嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

尖沙咀買絲襪好去處!

引用:
原帖由 mrlo66 於 2010-8-29 21:17 發表   
2 o, a/ {" G8 z! G2 K1 F6 F9 ^% TD胸圍可唔可以試戴?
( A7 U6 x: ^" G: W/ i. F
5 I: i; o) z' d% M: }呢0下真係考起我啦! 我買Bra通常在中環那邊買呢! 因為果便真係有得試! 果次我上老尖間舖, 淨係買絲襪咋! 不過相信應該可以試掛?7 Z2 F0 v9 N# f/ j# p7 |
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 CECI 於 2010-8-29 21:29 發表   * f/ y2 B9 v' p, x
7 d# O1 `" E2 F7 Z% C

y6 z4 f- a) }) `呢0下真係考起我啦! 我買Bra通常在中環那邊買呢! 因為果便真係有得試! 果次我上老尖間舖, 淨係買絲襪咋! 不過相信應該可以試掛?- H# r3 U* Y# W5 m) G7 H6 G  s
3 M7 Z$ e8 t2 F8 }4 E4 o
/ n: u* y7 o/ D2 M' G& j0 M7 @
你意思係男裝去試都可以?

聽落幾正, J. O& {$ b7 l/ _/ Y
% [5 |! T) r) j" v- ?4 O
但始終都係有少少驚呢家野
/ F) b1 R& c, {5 n我次次買絲襪都唔會認自用,無咁既勇氣....

i think i have to go there once !

引用:
原帖由 13dtcl 於 2010-9-7 18:04 發表   2 }' B  g) G5 V; J0 X
聽落幾正
. Y* {5 ?0 \5 ^* M8 T! w. E  \1 a
但始終都係有少少驚呢家野
6 g9 ~" x; n* x8 j7 @; `! v6 F* G我次次買絲襪都唔會認自用,無咁既勇氣....
. I, _+ ?; {& [5 O3 _( e

9 k; B! l4 }4 U" p9 o又唔洗表明自用,驚錯size就問句自已咁高著就可以了,除非你好肥就要講明啦

我比較肥既,佢會唔會打個突架??
& Z) y- j, {( f3 G/ o+ K! V我自用架

引用:
原帖由 c4defusekit 於 2010-9-10 00:17 發表   
! T+ Q: y$ E0 r. t# _" o我比較肥既,佢會唔會打個突架??
# M1 R! ?4 N" [/ {我自用架
! Z0 i+ z8 D% P: q
: u5 V7 M$ ]1 p' [7 K# k 在商言商就算佢要打個突都唔會表面化! 她們亦很清錯cd界的經濟潛力! 所以我們唯一要衝破的就是刻服內心的障礙呢! 放心吧好姊妹!
, o3 `2 ?2 {; ?. I( P

引用:
原帖由 CECI 於 2010-9-10 00:30 發表   * p' `7 M# _* G: N$ [/ R( K

* @% ?, C4 K: D6 X
" C# ]  q3 x* }  P% e* y! F 在商言商就算佢要打個突都唔會表面化! 她們亦很清錯cd界的經濟潛力! 所以我們唯一要衝破的就是刻服內心的障礙呢! 放心吧好姊妹!
6 q; O) u: g4 ^9 t! Q& o
8 D2 x) I; r( @' Q
個度如果夜晚時份,邊個時間會最少人?如星期幾同幾點鐘左右?5 H0 v5 \- k# \" o
仲有,有問佢營業時間?thx

引用:
原帖由 c4defusekit 於 2010-9-11 00:04 發表   ; O8 E! L2 N/ e) R6 g
4 w' J2 t, m- |2 }. c
個度如果夜晚時份,邊個時間會最少人?如星期幾同幾點鐘左右?
* X$ I2 Z  \, {1 G! c% Z仲有,有問佢營業時間?thx
. O6 e" g; W! E- d
朝11晚11! 我去過三次! , u0 K& ^/ _' T! e! e: a- C* y; k: S
第一次閒日夜晚9點半打後, 計埋我得三個人咁上下! Sales兩個!
' B2 m3 r: J$ j* }+ t9 w0 P$ R- c第二次閒日日間3點半打後, 又係得三個人咁上下! Sales三個!% B2 @  z9 L  ]
第三次星期六夜晚7點半打後, 今次真係超多人, 上面已經幾大, 但係有男有女. 夾夾,埋埋成8-9個人咁上下! Sales三個!
6 t7 q- I- w  G, J4 ^/ g4 Q$ x那晚三個Sales都唔知應付邊個人好, 卒之令我冇心機仔細咁睇落去! 看了一陣即撇!!!
7 j' O. N3 \& d

見 到你有買兩種色各半 絲襪褲 幾錢一對

引用:
原帖由 馬斯丹 於 2010-9-11 04:33 發表   
$ }! n4 O) N3 D3 b見 到你有買兩種色各半 絲襪褲 幾錢一對
, ?1 @+ t  R- }7 S& c& [

+ n% @& Y. k0 \% H3 i49蚊對啊!

