嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

尖沙咀買絲襪好去處!

引用:
原帖由 mrlo66 於 2010-8-29 21:17 發表   % L/ n/ m0 o9 C4 S. u2 g: H+ w
D胸圍可唔可以試戴?
" n) x% a% l5 V7 |# i: {6 |* M 2 }& w! c# d2 _: }$ n$ p4 L
呢0下真係考起我啦! 我買Bra通常在中環那邊買呢! 因為果便真係有得試! 果次我上老尖間舖, 淨係買絲襪咋! 不過相信應該可以試掛?: r: _  r5 [6 \; O; |& M
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 CECI 於 2010-8-29 21:29 發表   % q3 i1 `' ]- e7 @3 |7 U
8 `5 f' d) ^( r( o( E  d3 o& w
3 d9 `- Y. F0 Y+ _) x
呢0下真係考起我啦! 我買Bra通常在中環那邊買呢! 因為果便真係有得試! 果次我上老尖間舖, 淨係買絲襪咋! 不過相信應該可以試掛?
  E/ r/ {- F( x+ S- _. M; P4 I: d1 d
3 {% w' b3 Z# z7 X) s, J- u
2 i* m9 z1 w4 g& A$ v
你意思係男裝去試都可以?

聽落幾正
1 s2 O5 p7 }/ O$ x+ d0 w( W% N) r0 I4 P1 O% s
但始終都係有少少驚呢家野
& [$ }9 J: j) M3 l我次次買絲襪都唔會認自用,無咁既勇氣....

i think i have to go there once !

引用:
原帖由 13dtcl 於 2010-9-7 18:04 發表   
0 ~6 I/ O* k$ l+ U2 K% n3 k2 N聽落幾正
, X2 j4 C9 S) c7 Q  S2 O
- I3 s5 C& H- d( a/ ^但始終都係有少少驚呢家野
7 G; p/ E. p3 Q8 ^' U+ B% i1 G我次次買絲襪都唔會認自用,無咁既勇氣....
' q; u+ \$ Z% ?/ D9 Y
  ?. E  U+ G# H5 V: X4 a" ]! I4 s又唔洗表明自用,驚錯size就問句自已咁高著就可以了,除非你好肥就要講明啦

我比較肥既,佢會唔會打個突架??  L# u4 C5 o/ N) |+ |. ]7 Q8 @
我自用架

引用:
原帖由 c4defusekit 於 2010-9-10 00:17 發表   
% a% L. l9 a- r我比較肥既,佢會唔會打個突架??4 W# l  R' r+ q# F' ^4 Z* k
我自用架
+ ^  e: D: T+ i6 h
5 n( s) s2 h- Q4 x
在商言商就算佢要打個突都唔會表面化! 她們亦很清錯cd界的經濟潛力! 所以我們唯一要衝破的就是刻服內心的障礙呢! 放心吧好姊妹!
! A! V4 b' u% _* p0 s4 w

引用:
原帖由 CECI 於 2010-9-10 00:30 發表   , N+ n' T( n) j  K+ F8 U& l

# y: P! ]' {! [# {
$ t% i' N/ l, S1 R; h5 m 在商言商就算佢要打個突都唔會表面化! 她們亦很清錯cd界的經濟潛力! 所以我們唯一要衝破的就是刻服內心的障礙呢! 放心吧好姊妹!2 B6 o' s3 _& r: }
; E" Z6 m) |7 O$ [
個度如果夜晚時份,邊個時間會最少人?如星期幾同幾點鐘左右?
' J' e2 s; r5 ?仲有,有問佢營業時間?thx

引用:
原帖由 c4defusekit 於 2010-9-11 00:04 發表   
5 @$ h/ }( x; d; R- n. _5 p4 K1 K- t& N* A' _6 Z# I4 N, p6 G
個度如果夜晚時份,邊個時間會最少人?如星期幾同幾點鐘左右?7 N# O5 `$ c. f" c
仲有,有問佢營業時間?thx
& @1 F# b$ N) A+ u: V, `朝11晚11! 我去過三次!
, T  R" \5 d3 \$ j第一次閒日夜晚9點半打後, 計埋我得三個人咁上下! Sales兩個!% r& ?3 T$ l! U# t8 ~" w9 j' c
第二次閒日日間3點半打後, 又係得三個人咁上下! Sales三個!6 \' f2 R5 A/ x: {0 R, X; v( c: H. m# N4 [' ~
第三次星期六夜晚7點半打後, 今次真係超多人, 上面已經幾大, 但係有男有女. 夾夾,埋埋成8-9個人咁上下! Sales三個!
* L9 A4 N% X* c那晚三個Sales都唔知應付邊個人好, 卒之令我冇心機仔細咁睇落去! 看了一陣即撇!!!% M8 m+ U! W0 U& @; u' `

見 到你有買兩種色各半 絲襪褲 幾錢一對

引用:
原帖由 馬斯丹 於 2010-9-11 04:33 發表   
' J+ V  n  B; O. @3 C( b; A見 到你有買兩種色各半 絲襪褲 幾錢一對
7 \2 ]1 U" g4 O" B* |( d' b  M2 q6 N! O9 O) K
49蚊對啊!

