嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

尖沙咀買絲襪好去處!

引用:
原帖由 mrlo66 於 2010-8-29 21:17 發表   4 g5 n+ x. W6 }
D胸圍可唔可以試戴?
: L! D+ x: P  E0 _( z5 W
  B3 B0 w" [# ~7 E' u6 a( b/ U) w呢0下真係考起我啦! 我買Bra通常在中環那邊買呢! 因為果便真係有得試! 果次我上老尖間舖, 淨係買絲襪咋! 不過相信應該可以試掛?
7 [7 w: C/ d. |" n. l' Z
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 CECI 於 2010-8-29 21:29 發表   
' ^- ^% l; m: p& ~
" l, S) @8 E' F; _& _  x
, E! f& v! R% L$ X- i) @呢0下真係考起我啦! 我買Bra通常在中環那邊買呢! 因為果便真係有得試! 果次我上老尖間舖, 淨係買絲襪咋! 不過相信應該可以試掛?& |6 Y+ a) o1 u' c& n
. v/ |" o+ E! c: F
* A; U" J8 |$ ~2 q
你意思係男裝去試都可以?

聽落幾正
! G1 x2 ?" d, o: t  x7 @& s+ ^4 H5 Z( r& N
但始終都係有少少驚呢家野
6 `. U( S( Z9 r我次次買絲襪都唔會認自用,無咁既勇氣....

i think i have to go there once !

引用:
原帖由 13dtcl 於 2010-9-7 18:04 發表   
2 ^0 T) B- L% W$ w; ?: O聽落幾正  f" T: d8 u# V- _% f( `: t; C. I; }
, S" R9 F1 B% D
但始終都係有少少驚呢家野
) e! L8 N0 |5 L我次次買絲襪都唔會認自用,無咁既勇氣....
  Y. a5 f/ k: p+ n; `# ?; P1 X! |) ^5 h- S' C1 y/ m8 L
又唔洗表明自用,驚錯size就問句自已咁高著就可以了,除非你好肥就要講明啦

我比較肥既,佢會唔會打個突架??
2 ~1 x3 i1 `: x我自用架

引用:
原帖由 c4defusekit 於 2010-9-10 00:17 發表   0 b" ]0 f- P2 e* S9 Y
我比較肥既,佢會唔會打個突架??. O6 d# x8 h7 ]: p+ Y# \& |
我自用架
- O8 F2 U& N5 y# m2 c" g0 L3 U! ]! c4 ?5 B5 E; V! x: ~1 u. ]) _; e; {. H
在商言商就算佢要打個突都唔會表面化! 她們亦很清錯cd界的經濟潛力! 所以我們唯一要衝破的就是刻服內心的障礙呢! 放心吧好姊妹!0 E7 Z& f' h, B! o

引用:
原帖由 CECI 於 2010-9-10 00:30 發表   7 c5 W1 b+ ?/ ^' Y1 i0 j
4 h) Y8 f) L6 L6 ~2 R' B
  E  P# G5 x; D% B% O& r3 D
在商言商就算佢要打個突都唔會表面化! 她們亦很清錯cd界的經濟潛力! 所以我們唯一要衝破的就是刻服內心的障礙呢! 放心吧好姊妹!
- O/ Q+ ^0 O) l1 d
% t( z& B+ `& Y. Z* r8 u& ~個度如果夜晚時份,邊個時間會最少人?如星期幾同幾點鐘左右?
) |3 z0 [* m& V4 _9 I' m* c) H仲有,有問佢營業時間?thx

引用:
原帖由 c4defusekit 於 2010-9-11 00:04 發表   
0 V1 [. |9 O- ^& {. N
3 G. d2 L$ _# [$ R  s) B個度如果夜晚時份,邊個時間會最少人?如星期幾同幾點鐘左右?/ h5 S6 [2 D2 b6 m7 @# K0 e" A/ c' `
仲有,有問佢營業時間?thx
" |# Y5 Q- T4 G* \9 p6 u朝11晚11! 我去過三次!
& D. N8 @  u$ C: t第一次閒日夜晚9點半打後, 計埋我得三個人咁上下! Sales兩個!* Q  T/ V1 O) M+ F: Y# r5 j( d" A" Y
第二次閒日日間3點半打後, 又係得三個人咁上下! Sales三個!+ `: a' ]% h; I( R2 ?9 v% f
第三次星期六夜晚7點半打後, 今次真係超多人, 上面已經幾大, 但係有男有女. 夾夾,埋埋成8-9個人咁上下! Sales三個!8 ?0 M# J  |* H; \  ~7 W
那晚三個Sales都唔知應付邊個人好, 卒之令我冇心機仔細咁睇落去! 看了一陣即撇!!!
9 s6 a8 Q0 X: J

見 到你有買兩種色各半 絲襪褲 幾錢一對

引用:
原帖由 馬斯丹 於 2010-9-11 04:33 發表   
6 {8 B5 s( i* U. {( L5 w見 到你有買兩種色各半 絲襪褲 幾錢一對
! `5 ~, K, \( d5 |  [: v4 L0 O" c& v5 h" B7 h
49蚊對啊!

