嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

[構思中]十二月份聖誕網聚

又來八卦一下=3=++- R0 B* N# d( A7 H" ~% u" O
好似好好玩呢~XDDD; p3 c2 K8 Z( _6 {- d0 E
但如果我想去是不是不可以?) n! b( M1 m, B! C
希望參加者最少帶同一件便服(非校服COS服)作統一拍照留念時用

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
小R 都唔知12/11-18 得唔得閒

引用:
原帖由 心儀 於 2010-11-15 19:38 發表   5 y+ D/ @8 e3 D

8 L2 s0 P0 l# a仲有時間丫
. O/ m0 t& a& K7 M買齊所有野再來吧
/ |; L+ D) G4 r2 w/ \$ w8 L
4 D0 K2 _$ u" E6 I5 g6 `/ L
衫有啦XD  T. ~) ]" q' W  L$ A! x5 o/ x
假髮就落OREDER啦~2 ^2 j" a' G- U; o( a; f% p
唯獨個貓樣

我又去!

引用:
原帖由 露姬 於 2010-11-15 19:47 發表   8 n" S7 [" X4 }* a7 A) h$ l
又來八卦一下=3=++
) f9 h+ g7 m4 h' S3 n+ C) ], h: A5 p好似好好玩呢~XDDD
" _- j5 V: d5 G6 k$ G5 R6 U1 U+ Y但如果我想去是不是不可以?3 V, M0 l; _3 f  Q0 e6 @8 m2 a
希望參加者最少帶同一件便服(非校服COS服)作統一拍照留念時用
" H9 |$ A& p+ t3 n你有件黑色的我記得都可以吧! y! h8 p/ s: F
只是在合照時不希望有太COS感覺都服裝出現
, `) K# r/ c& U3 i& N2 n不然會有不統一的感覺

引用:
原帖由 Rachel 於 2010-11-15 19:50 發表   
, f0 @$ C* A2 y/ q' I* P# n小R 都唔知12/11-18 得唔得閒
" y" `5 J+ h; s/ U6 s# V5 L( `小R能來就好了~

引用:
原帖由 Katherine~baby 於 2010-11-15 19:54 發表   + X% u- m, w: [0 t7 V: H$ E

- Q  q/ p0 f% f/ \4 s
5 C! y( }6 p" ?! s衫有啦XD
: I+ l! R' f, D' z0 Y$ |假髮就落OREDER啦~; j+ w/ g9 T' T3 }, _/ s" D! t
唯獨個貓樣
( t1 O* @6 s% R+ H2 W貓樣?/ o( i( u" f, C) K8 ], a+ h
你飲大左了嗎XD

引用:
原帖由 Suki_siu 於 2010-11-15 20:14 發表   2 Y" r8 Y' P/ d! q& m& R7 P7 |( ?
我又去!
3 ]; g9 Z" J% _+ N* u4 O" mSuki是cdtv的台柱
, W: b( H- S: [) u) m5 z是我邀請的對象之一呢~

我想參加啊' t4 ~( p- B! R, w% U  \/ [

8 n9 M& _! V* j可以嗎?

引用:
原帖由 心儀 於 2010-11-15 20:45 發表   
/ ~8 ~+ `" V3 A1 I( B- V# P$ A) o3 J" g4 n4 v+ J
Suki是cdtv的台柱" v1 n3 w4 V) F8 k# N+ @! F- N* l
是我邀請的對象之一呢~
) `7 e' E1 ~4 M' U
+ U% r$ i/ D# DSuki 真係勁呢XD 做左台柱, VIP q.q

構思唔錯 . e" @) ~7 K: U+ I! \
不過我果兩日都未考晒試, 到時就算人到心也不到......+ a) l# c) e5 j. r( e+ @0 a, `
(頂佢的, 最難果科偏偏最後一日考, 重要係剛剛聖誕前, 成個exam session既最後一日先考)
7 l6 }9 B. `+ a( S; d" G0 X

