嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

尖沙咀買絲襪好去處!

引用:
原帖由 mrlo66 於 2010-8-29 21:17 發表   
5 n6 \6 ~  k) p0 uD胸圍可唔可以試戴?
( X; e2 ~+ @/ U8 T! `3 x9 T
; T& w* i8 M0 x3 H$ a; x呢0下真係考起我啦! 我買Bra通常在中環那邊買呢! 因為果便真係有得試! 果次我上老尖間舖, 淨係買絲襪咋! 不過相信應該可以試掛?. z5 S& g  c- G; t5 h
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 CECI 於 2010-8-29 21:29 發表   - R! h+ i5 z" b6 P

; f* |& }  g6 T$ W " h0 m+ _& V' A$ {, O$ f1 U
呢0下真係考起我啦! 我買Bra通常在中環那邊買呢! 因為果便真係有得試! 果次我上老尖間舖, 淨係買絲襪咋! 不過相信應該可以試掛?- B5 ^2 n$ A7 C: b1 b8 q7 D
  k% B; U& C3 U5 J' I

5 R8 G. @% H/ X你意思係男裝去試都可以?

聽落幾正
% B5 o" V4 k) A9 h' d5 s& _
- e4 K0 \3 e2 M7 z/ f1 x* g但始終都係有少少驚呢家野5 i* s  v1 z; k+ B
我次次買絲襪都唔會認自用,無咁既勇氣....

i think i have to go there once !

引用:
原帖由 13dtcl 於 2010-9-7 18:04 發表   
( `; i5 G* e: h( D! n" f聽落幾正
& ^, D/ K) f% k  Y" ]  Z' M( z* X- b0 o, J# W4 J  a
但始終都係有少少驚呢家野7 f3 `3 l6 g% V% D+ U6 M+ Z
我次次買絲襪都唔會認自用,無咁既勇氣....
2 B5 G( g+ n- D
" @* \  R1 E/ H5 M& {% V
又唔洗表明自用,驚錯size就問句自已咁高著就可以了,除非你好肥就要講明啦

我比較肥既,佢會唔會打個突架??1 \. h2 C7 J  [) F7 k
我自用架

引用:
原帖由 c4defusekit 於 2010-9-10 00:17 發表   
6 w& U% y; Y# R$ Q  C9 D我比較肥既,佢會唔會打個突架??
1 [& h) l( S& p( F% Z我自用架
7 m! n6 {: F& d5 x) ^( h
- Y0 Z' R$ q! e, _% I
在商言商就算佢要打個突都唔會表面化! 她們亦很清錯cd界的經濟潛力! 所以我們唯一要衝破的就是刻服內心的障礙呢! 放心吧好姊妹!
8 g3 H$ M/ V5 q* S

引用:
原帖由 CECI 於 2010-9-10 00:30 發表   
# T: G9 w" w6 r! ~- O' z) B3 V
0 a$ w) e6 W3 i8 l0 t" B2 E, R2 A2 c
. X0 c& _" I" k8 ^! A- L) Q 在商言商就算佢要打個突都唔會表面化! 她們亦很清錯cd界的經濟潛力! 所以我們唯一要衝破的就是刻服內心的障礙呢! 放心吧好姊妹!
( i' F0 X( v& t, |6 d' p4 O5 I: W
3 i( W! ]0 [: X4 m. a( J6 m7 k
個度如果夜晚時份,邊個時間會最少人?如星期幾同幾點鐘左右?
$ H6 C: m# O+ i% R' W  A9 O7 z7 H仲有,有問佢營業時間?thx

引用:
原帖由 c4defusekit 於 2010-9-11 00:04 發表   ; [1 U5 K! q& Q7 D8 o7 b) B

: ^7 x9 o# U: i4 |個度如果夜晚時份,邊個時間會最少人?如星期幾同幾點鐘左右?
% ]  U3 ]; W3 `: x4 `  a! c仲有,有問佢營業時間?thx
7 h9 y( Z. ?& b  P8 q# w2 d
朝11晚11! 我去過三次! " Y5 l# _8 Y. ]! J5 L. W( ~
第一次閒日夜晚9點半打後, 計埋我得三個人咁上下! Sales兩個!
' m) e$ {8 B, O" l7 z, j3 K第二次閒日日間3點半打後, 又係得三個人咁上下! Sales三個!5 x4 d! e; V6 C( M
第三次星期六夜晚7點半打後, 今次真係超多人, 上面已經幾大, 但係有男有女. 夾夾,埋埋成8-9個人咁上下! Sales三個!
5 p' v) |0 j( P  q那晚三個Sales都唔知應付邊個人好, 卒之令我冇心機仔細咁睇落去! 看了一陣即撇!!!
8 }( n3 I7 X% K1 Z# s$ i3 K( C

見 到你有買兩種色各半 絲襪褲 幾錢一對

引用:
原帖由 馬斯丹 於 2010-9-11 04:33 發表   ) y% w( w" P% n8 \! E# ~- Q' ]3 @
見 到你有買兩種色各半 絲襪褲 幾錢一對
' i  F  H/ @! H- X! o- s; ]3 t7 w" ?& S
1 F5 X! w9 `6 M6 U; W. y, |49蚊對啊!

