嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有沒有CD友著婚紗做愛

試過穿婚紗~~做運動的方式~~感覺很累贅~~~很累~~而且不太方便~~~衣料太多要東翻西找的

好似好HIGH喎, 我都想試下

引用:
原帖由 willy 於 2010-4-21 18:49 發表   
. u1 t+ U; ~, ?. ?/ j, R我自問只係想試下著婚紗.
) R" i, N/ D- |8 S3 f% V7 E, O

9 f- v5 Z7 L* }4 H3 RX2  S' _, q5 J; X% T( ]" z
但係婚紗好大件,唔知買左放邊度。

我都著過婚紗自己影相, 著婚紗真係好HIGH GA!!!

做就無,不過我曾經有套婚紗型內衣著住訓 正,有無諗果d野呢就. . . . .
朝比內 莉香
(゚∀゚)~"目標是一個可愛的女裝子"

[quote]原帖由 882288 於 2010-4-30 17:01 發表   ! E' K" R5 V; f+ [

! @( f5 Y4 R  q6 E6 z7 ?著住黎做!係咪好hi呢?享受

edit post 有d問題...
* |, o) d+ i8 d, O( U我想問... 你喜歡看

那有加裙撐嗎?# R: N2 U3 y" f6 q0 s6 p
另類的愛愛方式一定很棒
& v2 U* `, z5 D2 l/ O呵呵

why dont you wear the wedding dres / u4 F! p0 u. N" C
and get fuck by some one ?

感觉不错哦

我曾試過著婚紗,但好想著住來做愛

我試過穿婚紗~~~但是衣料太多~~換姿勢的時候會很累~~而且很麻煩..也很重

咁都幾特別wor
6 d. v# ~+ R: h% f; B但係攞黎攞去好麻煩......

比錢買的..唔知點講.......

我都有婚紗~~~~

我只會穿上婚紗自瀆 , 不過如果可以的話穿上婚紗被SM都好HIGH的

引用:
原帖由 GE9596 於 2011-11-28 20:06 發表   , t. n5 K) {' E; l! ?2 ]
我只會穿上婚紗自瀆 , 不過如果可以的話穿上婚紗被SM都好HIGH的
; x9 p# r" ]& q6 R1 k' v! {$ C" |# ]$ ^1 S% ]" ]: b
只係禁諗已經刺激; 唔知著左婚紗比綁會係點的感覺

引用:
原帖由 882288 於 2010-4-20 02:28 發表   
* p3 T$ O# M8 A9 V有沒有CD友著婚紗做愛?或著婚紗訓?
8 |- i8 k  I3 ~  x6 i4 @我試過好幾次了!女主角當然唔係家中太座!
; K. J* P" e4 q# j- D是我在東莞常平的性伴侶!每次費用500人仔!酒店未計!婚紗自備!
: Q4 }% T) Q. b1 c1 e1 Y我們在酒店先洗白白,再幫女主角穿上婚紗,把新娘子綁住雙手,再 ...
7 e' ~& I; L- l甘做,你一次做左幾錢0.0?

引用:
原帖由 willy 於 2011-12-2 22:29 發表   + D' o1 p' [- C2 ^- K

# Y1 a' X5 c$ f4 v! w. x- F& T7 J  ~. s
只係禁諗已經刺激; 唔知著左婚紗比綁會係點的感覺
3 w" |9 J: R  ~4 V

Z; z* i/ t' f2 F# E; H% r0 Z% z會好緊 , 件婚紗已經緊 , 再綁埋會更緊
2 f  n, V& Y/ Y不過要睇件婚紗咩款