嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

尖沙咀買絲襪好去處!

引用:
原帖由 mrlo66 於 2010-8-29 21:17 發表   
1 F- c+ Q) X) l! aD胸圍可唔可以試戴?
1 R  b; E- w+ s5 `/ o+ X+ n 4 {8 p. S( ~2 N& t
呢0下真係考起我啦! 我買Bra通常在中環那邊買呢! 因為果便真係有得試! 果次我上老尖間舖, 淨係買絲襪咋! 不過相信應該可以試掛?  y5 Z3 P+ e4 e' j) Y# y+ C- c$ z
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 CECI 於 2010-8-29 21:29 發表   
" W3 w  b2 K3 K% {1 M  X+ f! K9 a# z* X
+ l6 r5 G8 ]% [# u0 _+ K
呢0下真係考起我啦! 我買Bra通常在中環那邊買呢! 因為果便真係有得試! 果次我上老尖間舖, 淨係買絲襪咋! 不過相信應該可以試掛?" M$ e: @% O5 E; w) v* k0 p9 Q
7 m' c4 V- z& |1 B4 [$ v, o: ?+ c) F5 h* p4 S
你意思係男裝去試都可以?

聽落幾正
# r( M. g  R' Q: |; c
# w. m5 g) J  S* ~, P但始終都係有少少驚呢家野9 b+ K2 N. @/ w, y6 h* w! T6 w
我次次買絲襪都唔會認自用,無咁既勇氣....

i think i have to go there once !

引用:
原帖由 13dtcl 於 2010-9-7 18:04 發表   
, c7 G* i* j4 }# g( I" N4 ?$ ~# T聽落幾正
' T& w6 T/ A+ `+ ^
: l% v: u6 |- y9 K" C* @但始終都係有少少驚呢家野
! V/ S2 M( `# t/ S我次次買絲襪都唔會認自用,無咁既勇氣....
/ R+ h% h4 i. b- ]
) u' |! L, ]( c+ a# H% x又唔洗表明自用,驚錯size就問句自已咁高著就可以了,除非你好肥就要講明啦

我比較肥既,佢會唔會打個突架??% N( I: ^0 i& K& b, F( J
我自用架

引用:
原帖由 c4defusekit 於 2010-9-10 00:17 發表   8 Y( W: c1 W( h: Q. c% z
我比較肥既,佢會唔會打個突架??7 u' f" A# Q7 B
我自用架
, c. D+ w, U4 g) }8 T3 H7 n) q- ^/ \+ c
在商言商就算佢要打個突都唔會表面化! 她們亦很清錯cd界的經濟潛力! 所以我們唯一要衝破的就是刻服內心的障礙呢! 放心吧好姊妹!3 G$ @. s- d+ w# ?

引用:
原帖由 CECI 於 2010-9-10 00:30 發表   
4 K1 e5 z) d8 N3 P
) N0 l+ V& c! u$ O3 ]9 R
1 c" s& z' |" ?# n 在商言商就算佢要打個突都唔會表面化! 她們亦很清錯cd界的經濟潛力! 所以我們唯一要衝破的就是刻服內心的障礙呢! 放心吧好姊妹!
! v$ ?; m: B; L1 K) }, G% J
! y3 A% ]8 o6 G% e) j; X7 p& F
個度如果夜晚時份,邊個時間會最少人?如星期幾同幾點鐘左右?
3 r  z! P7 w2 a# n仲有,有問佢營業時間?thx

引用:
原帖由 c4defusekit 於 2010-9-11 00:04 發表   
4 u1 j6 |: Y2 Y; `5 m$ p+ b- _% p' L( U& N# I! @
個度如果夜晚時份,邊個時間會最少人?如星期幾同幾點鐘左右?* u7 x9 Z4 o3 T# h! Z
仲有,有問佢營業時間?thx
* ~8 G5 M1 O7 h& e1 b! w! w6 P朝11晚11! 我去過三次!
/ M: h# I+ J1 {; x6 z. l第一次閒日夜晚9點半打後, 計埋我得三個人咁上下! Sales兩個!
. P0 p2 ~! j; j第二次閒日日間3點半打後, 又係得三個人咁上下! Sales三個!& X/ S5 t8 e- `' F% ?5 R3 N
第三次星期六夜晚7點半打後, 今次真係超多人, 上面已經幾大, 但係有男有女. 夾夾,埋埋成8-9個人咁上下! Sales三個!' J6 H# t" J. N0 |8 G! Y- ?
那晚三個Sales都唔知應付邊個人好, 卒之令我冇心機仔細咁睇落去! 看了一陣即撇!!!! M8 M- A3 v- A" }6 Y2 P

見 到你有買兩種色各半 絲襪褲 幾錢一對

引用:
原帖由 馬斯丹 於 2010-9-11 04:33 發表   
4 _; {! Z, T- o# q$ M見 到你有買兩種色各半 絲襪褲 幾錢一對
- p. m) z4 {8 j3 M" I# P# A% ~

- V2 r5 i5 r+ b1 B49蚊對啊!

