嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

尖沙咀買絲襪好去處!

引用:
原帖由 mrlo66 於 2010-8-29 21:17 發表   ( u) c8 H# J% r' A, Z5 d
D胸圍可唔可以試戴?
, j# I8 d9 S1 K  g1 [% T
! A4 M3 K  b( N& D% V呢0下真係考起我啦! 我買Bra通常在中環那邊買呢! 因為果便真係有得試! 果次我上老尖間舖, 淨係買絲襪咋! 不過相信應該可以試掛?
# u( X' U" d) [) Y9 e: ~
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 CECI 於 2010-8-29 21:29 發表   ' X: [( b; p4 b. X% X3 @

# r9 K1 w0 e) M
. O, G* V) w# E4 n/ ~呢0下真係考起我啦! 我買Bra通常在中環那邊買呢! 因為果便真係有得試! 果次我上老尖間舖, 淨係買絲襪咋! 不過相信應該可以試掛?
; A. \; O. [9 Q( w
! s4 D; l2 _1 Q% l% ?
( i( q% k6 A( x6 J# F你意思係男裝去試都可以?

聽落幾正
" d* c( w# ?1 i: A7 U% m% F+ n# s; h# ]
但始終都係有少少驚呢家野* ?/ j) ?/ c' X( S9 P
我次次買絲襪都唔會認自用,無咁既勇氣....

i think i have to go there once !

引用:
原帖由 13dtcl 於 2010-9-7 18:04 發表   ' o& v* x1 v' ^8 J6 Y  P! D" T
聽落幾正  |4 r; x3 C7 m/ u6 l
# ^6 S3 T$ V; V+ \' n/ {+ t& J
但始終都係有少少驚呢家野
6 D4 a. Y! t- L; @4 M4 T/ v我次次買絲襪都唔會認自用,無咁既勇氣....
0 t' O4 s" t( s% [
7 _5 K: v# E5 O0 n7 K6 M
又唔洗表明自用,驚錯size就問句自已咁高著就可以了,除非你好肥就要講明啦

我比較肥既,佢會唔會打個突架??
8 S. g, L5 u( i我自用架

引用:
原帖由 c4defusekit 於 2010-9-10 00:17 發表   $ r, `3 e4 J& g# p
我比較肥既,佢會唔會打個突架??
8 C9 O: q0 M" D/ n' I5 O我自用架
0 t% Q" @- z* d) b) @# |* j+ G5 N
0 ]6 x6 L5 i9 @6 M
在商言商就算佢要打個突都唔會表面化! 她們亦很清錯cd界的經濟潛力! 所以我們唯一要衝破的就是刻服內心的障礙呢! 放心吧好姊妹!
% e- p: R' z5 x4 d

引用:
原帖由 CECI 於 2010-9-10 00:30 發表   7 j% n5 ^5 F9 h! e7 I, \+ R
9 J0 N4 c, w1 F' b/ o, N) d
. D" e  \* o4 U6 Z
在商言商就算佢要打個突都唔會表面化! 她們亦很清錯cd界的經濟潛力! 所以我們唯一要衝破的就是刻服內心的障礙呢! 放心吧好姊妹!5 ]/ P9 C' j/ _* J: B
" w# Q8 ~4 G& n4 s4 N0 I個度如果夜晚時份,邊個時間會最少人?如星期幾同幾點鐘左右?
- Y7 i3 W4 K3 O! j$ p( d仲有,有問佢營業時間?thx

引用:
原帖由 c4defusekit 於 2010-9-11 00:04 發表   # D7 ?; K" V8 S/ R  S. @! `

- k: m, T& `2 {3 O% I個度如果夜晚時份,邊個時間會最少人?如星期幾同幾點鐘左右?
: Q& [. o# U7 u8 h仲有,有問佢營業時間?thx
9 i8 m! I* h; r: G4 z朝11晚11! 我去過三次!
5 e& s; s. {& i( G6 T2 R2 H第一次閒日夜晚9點半打後, 計埋我得三個人咁上下! Sales兩個!" i2 s* Y9 n* L! f5 t; V' s) k
第二次閒日日間3點半打後, 又係得三個人咁上下! Sales三個!- [- X5 _7 k6 E
第三次星期六夜晚7點半打後, 今次真係超多人, 上面已經幾大, 但係有男有女. 夾夾,埋埋成8-9個人咁上下! Sales三個!
& k8 \& O; ]! E; q( d那晚三個Sales都唔知應付邊個人好, 卒之令我冇心機仔細咁睇落去! 看了一陣即撇!!!
# t  \$ x6 Y& _# E

見 到你有買兩種色各半 絲襪褲 幾錢一對

引用:
原帖由 馬斯丹 於 2010-9-11 04:33 發表   6 f& r: m* @: F% M. u9 O8 B
見 到你有買兩種色各半 絲襪褲 幾錢一對
7 w- W# ]0 Q* r( P; l7 A; t- ^

2 [. t8 E) b; J) @$ B49蚊對啊!

