嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

尖沙咀買絲襪好去處!

引用:
原帖由 mrlo66 於 2010-8-29 21:17 發表   % B; m( D7 b/ Q( A/ J& T6 d
D胸圍可唔可以試戴?
! `3 t/ J* O& `9 }; x  c
$ m( C* m$ \: a( g2 \$ N/ o
呢0下真係考起我啦! 我買Bra通常在中環那邊買呢! 因為果便真係有得試! 果次我上老尖間舖, 淨係買絲襪咋! 不過相信應該可以試掛?
7 @, p4 z8 w. C# j! N) q
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 CECI 於 2010-8-29 21:29 發表   
2 x5 b  T& X% w" ]  p! d. H3 _/ ]+ l9 \- }3 \6 X
+ Y5 \- N; ]" u. ?
呢0下真係考起我啦! 我買Bra通常在中環那邊買呢! 因為果便真係有得試! 果次我上老尖間舖, 淨係買絲襪咋! 不過相信應該可以試掛?6 j. E3 e4 H( a. k% O8 Q$ {
- J6 |# C* k0 r: T9 C; E( |, a

_7 a$ S! f2 G- T) x你意思係男裝去試都可以?

聽落幾正
# @7 J1 w" h0 c8 w2 t
. Y, n4 C3 ]& z$ E  I但始終都係有少少驚呢家野
7 u% @' {+ F$ ]/ k; k! z; G我次次買絲襪都唔會認自用,無咁既勇氣....

i think i have to go there once !

引用:
原帖由 13dtcl 於 2010-9-7 18:04 發表   
" {( B5 f  G) ^) h聽落幾正
+ v: K2 C# k: R4 v% m0 c% K9 P$ V( g3 q' s) W' ~6 w+ l
但始終都係有少少驚呢家野# t( v4 o1 |) Q* I) x; @
我次次買絲襪都唔會認自用,無咁既勇氣....
0 B. R# m- v# o1 H0 |# U0 r
8 x( ]* r( M2 a1 s/ \6 r  N$ f
又唔洗表明自用,驚錯size就問句自已咁高著就可以了,除非你好肥就要講明啦

我比較肥既,佢會唔會打個突架??
. k. _' e, X5 Z% x0 d+ `4 f1 L7 R我自用架

引用:
原帖由 c4defusekit 於 2010-9-10 00:17 發表   7 [. A* ~; t5 C( j$ l4 H
我比較肥既,佢會唔會打個突架??9 M7 o8 k" e4 O- l- U" D0 A
我自用架
- v' u7 O: {; o2 D! I) I6 Z
1 e6 q  L* C/ p4 R  B+ \9 s
在商言商就算佢要打個突都唔會表面化! 她們亦很清錯cd界的經濟潛力! 所以我們唯一要衝破的就是刻服內心的障礙呢! 放心吧好姊妹!
3 R' g- N5 z& w) m4 P

引用:
原帖由 CECI 於 2010-9-10 00:30 發表   
% r6 m3 M3 k" N7 C1 L0 Z, E/ h5 g4 a# R% W* `. ^
2 _/ L) Z5 c5 }$ W3 m2 }# o% B
在商言商就算佢要打個突都唔會表面化! 她們亦很清錯cd界的經濟潛力! 所以我們唯一要衝破的就是刻服內心的障礙呢! 放心吧好姊妹!
! \& A! W3 y% S/ a- Q2 x9 h
( h- L2 n$ E% z" Z- s5 Q3 x; `& u
個度如果夜晚時份,邊個時間會最少人?如星期幾同幾點鐘左右?
1 y" J0 ]# c* a% p8 K仲有,有問佢營業時間?thx

引用:
原帖由 c4defusekit 於 2010-9-11 00:04 發表   " w' V, W$ j" e3 J

/ o# ]/ i: D) @' o% |: M1 {個度如果夜晚時份,邊個時間會最少人?如星期幾同幾點鐘左右?3 i+ y+ W% s5 \  }" B! {( p
仲有,有問佢營業時間?thx
- Z" T# J$ q1 ?+ W/ v
朝11晚11! 我去過三次! 4 o5 C) p) y2 R
第一次閒日夜晚9點半打後, 計埋我得三個人咁上下! Sales兩個!- f7 b! v1 K- _( a
第二次閒日日間3點半打後, 又係得三個人咁上下! Sales三個!$ r7 X# n4 G0 y9 f# D" [. }9 h
第三次星期六夜晚7點半打後, 今次真係超多人, 上面已經幾大, 但係有男有女. 夾夾,埋埋成8-9個人咁上下! Sales三個!
/ _. ^' c8 `- x那晚三個Sales都唔知應付邊個人好, 卒之令我冇心機仔細咁睇落去! 看了一陣即撇!!!, c& R5 W# }" q# h/ K1 p

見 到你有買兩種色各半 絲襪褲 幾錢一對

引用:
原帖由 馬斯丹 於 2010-9-11 04:33 發表   
  T' \/ b7 }8 D9 B見 到你有買兩種色各半 絲襪褲 幾錢一對
5 F/ w! {$ Z; J+ M  P7 p

3 a: l. d9 z, S: |: c49蚊對啊!

