 @) t! j8 f1 Q早幾日仲見有O架,不過而家應該叫12蚊店

引用:
原帖由 eddy0clng 於 2013-11-20 19:02 發表   
# ], w& `8 d3 V6 F- s! {5 h2 z9 R1 W+ i  Q2 H6 L
早幾日仲見有O架,不過而家應該叫12蚊店
+ B1 }5 m$ d' u& I7 Q" d
前日睇過,搵唔到尿片了

引用:
原帖由 MUI 於 2013-11-21 14:39 發表   , T4 {5 \5 h1 x: ~& ?; c4 m
% v) Y1 W1 E8 l8 @- \6 {: b5 x7 }
前日睇過,搵唔到尿片了
6 V1 V) D1 b# f' Y# c上星期響灣仔仲見

引用:
原帖由 eddy0clng 於 2013-11-21 18:46 發表   
+ L: H# m+ }" [; V$ q8 }* n! X$ {$ k: h5 Z- Q
上星期響灣仔仲見
; ~! l0 Y4 b7 t1 v9 S6 q4 v

) J: k+ ~' n  F咁我一陣去睇下先7 g7 d1 J3 K; R
但要諗下cd學生去買怪唔怪

咁就真係唔知道啦

挺不错的嘻嘻嘻

Sorry, I am unable to use PM...
& U3 N( H- B( kI wear diaper too, can others email me? My email address is [email protected]

我都喜歡尿片,有興趣pm我

尿片

我都鍾意用尿片,PM me

入左冬天,鴨左尿片/衛生帶都舒服過夏天好多

我都鍾意用尿片,PM me

報到 ... 但現在的多是 棉柔 ... 討厭

我十分喜歡

有空可以ADD 我Line 喔~
" D: X" M: A, p, `我Id 係 hkdiaper