嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有人會用校服、制服自瀆嗎??

呃…不會對裙子……直接被射臉比較好洗

直射真的比較重口味

引用:
原帖由 MUI 於 2013-9-21 15:23 發表   
0 P. U- @' [& B0 X; l- s9 T. S
8 p, G( b6 Z6 v, I" B8 _% p  R" A7 d: B+ X2 v
著校裙沖涼會重左好多
1 S& a6 _' }0 T; |" y$ Q  {但濕左貼身左既感覺好正
* I- p" ^" V& n* P/ ?% R: O之前試過4條白色連身連內衣底裙一齊著再沖涼

引用:
原帖由 jacjac 於 2013-9-21 20:17 發表   - C* K. ]; Z; y9 \- ?

2 \: J3 t6 e# m4 Q2 Z但濕左貼身左既感覺好正1 b) _9 I* i( b2 G  a$ f
之前試過4條白色連身連內衣底裙一齊著再沖涼
1 ~9 y* l: K5 f
. S6 v: ]# f' U6 a
會唔會好貼身?

引用:
原帖由 MUI 於 2013-9-21 20:36 發表   4 y  \6 N3 O6 Y/ M, |
6 Y9 u) P/ s+ D  D$ v) c
& y7 @, Y  i. {9 r; N* v+ r9 g
會唔會好貼身?
, v# r9 [+ q+ a( A
會黏住晒個身咁,同好墜身,但好好feel

引用:
原帖由 jacjac 於 2013-9-21 23:51 發表   - O! \% @' I3 g

+ e( D& \8 N$ `+ X會黏住晒個身咁,同好墜身,但好好feel
; t! O% m! a- @. l( h: ^) c
3 D4 V$ a* x: K: ?我只係試過CD好女學生比人淋水

good ah, i like it

引用:
原帖由 MUI 於 2013-9-22 10:26 發表   
% R% G9 }/ s& ~- c
# g/ V' J1 f( G4 R, M
( A9 s3 `1 h& V: ~我只係試過CD好女學生比人淋水
2 s' O! ^% k6 F1 k2 t" n# p又係好正既感覺,
1 A+ `( W4 V3 t0 w; s7 r6 w但淋濕之前用D奶白色既淋浴露jit向個身度好正,; C1 f3 G( N3 ?0 T
一灘灘咁.

射在白衫上

我會著住打/做,不過絕對唔會射系上面

我向來都無興射,反而喜歡我穿著,然後男友對住打j或射我囉!

最近訪問的版塊