嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

尖沙咀買絲襪好去處!

引用:
原帖由 mrlo66 於 2010-8-29 21:17 發表   
3 u3 h% A7 Y9 I9 _7 ND胸圍可唔可以試戴?
9 z2 p5 {$ ]* F5 L. j
2 m: |2 E9 t' P6 H- @
呢0下真係考起我啦! 我買Bra通常在中環那邊買呢! 因為果便真係有得試! 果次我上老尖間舖, 淨係買絲襪咋! 不過相信應該可以試掛?, p  P9 N- C+ o+ ~  v6 {
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 CECI 於 2010-8-29 21:29 發表   
* P$ \3 C* @& G2 J) b) j) m4 `: K

& ^( J$ R; \7 X& c0 u呢0下真係考起我啦! 我買Bra通常在中環那邊買呢! 因為果便真係有得試! 果次我上老尖間舖, 淨係買絲襪咋! 不過相信應該可以試掛?
0 o- z# \. n8 |
6 r) g' K% p% F# n7 W" B  A) V) V: T" v2 k! w
你意思係男裝去試都可以?

聽落幾正& x2 }- c5 f5 D
0 V/ Z; y4 S5 C# T
但始終都係有少少驚呢家野
$ D! f( B) u1 a' ?; F* S) P我次次買絲襪都唔會認自用,無咁既勇氣....

i think i have to go there once !

引用:
原帖由 13dtcl 於 2010-9-7 18:04 發表   
1 n7 n  |3 z1 @聽落幾正& ~; x* e9 G- `5 k6 W( V

# H0 w) q- k) }, ?! c但始終都係有少少驚呢家野
) l2 @8 ~& t! l2 |$ b我次次買絲襪都唔會認自用,無咁既勇氣....
' ~# R6 ]$ ^8 x$ S" a7 \; i! |
5 l5 W/ I: E' F
又唔洗表明自用,驚錯size就問句自已咁高著就可以了,除非你好肥就要講明啦

我比較肥既,佢會唔會打個突架??
" @$ ^0 D! }" y) Q- ?4 p% Q我自用架

引用:
原帖由 c4defusekit 於 2010-9-10 00:17 發表   
! V1 b- {9 ?$ z6 D, O我比較肥既,佢會唔會打個突架??
. @+ I. h7 i) m, T5 o# p; E我自用架
! L% D! o; _/ h/ x1 t) F; n* d4 C0 ^% \( W( l+ B
在商言商就算佢要打個突都唔會表面化! 她們亦很清錯cd界的經濟潛力! 所以我們唯一要衝破的就是刻服內心的障礙呢! 放心吧好姊妹!7 G' @: O( t) d" j; u( Z

引用:
原帖由 CECI 於 2010-9-10 00:30 發表   
" O) T0 |6 K- F  @% t* u9 B! E8 Z# Q! m1 ]
$ {# E' u: {( F. r
在商言商就算佢要打個突都唔會表面化! 她們亦很清錯cd界的經濟潛力! 所以我們唯一要衝破的就是刻服內心的障礙呢! 放心吧好姊妹!0 c0 k# }5 F5 P6 v
; _% A" }; S) o: _: R4 Y
個度如果夜晚時份,邊個時間會最少人?如星期幾同幾點鐘左右?6 L2 C$ B0 g! l  c! v. x
仲有,有問佢營業時間?thx

引用:
原帖由 c4defusekit 於 2010-9-11 00:04 發表   
  x7 }1 R4 v" x. a
- T! e0 Q5 j- j4 B. i3 j. w0 U+ i個度如果夜晚時份,邊個時間會最少人?如星期幾同幾點鐘左右?
0 Q9 `& C9 z7 W4 v, Z  M" i仲有,有問佢營業時間?thx
6 M& O! k, s6 R  e! W8 e" Z5 y朝11晚11! 我去過三次! ; X" @4 t* x! N: t/ S! E& E
第一次閒日夜晚9點半打後, 計埋我得三個人咁上下! Sales兩個!
0 c. i2 w2 _5 V第二次閒日日間3點半打後, 又係得三個人咁上下! Sales三個!+ u5 T( w# ?3 k5 c
第三次星期六夜晚7點半打後, 今次真係超多人, 上面已經幾大, 但係有男有女. 夾夾,埋埋成8-9個人咁上下! Sales三個!
+ |- S  }; y8 G那晚三個Sales都唔知應付邊個人好, 卒之令我冇心機仔細咁睇落去! 看了一陣即撇!!!/ r9 K2 ^# L  L) W, R  d8 J) Z% A8 L

見 到你有買兩種色各半 絲襪褲 幾錢一對

引用:
原帖由 馬斯丹 於 2010-9-11 04:33 發表   
4 Q9 o3 Z* `" k8 X5 n2 V) z見 到你有買兩種色各半 絲襪褲 幾錢一對
1 h, K* P. L8 I7 y9 T
- g$ W1 Q* P/ S2 e* b7 `( V
49蚊對啊!