引用:
原帖由 CECI 於 2010-8-29 21:29 發表   3 {' G" G! E7 Y/ @

) r1 Y; _, r/ [5 i3 O - a3 N8 y$ c' f9 r1 n/ d9 o
呢0下真係考起我啦! 我買Bra通常在中環那邊買呢! 因為果便真係有得試! 果次我上老尖間舖, 淨係買絲襪咋! 不過相信應該可以試掛?
6 W2 z# {, V( n* b
4 B! k; K5 X0 E' E! V
5 {' ?' r+ R1 ?2 a7 ~4 J
你寫話"中環那邊買Bra.....(有得試!!)"...真的嗎??  T7 b* n: Q, {1 e
我想買BRA但無試過唔知FIT唔FIT到自己,所以想試試先買。
5 Z4 B5 O. l$ I/ C5 w. f我好想去買啊...可唔可以"PM" 比我知地址邊度...!!
6 m" L8 e  R4 N6 D
. O! I2 V0 i0 C+ y9 B/ i- a0 L8 o0 L( a% f5 x, y1 y1 _

- u$ U( E2 p' z& \5 M/ C2 t9 w  M
2 u4 R; u, m) _7 f2 v8 N" z萬分感謝...

引用:
原帖由 joe_box 於 2010-9-14 01:09 發表   
0 k( u" D: h) N4 [% r5 q
, z# x" g/ j2 C  Q- p2 i$ D9 k  p# @6 [; K
你寫話"中環那邊買Bra.....(有得試!!)"...真的嗎??* U3 }) A' D: R' L
我想買BRA但無試過唔知FIT唔FIT到自己,所以想試試先買。) z9 F+ Y5 d! U
我好想去買啊...可唔可以"PM" 比我知地址邊度...!!, @' }0 }8 [, j# g1 d) E

( n6 [8 a8 r; r% l& Y; ]
( F5 ]: z8 i, _; I; {$ W9 z; {% T4 X' k" v/ U
9 G+ P, G( P# d
萬分感謝...
* v) M# E+ o  N. R

. E% u5 X7 X) Q8 ^Joe, 已PM你, 那地方不難尋找的!

咁好既店, 小妹上次竟過門而不入...

引用:
原帖由 michelle666 於 2010-9-15 14:39 發表   % q! F# V" N9 Q, l
咁好既店, 小妹上次竟過門而不入...
6 H8 R; E- |) v9 r0 C

1 g1 l% |3 h/ w1 o返卓咪得囉!

回復 55# CECI 的帖子

已經咁做, 用左不足100購入一set內衣, 佢d sales真係好好人

引用:
原帖由 michelle666 於 2010-9-16 10:54 發表   
7 U2 |% K6 Y3 F' E已經咁做, 用左不足100購入一set內衣, 佢d sales真係好好人
5 j9 E" D, s4 V: k% g4 V

* [: O. q; V* t! b' ~4 z. Q+ r. t你係唔係夜晚先上去, 冇咁多人時佢地仲好好吹, 有時仲會過d經驗比我地ga!例如絲襪襯衫, Nude Bra使用法, 原來唔係B Cup C Cup亂咁貼ga!
" Q; k! M# v+ q' I

回復 57# CECI 的帖子

小妹係下午3時許去, 當時仲有一個女人, / \# `/ e0 D; }# `2 p( y9 W5 D, d
小妹遲d一定再要去購物, 順便向佢地請教, 做個靚女 $ ^; q& h; H1 m% V  {7 X- B1 A
, E, E; u9 I0 w0 ?

引用:
原帖由 michelle666 於 2010-9-16 22:34 發表   ; i& i+ E5 B0 i4 P
小妹係下午3時許去, 當時仲有一個女人, ( c$ Q6 i* M8 H# N( X+ C/ n" \
小妹遲d一定再要去購物, 順便向佢地請教, 做個靚女
) n0 {6 S. d+ K. o1 e- N7 e( b9 e) V1 q
下午3時後...d女人未放工, 真係一個良機! 醒目wor Michelle!2 R7 ?% g9 m) p) V9 h

引用:
原帖由 CECI 於 2010-9-18 00:40 發表   0 Y' T5 q1 H8 }: ?4 b' d2 c& I

2 k$ k. I5 R7 B$ r
$ n4 f* Q" `1 Y& I1 I; y. D4 j2 O下午3時後...d女人未放工, 真係一個良機! 醒目wor Michelle!
8 ^; A- p3 R" _* i6 h/ S) S& }
, Z1 C5 f0 \0 T( [
ceci姐過獎啦, 始終如果購物時有女客既會冇咁方便