嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有冇cd試過同直男攪過?

我經常幻想自己被一大班男人輪姦後庭,然後口爆或顏射,完全唔理我感受瘋狂地操我,好變態呀,囧(>_<)

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
我都想幫直男口爆及從後面猛插我,唸到都有d硬硬地

有呀

試過用口................................................

引用:
原帖由 jacky1083 於 2014-6-23 18:27 發表   
3 K) O* n4 L  U) w# P0 M; w" i我之前試過cd左之後用手同用口幫人出,,試過比人口爆同顏射,之後佢拎左震蛋同震棒玩我,真係high到爆,好想試下同cd玩,大家可以pm我夾時間
/ H" C( ?) F) D( J; x- m
. {3 ]7 x0 J3 a. i. s! r2 `, I
/ z/ c) A5 d# h我諗起都好high, 不過我高大CD唔太好睇, 同埋我CD只係著婚紗, 怕對手嫌棄未敢試

同感, 好想, 但好怕............

应该有不少试过吧

嘩好似好正咁同CD
8 v) U2 c* E- b5 j3 m; x) Z我係直男,本身鍾意睇人妖AV
$ O6 w! t) m# y4 X* n: n& E# g不過可能我直男,淨係接受到打飛機

引用:
原帖由 hksouth 於 2014-7-2 21:19 發表   2 y- l: G1 c! |# m- n. \
嘩好似好正咁同CD5 ]4 {8 L* S6 a! _& B
我係直男,本身鍾意睇人妖AV
! B9 r, s$ `; d- V不過可能我直男,淨係接受到打飛機
% A  s5 X  S$ }  }
% V2 ]& U+ Z3 R! @: O
鐘意睇同鐘意搞係兩回事!

未試過。因為好難就時間。好想溫柔咁攬住cd.....pm我喔

引用:
原帖由 08miki08 於 2014-7-2 22:25 發表   
$ M3 }' @4 i! s) I& a. D, ]2 `9 o2 P$ C
0 q: ]. d9 F! H% b" h
鐘意睇同鐘意搞係兩回事!
5 X& |' c3 S5 B* c, u9 a睇個時都幻想緊可唔可以有條_ _ 比我玩下5 M( a$ U8 N3 s
可惜無乜機會,同埋都唔會有男人/CD接受到淨係對住一齊打飛機掛。

無人討論嗱 , J" i' G7 K3 ~0 L1 z' `
好想聽多啲

我都試過~~~~

引用:
原帖由 anglelababy 於 2014-7-10 19:23 發表   
) G; `5 g3 w3 k' m" q* r7 [我都試過~~~~
# v/ e# e3 V( |/ \0 d& M, E% f點樣開始架到底?
5 ~5 G5 I4 g+ q) D5 E2 W暗示?

未試過0 0

我剩係鍾意扮女仔......

有試過.7 \" j- r$ I( V
上個月同女朋友玩..
& b" k) ]2 ~. x' b, r玩完先知佢細佬都係好鐘意CD..
# n+ ^2 L& l" b+ Z& n+ Z之後我女友話我做得吾好[因為第一玩肛交好快就.]....= = 之後叫我幫佢細佬口交
& ?! E7 L( Z9 K* v# M4 [- z) j- M7 E8 c
一開始都吾想2 y, F: g$ Q4 f$ d( M$ c' |( D
但女友話吾做就以後吾同我..... / z8 k8 \0 c; M; g, V; |
咁我大膽D去啦...
' a6 J. q4 ^+ U) w8 r點知...都吾知有沒1分鐘佢細佬完全沒通知就直射 [姐係口爆]
- H) T5 ?: F( j% o: Q: i個下有種想嘔的感覺 & \( ~" ]; F! O% H
! Q5 c/ l- I. N; Q1 n( g9 S

引用:
原帖由 偽娘 於 2014-7-13 11:35 發表   + Y' O  Q2 a+ |. P! j
有試過./ j  e' k2 t) E
上個月同女朋友玩..* y  h0 f: e; f0 K, H' o
玩完先知佢細佬都係好鐘意CD..
) g" Q% n+ y" J) w3 |* _之後我女友話我做得吾好[因為第一玩肛交好快就.]....= = 之後叫我幫佢細佬口交5 \7 B% ~  {6 Z" {! v
! N& D9 y( d/ |- N
一開始都吾想0 m% U) F1 U! b7 M% c0 S; }
但女友話吾做就以後吾同我.....
5 y" S/ ]8 O  a1 S, v咁我大膽 ...
  X% v7 G5 |) d1 z8 T

# d5 ~% M9 |) ^' B' j$ f哇...有冇咁正...
( l& c3 G5 R) ]: p6 t" x第一正係你女朋友接受你CD6 M% r$ B2 p! Y: T! ~7 g1 h: b/ ]  o
第二正係咁岩識得男人鐘意CD
1 m7 e% Z: I' R$ z第三正係又咁好彩你女友竟然接受到你同佢細佬搞同口爆...
- K# n2 Z2 S0 c# F7 m. s0 n第四正係你細佬又肯同你搞....
$ U1 g7 ^# c+ ~/ c2 N4 C2 a  n
* [1 l1 u- Q: [7 O& U# U可唔可以講多D
) v+ `8 }% \6 @好期待

引用:
原帖由 qqqqaaaazzzz 於 2014-4-19 14:13 發表   
  y# Y  [: m8 C! M2 M! ?其實我都好想試下同其他姊姊互相慢慢含,然後射落塊面到…
; H  c4 ~9 Q1 G+ y5 E) O& }但係我又會有d擔心……我唔想咁就一世呀..
0 K  j9 c+ j& F4 \
我都係,想同其他姊姊一齊cd互攪磨j磨到出,直男唔要啦xd

很想試耶~ $ ~' M" n! A& J, I1 C: f7 i' @
穿女裝的時候都超想被口爆或被肛
  W" u1 p7 c$ ^! J體驗女生高潮時的快感
5 ~4 r6 K, X; c4 j. J7 ?! X  F但真的會怕.....  超級怕   
4 L* m! Z) w! D* W如果中鏢的話 就慘囉 4 u: x% _  g* V7 q0 J
好矛盾啊!!!!!!!

回復 20# NWFB_970 的帖子

唔係呀...我試過了

最近訪問的版塊