引用:
原帖由 CECI 於 2010-8-29 21:29 發表   4 o$ t4 v- ?6 n& d0 U3 J7 D2 Y8 k
+ o) N* Q/ O. M) F
6 n4 A+ j: V: r' N) o5 v1 D+ {4 y
呢0下真係考起我啦! 我買Bra通常在中環那邊買呢! 因為果便真係有得試! 果次我上老尖間舖, 淨係買絲襪咋! 不過相信應該可以試掛?
1 D( [& Q; v; h+ _4 J
+ I1 J/ J8 ]+ y& c$ i
) C% G* H+ `, L6 Q$ Y; }3 C8 R; d你寫話"中環那邊買Bra.....(有得試!!)"...真的嗎??) m8 ]. g6 g6 U' {% J  r! E- E' O
我想買BRA但無試過唔知FIT唔FIT到自己,所以想試試先買。) Z5 r4 g4 x; K1 f  a
我好想去買啊...可唔可以"PM" 比我知地址邊度...!!1 @* M0 t; Y# u# W" L' w

8 a, w& G6 p, ^- J
' x+ @4 F4 v6 v. x" m/ L' d( j% m/ ~# m% q& Z% A3 S
' E! [" u# m' M  w' i& k
萬分感謝...

引用:
原帖由 joe_box 於 2010-9-14 01:09 發表   
' i4 K4 w) M$ k% A* r+ F: `  j. M) D
. [+ e1 p2 d" z; Y" n- |8 o# U8 H  q) t; `/ r  {  d
你寫話"中環那邊買Bra.....(有得試!!)"...真的嗎??
/ m& X# t. f: N. C6 d! V我想買BRA但無試過唔知FIT唔FIT到自己,所以想試試先買。
& P- q* V7 }( {3 T2 }. G* X我好想去買啊...可唔可以"PM" 比我知地址邊度...!!/ E  I. t( A) i

$ r5 l8 U2 ]7 s7 K9 n) ^7 H' U9 Y! v" j$ x( v$ @& ]0 h$ `
' b- J) |6 r3 t/ D/ z' U# m

i; Q0 I* [8 k- i" t萬分感謝...
* E7 S# P; S0 t+ a1 m
: m. K# e/ A* ^% ~# K( qJoe, 已PM你, 那地方不難尋找的!

咁好既店, 小妹上次竟過門而不入...

引用:
原帖由 michelle666 於 2010-9-15 14:39 發表   + f2 f1 w' A0 j8 X
咁好既店, 小妹上次竟過門而不入...
" m: B! m6 i3 a
5 y, p6 o; ?1 T4 @3 ]1 L9 |6 z
返卓咪得囉!

回復 55# CECI 的帖子

已經咁做, 用左不足100購入一set內衣, 佢d sales真係好好人

引用:
原帖由 michelle666 於 2010-9-16 10:54 發表   4 k1 u- C6 K0 q
已經咁做, 用左不足100購入一set內衣, 佢d sales真係好好人
' y" _7 a/ P/ r9 C' H6 n6 f' ?+ p3 |$ ?8 F7 @5 y
你係唔係夜晚先上去, 冇咁多人時佢地仲好好吹, 有時仲會過d經驗比我地ga!例如絲襪襯衫, Nude Bra使用法, 原來唔係B Cup C Cup亂咁貼ga!! \! h  l' e+ ]& @6 I1 @+ z

回復 57# CECI 的帖子

小妹係下午3時許去, 當時仲有一個女人,
* v4 f, ?* l$ [. P8 p6 j小妹遲d一定再要去購物, 順便向佢地請教, 做個靚女 # m0 s( Q4 c4 j6 h
( N- [4 d; e' S7 l. h

引用:
原帖由 michelle666 於 2010-9-16 22:34 發表   
( g/ u- X8 N% O小妹係下午3時許去, 當時仲有一個女人,
- w; }% k1 q; z- K3 f8 o小妹遲d一定再要去購物, 順便向佢地請教, 做個靚女
: q4 S6 }! c9 e9 K) l1 W, T

- M+ n" u1 ~+ `0 ~; ~下午3時後...d女人未放工, 真係一個良機! 醒目wor Michelle!
* E4 @/ O' L0 j' E' w

引用:
原帖由 CECI 於 2010-9-18 00:40 發表   
$ l- e3 k7 \5 [* ?9 p  l3 M
! h5 J. o% w' t) ^% i$ @
$ {! g/ @0 R5 x) l! _; U8 h  ~$ c下午3時後...d女人未放工, 真係一個良機! 醒目wor Michelle!7 P, g& f. M) l& ?. G" U: w' \0 G
& Z* {9 u$ P% Y: t# v9 n9 i& o
ceci姐過獎啦, 始終如果購物時有女客既會冇咁方便