嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

尖沙咀買絲襪好去處!

引用:
原帖由 mrlo66 於 2010-8-29 21:17 發表   2 N! v: O; q7 k7 z% u! Q1 i
D胸圍可唔可以試戴?
! A; X0 y# y% r9 ~) d
( A+ Z3 P! r2 Q  ^3 ^
呢0下真係考起我啦! 我買Bra通常在中環那邊買呢! 因為果便真係有得試! 果次我上老尖間舖, 淨係買絲襪咋! 不過相信應該可以試掛?
  r4 s5 S8 A* {  O2 w+ ?
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 CECI 於 2010-8-29 21:29 發表   
0 ?$ ^. \' `) f- c- n6 T2 E' D& `
' L# W  |; Q( B, V3 A( R
* ^& |, T) z  F' p+ M# k* z2 S呢0下真係考起我啦! 我買Bra通常在中環那邊買呢! 因為果便真係有得試! 果次我上老尖間舖, 淨係買絲襪咋! 不過相信應該可以試掛?
  M6 ^. O0 g% ^' }
: D: v6 }! R! |3 F' r  B# @
% F) |2 }' U" @
你意思係男裝去試都可以?

聽落幾正
& ~: Z/ x; q/ {. N( r. B+ W, L5 e" c6 J& B, g
但始終都係有少少驚呢家野
0 B" L5 w( \5 W; {8 g我次次買絲襪都唔會認自用,無咁既勇氣....

i think i have to go there once !

引用:
原帖由 13dtcl 於 2010-9-7 18:04 發表   
" ?* P& v& e; Q% S6 g聽落幾正
) q) f6 ~; l& |$ b
7 Z* n8 W# ~8 {) f但始終都係有少少驚呢家野
! j" N7 D( S6 h. j我次次買絲襪都唔會認自用,無咁既勇氣....
  V% j* O* y8 s( S4 p

8 k0 B' I, q0 T* Q( {7 e又唔洗表明自用,驚錯size就問句自已咁高著就可以了,除非你好肥就要講明啦

我比較肥既,佢會唔會打個突架??* s( @8 s' @! S7 l: x" w
我自用架

引用:
原帖由 c4defusekit 於 2010-9-10 00:17 發表   1 I8 F% G: I' \6 \/ F2 W9 A
我比較肥既,佢會唔會打個突架??
4 P8 k, r( E- D. L( d' y我自用架
" b- s! K, C7 {# f
1 I+ X1 Q5 |9 `: z+ {) a
在商言商就算佢要打個突都唔會表面化! 她們亦很清錯cd界的經濟潛力! 所以我們唯一要衝破的就是刻服內心的障礙呢! 放心吧好姊妹!  b$ ?/ i5 ]. I& Y- s$ p% I

引用:
原帖由 CECI 於 2010-9-10 00:30 發表   
9 Z* O6 [! U4 g! d7 O2 h& k; M$ g4 J% y! E
6 `/ u) b5 O0 V: g0 b
在商言商就算佢要打個突都唔會表面化! 她們亦很清錯cd界的經濟潛力! 所以我們唯一要衝破的就是刻服內心的障礙呢! 放心吧好姊妹!" n( S- ?* C7 x$ r* J: N
& B1 p, N. ?8 Z0 i
個度如果夜晚時份,邊個時間會最少人?如星期幾同幾點鐘左右?8 D$ Y) u4 Q/ O
仲有,有問佢營業時間?thx

引用:
原帖由 c4defusekit 於 2010-9-11 00:04 發表   & x! k8 h3 F0 ^* W2 _8 u
6 U1 e+ H# m4 e4 J( Q  O
個度如果夜晚時份,邊個時間會最少人?如星期幾同幾點鐘左右?3 R7 f$ j7 j) V1 X9 n
仲有,有問佢營業時間?thx
# z! [" g( _. b; k* L% Z' d朝11晚11! 我去過三次!
& t% Y; u2 l9 a* k% G0 i第一次閒日夜晚9點半打後, 計埋我得三個人咁上下! Sales兩個!
+ E8 Y. [, `& t: A1 U$ u) G: @& }第二次閒日日間3點半打後, 又係得三個人咁上下! Sales三個!' F9 m8 i; [) f% `# ]( V
第三次星期六夜晚7點半打後, 今次真係超多人, 上面已經幾大, 但係有男有女. 夾夾,埋埋成8-9個人咁上下! Sales三個!8 W0 ]3 d1 f4 f( w) j, s2 N, K
那晚三個Sales都唔知應付邊個人好, 卒之令我冇心機仔細咁睇落去! 看了一陣即撇!!!
4 |) X7 o' @: M4 v' L8 H& j

見 到你有買兩種色各半 絲襪褲 幾錢一對

引用:
原帖由 馬斯丹 於 2010-9-11 04:33 發表   , }% S: x$ p$ z. W
見 到你有買兩種色各半 絲襪褲 幾錢一對
8 {/ ~* _3 a' H1 U6 H3 x2 i! U# y) Z# Y6 z7 _
49蚊對啊!

