嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有沒有CD友著婚紗做愛

有沒有CD友著婚紗做愛

有沒有CD友著婚紗做愛?或著婚紗訓?; f# V9 \/ ]6 h& ]; m  w# U7 K
我試過好幾次了!女主角當然唔係家中太座!
* ?! t; Z. l! R4 b" f5 Q5 r是我在東莞常平的性伴侶!每次費用500人仔!酒店未計!婚紗自備!
3 \5 G1 g0 f3 a, J& m9 {* C- [我們在酒店先洗白白,再幫女主角穿上婚紗,把新娘子綁住雙手,再強姦新娘!
  Y' J6 a. K" N" ID Feel真係......!
9 ~9 f5 g* h: \/ M3 x+ X% s, }
$ E2 H/ x. B; ?[ 本帖最後由 882288 於 2010-4-20 02:30 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 882288 於 2010-4-20 02:28 發表   
0 n7 V: W0 P# D. ]7 ?- J有沒有CD友著婚紗做愛?或著婚紗訓?: \! s8 M( R+ i  p3 V5 U
/ L6 H6 s1 D' J我試過好幾次了!女主角當然唔係家中太座!www.hkcdtv.com; n6 w- \# ?1 `) y) b# W1 E$ _0 _# v; e+ J, ]0 e& c$ W3 G! ]' @
是我在東莞常平的性伴侶!每次費用500人仔!酒店未計!婚紗自備!www.hkcdtv.com7 S1 k; k1 b7 ?" A" P6 x3 K
' S. v. Z4 U4 G& t; y! A% M9 T我們在酒店先洗白白,再幫女主角穿上婚紗,把新娘子綁住雙手,再強姦新娘!
. u2 T: I8 y* R9 Y0 j" B& _. \9 i/ [6 J( }8 @: U7 c; ^5 ZD Feel真係......!www.hkcdtv.com2 J) ~! q5 f  b' {$ `" Z
, I! N) p% ^7 H& d你覺得好自豪?
9 G8 U' Y$ u3 n+ d& S+ _+ x要同人分享你做左呢種事?
做人要有包容、虛心

玩得咁興奮?
7 `* n9 w$ q8 h9 l' _下下扲件婚紗上去唔麻煩咩……

我就未試過,所以真的各有口味..............
mandy

婚紗是買or租?

同CD有什麼關係呢?

回復 6# yuenmary 的帖子* N) _* S* ?7 P( ], S) m
兩回事!

回復 3# 心儀 的帖子# Z1 C5 e: M' F
不用!我東莞有屋,及公司有車!

-0-'
# O' M) k" w1 Q# \+ o做得愛多有麻煩喔..小心為妙

好似好high咁wo@@

我自問只係想試下著婚紗.

引用:
原帖由 willy 於 2010-4-21 18:49 發表   % U3 p, l' r# ^
我自問只係想試下著婚紗.
6 I/ Y: D5 C: q6 K+ Z9 m
好似我這個Look!再比條女姦!D Feel好High!
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

我都好想著住再比女姦呀...

好似好high咁

姐係你著定佢著呀

引用:
原帖由 MS06S 於 2010-4-30 16:27 發表   0 h) [& k7 }# Y$ {
姐係你著定佢著呀
, `' u2 z5 V* |2 u6 Y
對方(女伴)著住做有試過!
+ f! ]% X5 B, i4 A8 L  A自己著住做也有試過!

引用:
原帖由 night_baby 於 2010-4-24 03:06 發表   8 Q! N  m+ P. Z2 q; z8 c
自己著同女友著都試過.) ?) K! y( F1 O. I# v2 M
直身o既同要著裙撐o既都試過, 但著住有鋼圈o既裙撐跟本會阻住晒.
. z8 e6 J" R) q/ y& z5 w5 p: r( K6 P- d- \' ~; Q2 ~2 T
所以有時就咁著黎做. 不過做完個胸口會有 dd 痛, 畢竟婚紗都是緊身而沒有彈性..
" s: E" N2 v. V著住黎做!係咪好hi呢?享受着女伴的痛苦表情,又是另一種感覺!

玩起來真興奮2 J' w, D" g4 ?7 b0 j$ u% n
真有閒情逸致

自己本身有婚紗裝( K( P, V1 U" j4 b9 |8 U. e
也會自拍DIY9 W$ a4 K3 z/ i) Y2 |$ v! C: F
以後有空分享照片

& p. j0 d9 q/ I& [Cool~ 那種感覺應該很好~