引用:
原帖由 CECI 於 2010-8-29 21:29 發表   0 h1 S8 {, H  Y, |# W' F2 h' w

; h  D8 R: S* Y
- M3 ^2 ~% n* X呢0下真係考起我啦! 我買Bra通常在中環那邊買呢! 因為果便真係有得試! 果次我上老尖間舖, 淨係買絲襪咋! 不過相信應該可以試掛?
/ x- Q/ i" ~: [) K% d+ N' H  ?
4 V; @$ a3 l2 {6 u/ t' c
. m$ v9 G9 D1 ^, I% l% p% X( v# Z
你寫話"中環那邊買Bra.....(有得試!!)"...真的嗎??) D2 }. X' h8 a' G4 K0 S8 Q- R1 q. A
我想買BRA但無試過唔知FIT唔FIT到自己,所以想試試先買。( l6 s3 K" s' N, S* t
我好想去買啊...可唔可以"PM" 比我知地址邊度...!!' b. f* I- ^# _% R

3 C1 }9 q  e- E% M7 c
4 q2 G$ X3 G! U  ^5 S8 E3 R/ i. {9 a) N* T5 t' m, B- P
9 Y( ^0 X" F# n  F+ }; H- Y
萬分感謝...

引用:
原帖由 joe_box 於 2010-9-14 01:09 發表   . ~. X( `" X# V  K+ V' q2 h+ ~: [
7 h; _0 [5 Q: y3 S  Y

5 h: q+ n, q: b. H# z) b你寫話"中環那邊買Bra.....(有得試!!)"...真的嗎??
9 ?6 n2 ^! U' L- @我想買BRA但無試過唔知FIT唔FIT到自己,所以想試試先買。* _9 t' v& Y. v# p, W- ?6 @
我好想去買啊...可唔可以"PM" 比我知地址邊度...!!7 l2 |' o9 J9 I. N- E

. {5 c+ O% G* [; X9 ~
& ?3 F/ u) |3 X  e0 i# C) [0 Q! P% J+ G7 z" v6 {2 q# R
  ^% u8 V6 b; e% v* [
萬分感謝...
8 x8 n3 t# C" d: Z; r# x. ?% g) e* R
Joe, 已PM你, 那地方不難尋找的!

咁好既店, 小妹上次竟過門而不入...

引用:
原帖由 michelle666 於 2010-9-15 14:39 發表   0 L# a+ z5 l4 P% n5 G) Y. e
咁好既店, 小妹上次竟過門而不入...
# J" n! l" q, i+ q% e3 C5 d6 {" f0 B( t& x
返卓咪得囉!

回復 55# CECI 的帖子

已經咁做, 用左不足100購入一set內衣, 佢d sales真係好好人

引用:
原帖由 michelle666 於 2010-9-16 10:54 發表   
; h% ?# l3 L  c2 p6 g已經咁做, 用左不足100購入一set內衣, 佢d sales真係好好人
5 b" R4 k  ^, L$ E+ ^
& \  @, n9 h% H! J4 e2 S+ X& W; z你係唔係夜晚先上去, 冇咁多人時佢地仲好好吹, 有時仲會過d經驗比我地ga!例如絲襪襯衫, Nude Bra使用法, 原來唔係B Cup C Cup亂咁貼ga!
5 `+ t3 f: x$ u! I) J) `% s

回復 57# CECI 的帖子

小妹係下午3時許去, 當時仲有一個女人, 5 E+ l6 q  H8 \/ S
小妹遲d一定再要去購物, 順便向佢地請教, 做個靚女 * Y6 P: @3 U- B" s( P% Y& p

; O3 U! s  D2 T  H. ?; ?[ 本帖最後由 michelle666 於 2010-9-16 22:37 編輯 ]

引用:
原帖由 michelle666 於 2010-9-16 22:34 發表   
$ r. m& S* d2 X" S+ ?" Z4 _# u小妹係下午3時許去, 當時仲有一個女人,
+ V8 g9 N! e0 W4 @( D- [. f小妹遲d一定再要去購物, 順便向佢地請教, 做個靚女
0 v3 @5 C2 M( `% e+ M
0 B7 _+ B% d6 g) A8 O2 R
下午3時後...d女人未放工, 真係一個良機! 醒目wor Michelle!$ x6 ?. Q( s1 d, W% _

引用:
原帖由 CECI 於 2010-9-18 00:40 發表   
- Y2 p/ x" z, p# N  _# M! X7 ?& `+ F# L/ x" g

: }3 {2 r1 F, s% y5 D7 g下午3時後...d女人未放工, 真係一個良機! 醒目wor Michelle!
6 j0 d% w8 S" q+ V* E. ~: @
1 o( q& P  c% \- ?
ceci姐過獎啦, 始終如果購物時有女客既會冇咁方便