引用:
原帖由 CECI 於 2010-8-29 21:29 發表   4 c! h/ T9 B6 E% j
5 d$ |( D5 [4 j8 n$ s) _' k# `- u
: P( x8 t8 \- p* r0 {
呢0下真係考起我啦! 我買Bra通常在中環那邊買呢! 因為果便真係有得試! 果次我上老尖間舖, 淨係買絲襪咋! 不過相信應該可以試掛?# {" J4 r4 g! h/ ]/ q0 N' _
8 c% o# Q8 u% ^9 H: e1 M; N- P1 l! H4 `
你寫話"中環那邊買Bra.....(有得試!!)"...真的嗎??& n" y" W: [- l: Z" i: k' w! b
我想買BRA但無試過唔知FIT唔FIT到自己,所以想試試先買。
9 k" s: I+ g" u2 M4 w我好想去買啊...可唔可以"PM" 比我知地址邊度...!!
( w2 u% A/ r% L
& ?( \  Y. n& f: H9 n, Q2 y! w3 g$ L4 g' v7 e
% o5 c$ D) N1 _  w* e, T% I1 A
& W6 m; J5 \; ?' h* w, i
萬分感謝...

引用:
原帖由 joe_box 於 2010-9-14 01:09 發表     F& u( W/ x6 L7 r/ `1 r
# X2 ^! K: G) l2 ]( V

$ i  i  ]8 o5 R, ]( k# L; v+ R7 h& K* l你寫話"中環那邊買Bra.....(有得試!!)"...真的嗎??
2 ]* d1 Y5 x. d- t0 [; t我想買BRA但無試過唔知FIT唔FIT到自己,所以想試試先買。9 W1 O9 A0 K8 I$ Z7 S1 f
我好想去買啊...可唔可以"PM" 比我知地址邊度...!!: G4 X! }$ V5 x  K# n. e6 B
/ C2 Q9 X" ?; R

# [: N1 A' d: u7 ?1 m
- E, I  F1 O$ D) a$ a2 [" F2 C( O% ]2 [4 _  d% I% W" O
萬分感謝...
: A2 t( u( \5 X# h: u* @% K# a, B
Joe, 已PM你, 那地方不難尋找的!

咁好既店, 小妹上次竟過門而不入...

引用:
原帖由 michelle666 於 2010-9-15 14:39 發表   
# p2 `- {# E: W咁好既店, 小妹上次竟過門而不入...
/ Z; m7 b3 E& {. f% C3 q$ B, y7 \8 B- t& m/ g+ A5 j; Q" n' \* W
返卓咪得囉!

回復 55# CECI 的帖子

已經咁做, 用左不足100購入一set內衣, 佢d sales真係好好人

引用:
原帖由 michelle666 於 2010-9-16 10:54 發表   5 m8 O5 U# ^8 @" l/ W; {; t
已經咁做, 用左不足100購入一set內衣, 佢d sales真係好好人
6 U( G" f8 [6 A: D. {5 o
5 ?6 R% j6 [; _1 s/ P" M
你係唔係夜晚先上去, 冇咁多人時佢地仲好好吹, 有時仲會過d經驗比我地ga!例如絲襪襯衫, Nude Bra使用法, 原來唔係B Cup C Cup亂咁貼ga!
& P0 v# G3 T+ o, ]7 \7 ^

回復 57# CECI 的帖子

小妹係下午3時許去, 當時仲有一個女人,
* }4 P/ g! R) ?3 w& g* P小妹遲d一定再要去購物, 順便向佢地請教, 做個靚女 ! q! B% _' v% C/ t8 w

7 P+ s. N: Q6 K4 G[ 本帖最後由 michelle666 於 2010-9-16 22:37 編輯 ]

引用:
原帖由 michelle666 於 2010-9-16 22:34 發表   * _4 V$ K! R$ E) t* F8 C- n5 U1 E
小妹係下午3時許去, 當時仲有一個女人,
/ o$ k/ V5 A7 @小妹遲d一定再要去購物, 順便向佢地請教, 做個靚女
: E, }5 n5 d0 `$ G# l

1 x, w% \( g5 d" m; G0 \下午3時後...d女人未放工, 真係一個良機! 醒目wor Michelle!( C- }3 g1 ?; l* F

引用:
原帖由 CECI 於 2010-9-18 00:40 發表   
" u! B7 G2 H. C0 n+ {0 [1 h7 ^, s, n2 O( g* B0 H
+ O! p5 O$ N2 G8 m, C
下午3時後...d女人未放工, 真係一個良機! 醒目wor Michelle!3 h5 ^$ ~) g$ p6 p8 V4 H6 A2 }; X" |8 X
/ e7 M5 v! g) u3 ^ceci姐過獎啦, 始終如果購物時有女客既會冇咁方便