引用:
原帖由 CECI 於 2010-8-29 21:29 發表   # q& J& r: @6 E# u/ @3 y
7 Z1 A5 t1 p9 ?1 s6 q% Y5 q
, w1 @  v+ A9 Y  _) }
呢0下真係考起我啦! 我買Bra通常在中環那邊買呢! 因為果便真係有得試! 果次我上老尖間舖, 淨係買絲襪咋! 不過相信應該可以試掛?
$ |) [% M7 ?6 m/ Z; z0 q1 [
. \2 j2 C6 q8 f" G
3 x" f3 G$ |0 f0 \你寫話"中環那邊買Bra.....(有得試!!)"...真的嗎??
1 S2 d0 a* H3 i- z- j, E, T0 `我想買BRA但無試過唔知FIT唔FIT到自己,所以想試試先買。
. B) V5 @; j0 L" T1 f我好想去買啊...可唔可以"PM" 比我知地址邊度...!!
& |* t1 b, \* x+ C; P5 o* m  t. B

~6 D: y% j+ v  m0 J0 P3 b3 d
$ p- t' z- {0 h9 Z7 p( B; L1 U8 B- D" l% k" e9 V. M
萬分感謝...

引用:
原帖由 joe_box 於 2010-9-14 01:09 發表   
7 F4 K& O* W& R9 u. h
$ k, Y: K2 r9 k# ^" h' o; U! ^
' r9 j" H, w) Z  H! p你寫話"中環那邊買Bra.....(有得試!!)"...真的嗎??
! Y. C# g: O2 y' Y; F! H我想買BRA但無試過唔知FIT唔FIT到自己,所以想試試先買。' K; k; P2 `6 m
我好想去買啊...可唔可以"PM" 比我知地址邊度...!!
5 j+ Q6 F2 ~* e/ R7 G) S' |4 s' S" x! @3 s& L

, \( G0 g2 [: ~) n" V' u+ t+ d- C; v/ G

1 |- X. L- Q5 ~5 e8 F7 D萬分感謝...
. F! i1 B6 w: P. v4 t6 M& W
0 b, {' h2 z" g* N  {% M+ t- UJoe, 已PM你, 那地方不難尋找的!

咁好既店, 小妹上次竟過門而不入...

引用:
原帖由 michelle666 於 2010-9-15 14:39 發表   $ G' M' P" M  h" I
咁好既店, 小妹上次竟過門而不入...
3 k) u! ~. R% S

+ X; t2 `$ @) M7 {* }返卓咪得囉!

回復 55# CECI 的帖子

已經咁做, 用左不足100購入一set內衣, 佢d sales真係好好人

引用:
原帖由 michelle666 於 2010-9-16 10:54 發表   + i* K, C$ {7 u- [1 O
已經咁做, 用左不足100購入一set內衣, 佢d sales真係好好人
  Q+ c0 U1 F: M
+ E; h1 u! J5 R. ~8 L7 z你係唔係夜晚先上去, 冇咁多人時佢地仲好好吹, 有時仲會過d經驗比我地ga!例如絲襪襯衫, Nude Bra使用法, 原來唔係B Cup C Cup亂咁貼ga!
; Z; U( r( ^1 e* T' ~. X

回復 57# CECI 的帖子

小妹係下午3時許去, 當時仲有一個女人, & D* N8 x% e& S# d* m2 P. w
小妹遲d一定再要去購物, 順便向佢地請教, 做個靚女
$ Q2 |- p0 Q/ ^  K. H. o% M) ], Y  P9 N' W

引用:
原帖由 michelle666 於 2010-9-16 22:34 發表   
# {5 _0 m+ u; p/ D小妹係下午3時許去, 當時仲有一個女人,
5 \/ V/ i& s- T4 N1 I小妹遲d一定再要去購物, 順便向佢地請教, 做個靚女
( P$ l- t! |" `- Q. C7 r0 w$ d# n

5 ^3 i+ m0 P- F' ]3 c0 h/ [% O下午3時後...d女人未放工, 真係一個良機! 醒目wor Michelle!
; `% U1 l$ ^+ n0 c

引用:
原帖由 CECI 於 2010-9-18 00:40 發表   ; c" l& [- O! y4 o6 l4 d. ^" W
; L" I( Y7 ^/ l9 c8 {7 {7 \) \

. D0 e1 t% U1 H下午3時後...d女人未放工, 真係一個良機! 醒目wor Michelle!  W+ B/ z3 R/ ^1 y; @  Z0 ^8 {
- j* m) `8 j9 P/ @4 g
ceci姐過獎啦, 始終如果購物時有女客既會冇咁方便