引用:
原帖由 CECI 於 2010-8-29 21:29 發表   
  l! ]3 V" h+ h" |2 X$ E7 g
5 n8 c: j6 h, `' i0 D/ j- U7 T6 ^
8 A& W# d3 Y$ ?8 O, j; R呢0下真係考起我啦! 我買Bra通常在中環那邊買呢! 因為果便真係有得試! 果次我上老尖間舖, 淨係買絲襪咋! 不過相信應該可以試掛?; Z$ B% ~# ~2 o2 B. ~; A3 f
) L0 T8 E4 a1 I: {1 W
8 l6 y. ~8 A* j* ?* ^& I
你寫話"中環那邊買Bra.....(有得試!!)"...真的嗎??0 H5 b9 m! D5 f+ E3 s+ s
我想買BRA但無試過唔知FIT唔FIT到自己,所以想試試先買。% H  T; a+ _$ g; k$ _4 ]4 y% s
我好想去買啊...可唔可以"PM" 比我知地址邊度...!!
9 w, B% X  c/ ^" u) j8 N2 ?0 d; \+ ?1 V2 _4 T4 n
# m% z/ g* f4 b( M. }7 W

& |$ e% g1 ~, a! g8 i
' f" X5 x5 _5 [萬分感謝...

引用:
原帖由 joe_box 於 2010-9-14 01:09 發表     ^' L9 O! o+ U9 D6 D% W8 ?
/ k& @) _& w% B
1 L8 v9 I. M$ p
你寫話"中環那邊買Bra.....(有得試!!)"...真的嗎??
2 J+ U$ i! I1 z我想買BRA但無試過唔知FIT唔FIT到自己,所以想試試先買。/ ?& t6 p) Z$ ^9 r! }' ~7 T
我好想去買啊...可唔可以"PM" 比我知地址邊度...!!8 N2 {6 B2 z" ~; G# y

& ~) B5 _9 O) s0 S
, c& h( `# @- X; t0 z; t2 j
6 d/ q1 R! h# @  S( I. H4 d- }3 P" z' i4 q
萬分感謝...
2 [  D  p0 P9 ]6 r' A6 X( q3 B' c  V% M8 y4 h
Joe, 已PM你, 那地方不難尋找的!

咁好既店, 小妹上次竟過門而不入...

引用:
原帖由 michelle666 於 2010-9-15 14:39 發表   
2 h3 p3 {  j: w咁好既店, 小妹上次竟過門而不入...
; y6 y( S9 y* U1 D# ^& \( l" N9 W5 t+ F1 a7 e+ U# Y) Y5 j( z& B
返卓咪得囉!

回復 55# CECI 的帖子

已經咁做, 用左不足100購入一set內衣, 佢d sales真係好好人

引用:
原帖由 michelle666 於 2010-9-16 10:54 發表   & c* ?! _) J( m" i
已經咁做, 用左不足100購入一set內衣, 佢d sales真係好好人
1 W) E  u) [5 \5 p! j; m6 I8 [  R$ P, ?- u0 z) [- V0 d# B
你係唔係夜晚先上去, 冇咁多人時佢地仲好好吹, 有時仲會過d經驗比我地ga!例如絲襪襯衫, Nude Bra使用法, 原來唔係B Cup C Cup亂咁貼ga!6 ~* ^- r" i: @: m, W) R

回復 57# CECI 的帖子

小妹係下午3時許去, 當時仲有一個女人, 4 Q& n9 n8 T9 w4 w
小妹遲d一定再要去購物, 順便向佢地請教, 做個靚女 1 _  c3 l& v& v- O. ^2 @0 ]. i

+ Q- f% _# o( f  v: T[ 本帖最後由 michelle666 於 2010-9-16 22:37 編輯 ]

引用:
原帖由 michelle666 於 2010-9-16 22:34 發表   
& S. r8 h# v6 t: i( T1 Q, ~小妹係下午3時許去, 當時仲有一個女人,
: a9 T# \  G1 f" u/ X% j小妹遲d一定再要去購物, 順便向佢地請教, 做個靚女
+ T6 Y3 h# m6 T) b9 U$ J

) I5 ?& D; P- U9 \' C# k0 k0 ?$ V下午3時後...d女人未放工, 真係一個良機! 醒目wor Michelle!! d8 w8 ^; B1 X& e8 J

引用:
原帖由 CECI 於 2010-9-18 00:40 發表   ' [  c4 h# R5 g1 F9 [. j0 }( W

X2 k& z  ~% U4 v% I8 N' L1 }" \7 m% P4 P
下午3時後...d女人未放工, 真係一個良機! 醒目wor Michelle!1 x! k1 Z: P7 N( i' @. |
" {5 |" N, H$ K' U) a) S; m7 e
ceci姐過獎啦, 始終如果購物時有女客既會冇咁方便