引用:
原帖由 CECI 於 2010-8-29 21:29 發表   
0 @  l; Z; ]1 E1 n7 M# U* L. S/ c+ r

4 e' o4 R6 m) _2 B2 e$ g2 C呢0下真係考起我啦! 我買Bra通常在中環那邊買呢! 因為果便真係有得試! 果次我上老尖間舖, 淨係買絲襪咋! 不過相信應該可以試掛?2 z2 a. r# @7 u. t# E, U  B: Y$ }
$ o# S! y4 I" e6 l( r& l# f0 S7 ~+ K+ Y3 |- j3 n/ [* ?' ]
你寫話"中環那邊買Bra.....(有得試!!)"...真的嗎??
# x+ {% k; t4 l6 n我想買BRA但無試過唔知FIT唔FIT到自己,所以想試試先買。  R8 @7 {+ T$ Y" a' ~' h% E7 S
我好想去買啊...可唔可以"PM" 比我知地址邊度...!!
& A" N3 [- J8 F/ J- c6 a& G
* \$ K  z- n( J9 [+ ~3 q( L# Q& Y2 R+ J4 C
7 x8 F4 X' @- q

8 J8 w" ?2 C0 _) e% r% j7 c萬分感謝...

引用:
原帖由 joe_box 於 2010-9-14 01:09 發表   9 t5 e, I0 k* @4 u1 V' `
0 z: ?# R+ p5 Z" y
- P% H4 T+ K  t
你寫話"中環那邊買Bra.....(有得試!!)"...真的嗎??
" Q2 ]6 I8 Y. w5 u% n0 n我想買BRA但無試過唔知FIT唔FIT到自己,所以想試試先買。
' O' h& [# k6 O+ v# @3 A我好想去買啊...可唔可以"PM" 比我知地址邊度...!!
  Y. d) @% K. l& m" e6 K1 G- h8 w3 d* M& K* @; E

4 l4 i, H) D" J  e4 p. J
* l2 s. M3 E# Y/ l. @+ O. s( X; M3 ]% p( h# a
萬分感謝...
1 L" J- j. w: k+ u3 O0 t$ Q4 f" K. X" `) ~2 Z& c3 W! e& I
Joe, 已PM你, 那地方不難尋找的!

咁好既店, 小妹上次竟過門而不入...

引用:
原帖由 michelle666 於 2010-9-15 14:39 發表   
  f2 X/ ]# C9 S咁好既店, 小妹上次竟過門而不入...
2 F0 v! T- l" y2 ^  o4 q. ~" ]8 S: t- f$ W1 X" C$ X2 X2 n; ?
返卓咪得囉!

回復 55# CECI 的帖子

已經咁做, 用左不足100購入一set內衣, 佢d sales真係好好人

引用:
原帖由 michelle666 於 2010-9-16 10:54 發表   + B+ D8 V( a1 X! X$ D' \
已經咁做, 用左不足100購入一set內衣, 佢d sales真係好好人
9 J6 ~0 M4 T9 v% D

7 Q9 I0 g+ R. C# M' [0 s; D! h你係唔係夜晚先上去, 冇咁多人時佢地仲好好吹, 有時仲會過d經驗比我地ga!例如絲襪襯衫, Nude Bra使用法, 原來唔係B Cup C Cup亂咁貼ga!; ~- {* k/ F+ Z& W% I

回復 57# CECI 的帖子

小妹係下午3時許去, 當時仲有一個女人,   r+ O( Q! y( d& x% c0 U: b
小妹遲d一定再要去購物, 順便向佢地請教, 做個靚女 3 Q# s) c+ G; ]

& \+ U) l4 `' O$ o% f9 g' q[ 本帖最後由 michelle666 於 2010-9-16 22:37 編輯 ]

引用:
原帖由 michelle666 於 2010-9-16 22:34 發表   6 }, o" l* H9 S, b- c0 h
小妹係下午3時許去, 當時仲有一個女人,
# f3 W* H$ ]2 s& ^4 f. I2 H小妹遲d一定再要去購物, 順便向佢地請教, 做個靚女
0 a# R) Z. ]: q/ U( k+ o  c: O# V2 B! x, b
下午3時後...d女人未放工, 真係一個良機! 醒目wor Michelle!
( k( l( {7 ?5 D3 k7 E1 v

引用:
原帖由 CECI 於 2010-9-18 00:40 發表   
! e, \& h/ x- v8 \& n0 X6 g
6 y" H+ W- p$ ]* V$ J5 v7 O. R$ z' j4 z
下午3時後...d女人未放工, 真係一個良機! 醒目wor Michelle!1 y6 ]% L' Q6 @; y! e' v- t
! \9 E8 S1 \) E& Y: K0 x2 j% J) S; `ceci姐過獎啦, 始終如果購物時有女客既會冇咁方便