嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

尖沙咀買絲襪好去處!

引用:
原帖由 mrlo66 於 2010-8-29 21:17 發表   . E- ~8 m2 W0 a" ^& t$ d3 ?* z  G
D胸圍可唔可以試戴?
" b9 q3 i* |0 r8 m3 |

2 V* q4 w/ |, u7 b呢0下真係考起我啦! 我買Bra通常在中環那邊買呢! 因為果便真係有得試! 果次我上老尖間舖, 淨係買絲襪咋! 不過相信應該可以試掛?
" v) _0 p- {. J  M4 B, m) m
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 CECI 於 2010-8-29 21:29 發表   
: Q; {$ ~/ I; [7 ^6 U" k. c+ h  ]& T
2 Q; Y" f, |& _" a, P
呢0下真係考起我啦! 我買Bra通常在中環那邊買呢! 因為果便真係有得試! 果次我上老尖間舖, 淨係買絲襪咋! 不過相信應該可以試掛?
# X, B' R& m) h8 T% c# H, N
. z5 Z0 _+ Y+ S4 k; t' x: Q8 D+ V- u" I4 X2 l
你意思係男裝去試都可以?

聽落幾正( v* Y0 x. Z1 ?
0 s$ B" c* p. Q$ R+ |/ F2 M
但始終都係有少少驚呢家野
0 ]% x# K$ {. I( P% R% n我次次買絲襪都唔會認自用,無咁既勇氣....

i think i have to go there once !

引用:
原帖由 13dtcl 於 2010-9-7 18:04 發表   - J" A/ B: Y) s& h
聽落幾正
3 A; M0 @- k# s
- d; T5 b$ p( J. P7 u6 y, e但始終都係有少少驚呢家野" z8 x  [. ?) h0 V+ }* ~3 W
我次次買絲襪都唔會認自用,無咁既勇氣....
7 F4 |$ ~6 y; ~5 @, }9 b; U8 R' A) p  l/ d" T! {- c: J( o5 L( i
又唔洗表明自用,驚錯size就問句自已咁高著就可以了,除非你好肥就要講明啦

我比較肥既,佢會唔會打個突架??7 @- x+ N, O; R% C
我自用架

引用:
原帖由 c4defusekit 於 2010-9-10 00:17 發表   . m% x6 v  k& M# N# ?! q0 U
我比較肥既,佢會唔會打個突架??) w. U$ q8 S% L0 J! z0 I* a& {
我自用架
& W) s$ _% g; y

4 C; X$ L! S' S6 O: N( b. x+ R 在商言商就算佢要打個突都唔會表面化! 她們亦很清錯cd界的經濟潛力! 所以我們唯一要衝破的就是刻服內心的障礙呢! 放心吧好姊妹!* P# F2 s. G# w" r  u1 ]

引用:
原帖由 CECI 於 2010-9-10 00:30 發表   
0 B8 [9 b( [& t# ^# \
4 Q3 f! k! S4 K8 i$ K
9 Y5 }' Q& J6 }. o  ]0 m) t 在商言商就算佢要打個突都唔會表面化! 她們亦很清錯cd界的經濟潛力! 所以我們唯一要衝破的就是刻服內心的障礙呢! 放心吧好姊妹!3 n5 f7 P  i8 j9 w, n
( w5 r+ n( Q1 n( m* _
個度如果夜晚時份,邊個時間會最少人?如星期幾同幾點鐘左右?
; K6 e7 |+ I0 Z+ @& J* J  {仲有,有問佢營業時間?thx

引用:
原帖由 c4defusekit 於 2010-9-11 00:04 發表   5 A$ ?- d, k. {, M# e
% A; n& h# Y# o( Q
個度如果夜晚時份,邊個時間會最少人?如星期幾同幾點鐘左右?
2 @% F9 p% a4 x  X" Z- F0 \仲有,有問佢營業時間?thx
* o- X6 c1 h0 D朝11晚11! 我去過三次!
7 z- t; G8 G1 W/ K2 }- k第一次閒日夜晚9點半打後, 計埋我得三個人咁上下! Sales兩個!
0 P- ~. ?! c& s2 m( L! b% ]/ s第二次閒日日間3點半打後, 又係得三個人咁上下! Sales三個!* e! z- U$ D$ z2 d/ Y) G  v. h% Y1 z
第三次星期六夜晚7點半打後, 今次真係超多人, 上面已經幾大, 但係有男有女. 夾夾,埋埋成8-9個人咁上下! Sales三個!7 |% N' W3 k% R+ [9 ~
那晚三個Sales都唔知應付邊個人好, 卒之令我冇心機仔細咁睇落去! 看了一陣即撇!!!( W5 Q9 l4 W6 n: U# D8 ~

見 到你有買兩種色各半 絲襪褲 幾錢一對

引用:
原帖由 馬斯丹 於 2010-9-11 04:33 發表   ) H- s4 H/ o4 I/ x
見 到你有買兩種色各半 絲襪褲 幾錢一對
. S. \9 g3 Q& i( [) ^0 P9 ?