引用:
原帖由 CECI 於 2010-8-29 21:29 發表   0 E0 a# f% U1 f: I

3 ], _2 i% i6 T$ E1 ` 9 n$ I) @" @( X' z5 S
呢0下真係考起我啦! 我買Bra通常在中環那邊買呢! 因為果便真係有得試! 果次我上老尖間舖, 淨係買絲襪咋! 不過相信應該可以試掛?
( s1 H1 F% W& i; W$ S6 \
- t. ^% i, ?# a- K1 F
8 V2 S% v% [# m* g" d6 p
你寫話"中環那邊買Bra.....(有得試!!)"...真的嗎??  O; x8 s- Z2 @. V
我想買BRA但無試過唔知FIT唔FIT到自己,所以想試試先買。1 `% d3 ~4 [3 `* n8 Z
我好想去買啊...可唔可以"PM" 比我知地址邊度...!!
! h, S: o! Q4 y6 ?7 y7 q. ~
7 D/ |" G+ ^1 g/ k4 F; E9 c2 M2 z0 @# k, d" B
/ l4 e+ e8 F7 l! {% d
9 ^% a( v) [  y
萬分感謝...

引用:
原帖由 joe_box 於 2010-9-14 01:09 發表   
: O5 x4 F0 M0 z0 Q* t' W) ?; F& V2 f
8 v2 W* R5 {3 j" L+ ^* G) s1 m
3 B, y& V8 f( \0 D你寫話"中環那邊買Bra.....(有得試!!)"...真的嗎??
8 O# g+ E# d1 A% B0 _3 a% V; Y1 {我想買BRA但無試過唔知FIT唔FIT到自己,所以想試試先買。1 r6 p! q- g" B: F, g2 U
我好想去買啊...可唔可以"PM" 比我知地址邊度...!!+ i8 {7 K9 n1 n: x( C% o
2 N& {  T3 ?$ o, J' i4 i) X/ B

2 M# O8 ]: \6 r1 s) H% W' @+ Q0 M* M* R% ]8 \  z5 X" s
* O: _5 H: S6 Y  O9 \
萬分感謝...
- e4 k" Z9 o! _1 G6 |* u2 X, O& [4 ]. U; @! B" L, P) B
Joe, 已PM你, 那地方不難尋找的!

咁好既店, 小妹上次竟過門而不入...

引用:
原帖由 michelle666 於 2010-9-15 14:39 發表   
6 A! k5 y  @0 ?/ u. E! L咁好既店, 小妹上次竟過門而不入...
% B% c; d# a4 h- G/ f& U0 Q

, @8 P. ?4 r2 T# d返卓咪得囉!

回復 55# CECI 的帖子

已經咁做, 用左不足100購入一set內衣, 佢d sales真係好好人

引用:
原帖由 michelle666 於 2010-9-16 10:54 發表   
; [0 ]+ R, U# x7 u: F4 |已經咁做, 用左不足100購入一set內衣, 佢d sales真係好好人
. ?  P' x, V9 ^  M( A* t- U* ]
9 q9 K7 F& Q* v: s6 o你係唔係夜晚先上去, 冇咁多人時佢地仲好好吹, 有時仲會過d經驗比我地ga!例如絲襪襯衫, Nude Bra使用法, 原來唔係B Cup C Cup亂咁貼ga!
; {+ z* q! a* ~) n8 [

回復 57# CECI 的帖子

小妹係下午3時許去, 當時仲有一個女人, 7 v8 |( g/ C$ D7 ^+ y* G
小妹遲d一定再要去購物, 順便向佢地請教, 做個靚女
8 X% |! V' d+ j/ p4 T
5 k5 }1 M; t# x( D' W[ 本帖最後由 michelle666 於 2010-9-16 22:37 編輯 ]

引用:
原帖由 michelle666 於 2010-9-16 22:34 發表   # Z2 J& S  k8 F, T1 `1 O& p
小妹係下午3時許去, 當時仲有一個女人,
; ?" u" \! A: i6 ?' G小妹遲d一定再要去購物, 順便向佢地請教, 做個靚女
% Z# V8 V- \$ R* M2 [# T- R4 q
  H( j4 O9 n9 M下午3時後...d女人未放工, 真係一個良機! 醒目wor Michelle!+ R1 R! b7 b+ d$ S

引用:
原帖由 CECI 於 2010-9-18 00:40 發表   3 k# T' C0 G. a% h

3 T& j0 i6 L! e0 O, t7 X# O6 C( G3 d- Z- m% u, {
下午3時後...d女人未放工, 真係一個良機! 醒目wor Michelle!
. _! ~- y$ [6 j$ q4 _% q
, P/ ~  P0 o" Z7 @1 q! |& }
ceci姐過獎啦, 始終如果購物時有女客既會冇咁方便