會很好玩呢, 酒就唔好喇, 要飲既散左之後去第2度飲都得, 如果預定地方唔得, 可以試下搵度假屋

引用:
原帖由 butterflies 於 2010-11-16 00:38 發表   
) G4 n' |7 K4 u! q8 I會很好玩呢, 酒就唔好喇, 要飲既散左之後去第2度飲都得, 如果預定地方唔得, 可以試下搵度假屋
: l5 j4 E, J1 K( j但飲少少影相會自然D既@@

搞網聚.,.由心儀搞比較放心
: @/ ?/ a. e* ~6 l! |, B. Y5 f& V+ J6人為私人邀請,6人為公開申請$ |) @9 I7 E+ u' {! u
頭6人係指心儀邀請的人去
2 f' ]8 c# o3 h唧係仲有6個機會....( [9 t- k! E6 L, h' W! b$ a
我好想去............
) R3 g4 ?( {: i* s+ w  a厚面皮D問下心儀.,.,我有冇份呢?
6 Q0 B( c* d; }5 {. K0 K- E* ](可惜不在香港)

引用:
原帖由 grilboy 於 2010-11-15 12:17 發表   - j7 S  m) j3 D- Q1 p; }
唔化妝唔去得,哩條係咩規則.....................
3 ]; |; l2 u% A3 g' F! m% b你仲駛乜化妝呀! 同真女冇乜分別!
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

suki去我又要去丫 - w0 @" |6 E$ I# ?% z

# f: T" ?& T3 V; Q不過如果多人參加要排積分   v8 Y% {" B- S# b% ]+ w2 z
. o/ J: {8 m* S' `) E
我加入冇耐..咁少積分
8 V( s/ k/ J$ K1 x咪凍過水冇得去lor
2010-09月25日 1 st CD...suki

引用:
原帖由 abc2010 於 2010-11-16 02:33 AM 發表   
6 V& L1 f0 \* Ysuki去我又要去丫 + z6 l. A# W1 T/ }0 v

; u$ F: U8 B0 K, P. t5 ?2 \不過如果多人參加要排積分 . V# J4 f  ], z0 s" }

' ?1 m5 J. [2 X" W' j& A我加入冇耐..咁少積分
6 ]3 T3 Z# k5 }4 T咪凍過水冇得去lor
0 j/ M# ]; {! v1 V! f咁你要快d回多d post la~

引用:
原帖由 Suki_siu 於 2010-11-16 02:51 發表   % F# e( i! M; z1 @: o

+ G/ G3 Z4 V. c2 L- u0 q咁你要快d回多d post la~
. q: g. L/ Y, d/ p

, L0 J5 }' Q3 e6 r$ y唯有
2010-09月25日 1 st CD...suki

引用:
原帖由 Rachel 於 2010-11-15 19:50 發表     Q2 f; T3 S  G& }- \
小R 都唔知12/11-18 得唔得閒
& k% a! ]. \+ @1 q0 ?- `
* _$ R& ^' e, X; a! @
如果得閒 小R你會唔會著件婚紗去呢?
5 Y- ^/ U0 S4 m" ^
' s! v* H4 [& Q) J" _我有姊妹裙呀!!. F, [6 h, o2 V1 `
8 w3 }$ {8 ?3 A& A4 y2 r8 Y0 z

引用:
原帖由 CECI 於 2010-11-16 01:58 發表   : M: Z! z' K4 S! o% b+ Y# Z: P1 q) A
$ [/ `% Z  i$ k# s
你仲駛乜化妝呀! 同真女冇乜分別!
5 S; M; ?( ^2 ^佢係架~2 p- m6 P. p" C8 T* l2 H
如果唔化同真女無分別
& y. d; p% w$ k+ c我唔介意的6 P7 w' ?3 i6 S$ A, ~
不過如果唔係就請化妝了XD

最近訪問的版塊