嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有沒有CD友著婚紗做愛

Feeling good

婚紗質感超好, 係麻煩啲

我有三套婚紗呀!仲著過比人摸呀

引用:
原帖由 MUI 於 2013-11-13 17:50 發表   ! t$ e, x% _6 V
: w; x4 k5 d4 c

# d" N) r7 R) Q9 v, I4 H% Y) x5 D% Y$ G4 b3 |2 F  i
禁一定係好HIGH. 一直想試不過無地方放.......

引用:
原帖由 willy 於 2013-11-14 20:03 發表   
5 x8 |+ I0 {" f; b
2 w% `( i: }7 M( q8 C& W4 h. U2 f1 U) J2 ~

/ P4 p2 Q  x- N2 W1 S  h, x5 {禁一定係好HIGH. 一直想試不過無地方放.......
6 e: ^7 w0 s( w! S! V
你有無婚紗先?我可以同你互摸呀!

沒有試過,不過也不太敢嘗試,
" f0 G) v% ^7 Q: b4 v2 d' v怕把婚紗給弄髒弄壞掉,賠不起, ! h& ~8 Y  @" K& L! ?8 Y9 H8 S  g
加上婚紗對女孩來講是神聖的,
3 q( u- \& R5 y$ `大部分的女孩一輩子就這麼一次。

引用:
原帖由 MUI 於 2013-11-13 17:50 發表   & P  Y5 p% @8 _7 g
4 B8 j2 c1 ^# Q9 u1 y) d. P" ]+ [

. I4 \9 }( w  n我一著件婚紗上身就好high, 同你一樣好想俾人摸俾人攪

成套婚紗型內衣就著過既
, _( M0 ]  [1 f. v% U$ R著住做就未試過

成條燈籠裙唔麻煩咩?

最鍾意抹胸型婚紗

我平時睇外國d網,d TS會著住件婚紗吉男人,好正!

嘩!好大件好難收藏wo
可以叫我Zoe Zoe或者珍珍

好有想像的空間 純潔的白紗 加上...激情的性愛

婚紗唔會好貴咩

引用:
原帖由 Nforest 於 12-4-2014 12:55 發表   2 c) x; t4 b$ w& p+ l& f
婚紗唔會好貴咩
$ }+ E  e. r' z& `1 P; o2 L: _
; v& v& E1 v' l5 ]' o, b# P; P拍賣上面,四五百已經有
可以叫我Zoe Zoe或者珍珍

用婚紗自慰真的很爽😅
; a2 `: K7 ?$ S- _% `5 p尤其內層是光滑的緞面材質
9 m( l/ d: ~( _; G# l2 f真的爽到無話可說% k. B4 b  p; s! _* \/ M
有時候會把婚紗掛著,然後射在婚紗上

引用:
原帖由 game5687051 於 2021-2-4 18:52 發表   
. K: |# V7 r% m9 U: T, H) p用婚紗自慰真的很爽😅
2 N$ W) j) b# z- F  D尤其內層是光滑的緞面材質% j3 N# E* p! f* u$ j" A6 u7 t* {& v
真的爽到無話可說
* a% L$ R7 `  B5 r有時候會把婚紗掛著,然後射在婚紗上
7 N1 o5 e0 M# Q, U8 Q# ]* x" N

1 f& Q& ~7 o( a0 s; ]+ T我未曾穿上, 好想穿上拍相片