引用:
原帖由 CECI 於 2010-8-29 21:29 發表   
3 f% D7 r6 ~) T( c9 ]+ y  t5 x! F
0 h+ M; m0 l  A' N. r
呢0下真係考起我啦! 我買Bra通常在中環那邊買呢! 因為果便真係有得試! 果次我上老尖間舖, 淨係買絲襪咋! 不過相信應該可以試掛?
9 N* d) @" `4 h/ j
6 `5 T% z1 m# ~9 w+ g& y5 C
; G8 q% Z! d! M1 ?7 M9 k你寫話"中環那邊買Bra.....(有得試!!)"...真的嗎??& y2 f* @0 X& B8 b# w/ P+ W9 w, x
我想買BRA但無試過唔知FIT唔FIT到自己,所以想試試先買。& H" \9 S6 _' P% X% f  ^
我好想去買啊...可唔可以"PM" 比我知地址邊度...!!
6 q% S, v/ e4 J( z7 c+ t5 O* f8 K/ \8 t" G/ S

6 P% b3 F, g4 C- w* E( h; T5 h8 \* F/ S7 v- e: C7 l4 X
% o; h: T1 I) ~4 V1 ^
萬分感謝...

引用:
原帖由 joe_box 於 2010-9-14 01:09 發表   5 u. E8 o6 l& `6 r
( D& Z+ j! x; e0 r6 M
7 [" r. F3 x$ g. m/ J+ H
你寫話"中環那邊買Bra.....(有得試!!)"...真的嗎??
7 @) M  ^& l6 t; C/ ~9 ^2 o我想買BRA但無試過唔知FIT唔FIT到自己,所以想試試先買。
) z3 [+ r1 ?( Z* H. l) y& g, v, L我好想去買啊...可唔可以"PM" 比我知地址邊度...!!/ e( r- i+ ~  b7 b- t% F3 i

; E* }* f; i5 X3 h- H) P
: a. \/ b8 `* Y; v3 {, ]: o( t# X
9 G2 U, m# l, h: E5 A+ I, P; L: W
萬分感謝...
6 Z! n: g1 n9 y! B% i, c
; ~+ M& O0 J- l9 {
Joe, 已PM你, 那地方不難尋找的!

咁好既店, 小妹上次竟過門而不入...

引用:
原帖由 michelle666 於 2010-9-15 14:39 發表   ' N8 b- f' R1 |( b4 X
咁好既店, 小妹上次竟過門而不入...
# l* T; D, ^- M8 E* _
; J( j4 C% @6 i! t; d! P
返卓咪得囉!

回復 55# CECI 的帖子

已經咁做, 用左不足100購入一set內衣, 佢d sales真係好好人

引用:
原帖由 michelle666 於 2010-9-16 10:54 發表   
+ M, R" z5 g; |( |" G2 t已經咁做, 用左不足100購入一set內衣, 佢d sales真係好好人
/ V7 b$ w7 k. a! @& X' m( f) K' K  S2 p. m1 j, H
你係唔係夜晚先上去, 冇咁多人時佢地仲好好吹, 有時仲會過d經驗比我地ga!例如絲襪襯衫, Nude Bra使用法, 原來唔係B Cup C Cup亂咁貼ga!" g% h+ L/ s3 N3 |

回復 57# CECI 的帖子

小妹係下午3時許去, 當時仲有一個女人,
6 J& f1 X$ K$ B9 i3 T7 @小妹遲d一定再要去購物, 順便向佢地請教, 做個靚女
- N, C: j: F- x9 i+ Z5 I/ q0 ^
- S# S4 n: Y0 m5 M[ 本帖最後由 michelle666 於 2010-9-16 22:37 編輯 ]

引用:
原帖由 michelle666 於 2010-9-16 22:34 發表   . j; ~# ]6 X+ ]( N4 S) p
小妹係下午3時許去, 當時仲有一個女人, - {- S# [0 P! B
小妹遲d一定再要去購物, 順便向佢地請教, 做個靚女
! d7 S  b! v- P* T0 z6 t
: c6 J& S3 K: n* F
下午3時後...d女人未放工, 真係一個良機! 醒目wor Michelle!
& h5 n, V4 g, A% l8 W' O6 O1 y

引用:
原帖由 CECI 於 2010-9-18 00:40 發表   
# y2 s+ V' i1 r2 ?# B
) a4 ?* ?. J; o- g8 b1 E1 g, g, l8 |
5 o. {& i, M$ q4 L4 f; v9 @下午3時後...d女人未放工, 真係一個良機! 醒目wor Michelle!
7 f$ \0 A' p+ K# @, t
1 s# ^% F& S; p. D5 ^. {5 R
ceci姐過獎啦, 始終如果購物時有女客既會冇咁方便