2 }& {5 Z# w( T# F& V5 H6 d49蚊對啊!

引用:
原帖由 CECI 於 2010-8-29 21:29 發表   / o1 s+ p- T) f4 N3 M  F) K2 ^, D/ t

0 g5 ?9 e- X  W9 g7 L/ F2 a
# [+ i% w5 x, n1 h: b1 R呢0下真係考起我啦! 我買Bra通常在中環那邊買呢! 因為果便真係有得試! 果次我上老尖間舖, 淨係買絲襪咋! 不過相信應該可以試掛?$ R0 S: d  a7 W) L+ I
5 x+ ]1 K3 U, v$ m! M  b
2 h) N% R  A) P; ~4 x6 a$ z; P. k* `
你寫話"中環那邊買Bra.....(有得試!!)"...真的嗎??
3 O: G* S  b7 Y6 J. k4 g我想買BRA但無試過唔知FIT唔FIT到自己,所以想試試先買。
  P" ~" A( O3 P' N  g, s' n  \我好想去買啊...可唔可以"PM" 比我知地址邊度...!!
. ^# b0 C( F4 u: d8 ~* J5 o: I7 v$ c! _3 h' i% v$ r

0 x, ^: ?+ Q2 B! N* h, V
7 l* M; H+ T4 r- a9 D9 n& q, P" z' l6 O, [* i% w) B  C
萬分感謝...

引用:
原帖由 joe_box 於 2010-9-14 01:09 發表   
/ k+ h: J2 m7 l7 c
4 N$ |$ D( t5 |2 |- u# C2 w
& d6 e) Q; p& y/ v+ F你寫話"中環那邊買Bra.....(有得試!!)"...真的嗎??! u3 O5 P: x& A2 E# Q' t
我想買BRA但無試過唔知FIT唔FIT到自己,所以想試試先買。8 C; y, {1 V( t
我好想去買啊...可唔可以"PM" 比我知地址邊度...!!+ ], Y+ h3 Y2 s8 f1 e  f1 r5 v1 a  ?
# \3 V8 X3 R6 ?# |& e5 e' T  m

/ E) L: v' f4 v& O; K; n& F8 Z
1 w" L$ j8 U1 g+ |8 Z+ b6 J8 ]( A6 ]$ V. R) W! ]( y  V
萬分感謝...
1 O2 s! U) X! v2 w+ U, r4 _3 e9 n& H) y( F
Joe, 已PM你, 那地方不難尋找的!

咁好既店, 小妹上次竟過門而不入...

引用:
原帖由 michelle666 於 2010-9-15 14:39 發表   
- ~4 A& g. P( G! I咁好既店, 小妹上次竟過門而不入...
' u+ w: V0 |9 h( P+ j/ I2 q4 Y* w* X$ X
返卓咪得囉!

回復 55# CECI 的帖子

已經咁做, 用左不足100購入一set內衣, 佢d sales真係好好人

引用:
原帖由 michelle666 於 2010-9-16 10:54 發表   
/ }# \: A+ {, G% B% ^! p已經咁做, 用左不足100購入一set內衣, 佢d sales真係好好人
+ r: n6 a/ [* W7 ?

# F( K) d6 }. K2 {# j7 B' v/ J你係唔係夜晚先上去, 冇咁多人時佢地仲好好吹, 有時仲會過d經驗比我地ga!例如絲襪襯衫, Nude Bra使用法, 原來唔係B Cup C Cup亂咁貼ga!9 f% p9 U: F& I& p3 ?" X& e) q

回復 57# CECI 的帖子

小妹係下午3時許去, 當時仲有一個女人,
: }5 F5 ~* A) P2 b& ?9 l小妹遲d一定再要去購物, 順便向佢地請教, 做個靚女
* {/ \$ s# J- ]5 T0 _" c" y
1 J7 _; }+ k- [( V. S' \[ 本帖最後由 michelle666 於 2010-9-16 22:37 編輯 ]

引用:
原帖由 michelle666 於 2010-9-16 22:34 發表   7 ~) Q9 t) A  |* {+ n' x
小妹係下午3時許去, 當時仲有一個女人, 0 H0 U, N; m2 i2 W0 s
小妹遲d一定再要去購物, 順便向佢地請教, 做個靚女
! l) T: L: Y7 U2 l4 ?
8 @7 O9 Y. g7 V* a8 r6 p: n下午3時後...d女人未放工, 真係一個良機! 醒目wor Michelle!) U) s! ?  i- L; k

引用:
原帖由 CECI 於 2010-9-18 00:40 發表   
- W& j9 [; l  {' J! z
' t  e9 Y7 {% c1 a6 c) Q9 E* ^- Q% L: q* z
下午3時後...d女人未放工, 真係一個良機! 醒目wor Michelle!
1 t- [3 {/ f: \( _
- l$ y4 H' o4 H) o
ceci姐過獎啦, 始終如果購物時有女客既會冇咁方便