嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

[構思中]十二月份聖誕網聚

又來八卦一下=3=++
' C+ {0 J/ R- ?* ^, b8 R. J好似好好玩呢~XDDD; ]% |6 i9 \5 _
但如果我想去是不是不可以?
7 o. M' q  Y, q- I* f! I) z希望參加者最少帶同一件便服(非校服COS服)作統一拍照留念時用

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
小R 都唔知12/11-18 得唔得閒

引用:
原帖由 心儀 於 2010-11-15 19:38 發表   4 K) [5 @# J) A1 `) [
6 I* f, ^+ H4 B
仲有時間丫2 C. X& }/ b; |, W0 u& {; F+ h7 `; [
買齊所有野再來吧
: Y" H1 M: T4 G. g! T' `  y; l: X9 C

, T! B4 r9 E" O3 W& ^  K衫有啦XD
: a& Z" @" c) Y4 o假髮就落OREDER啦~9 i* H3 t8 X6 {# Z
唯獨個貓樣

我又去!

引用:
原帖由 露姬 於 2010-11-15 19:47 發表   8 i& c& Q* G4 t/ M) a) W
又來八卦一下=3=++
) |3 ^( n* i6 W( q- x' B8 F好似好好玩呢~XDDD
% Z4 {: [( l0 K9 g- q但如果我想去是不是不可以?; U1 y  @! s) }: G9 E0 d7 Y3 A9 a) A* l$ Y. |
希望參加者最少帶同一件便服(非校服COS服)作統一拍照留念時用
& Z& W* Z  ?: F$ l8 F6 n
你有件黑色的我記得都可以吧: L4 h( B  Y* T. z
只是在合照時不希望有太COS感覺都服裝出現* M. I# `( }5 }3 o" |
不然會有不統一的感覺

引用:
原帖由 Rachel 於 2010-11-15 19:50 發表   
) f' L; j  k1 g小R 都唔知12/11-18 得唔得閒
, P! ?# t8 l' ~" Z小R能來就好了~

引用:
原帖由 Katherine~baby 於 2010-11-15 19:54 發表   
3 X& E  M' ^8 V* Y# K" |
! _( n0 X6 k* G- ^
# ~- c- K3 A" g+ o5 ?* |& V4 J衫有啦XD
' a  N7 a  d9 \% ]& r& @假髮就落OREDER啦~
/ x. D8 {, J# O  a- O唯獨個貓樣
% b9 _2 i3 H0 i' @% |
貓樣?
! ]& F1 y5 @. \9 B3 Q3 F& v你飲大左了嗎XD

引用:
原帖由 Suki_siu 於 2010-11-15 20:14 發表   
+ N7 Y2 l- d% }' k我又去!
- @3 Q. M$ e& h/ r6 T4 lSuki是cdtv的台柱) K; w* r0 P6 z, N) D: s
是我邀請的對象之一呢~

我想參加啊8 W/ T6 E( c) y. Y- T, c  U

# g" r) k7 `9 o4 o/ {: s8 i; P9 P可以嗎?

引用:
原帖由 心儀 於 2010-11-15 20:45 發表   / Z% _" q4 [, {2 F) i
% p1 I* m+ ~( R( j( ?
Suki是cdtv的台柱
- [6 O/ E$ S  }0 O# r: K# l是我邀請的對象之一呢~
* ^1 ^6 m) t, Z  v

6 j7 `7 Y3 H; @% t- zSuki 真係勁呢XD 做左台柱, VIP q.q

構思唔錯
4 b- X; ?5 V, y) ^  u9 M" ]" T不過我果兩日都未考晒試, 到時就算人到心也不到......# p1 P1 H" L' s/ c3 F5 b$ K
(頂佢的, 最難果科偏偏最後一日考, 重要係剛剛聖誕前, 成個exam session既最後一日先考)9 K) _. i" S6 j+ B! Q% D* w+ B

會很好玩呢, 酒就唔好喇, 要飲既散左之後去第2度飲都得, 如果預定地方唔得, 可以試下搵度假屋

引用:
原帖由 butterflies 於 2010-11-16 00:38 發表   6 h, q  v9 T# Z# u1 g
會很好玩呢, 酒就唔好喇, 要飲既散左之後去第2度飲都得, 如果預定地方唔得, 可以試下搵度假屋
7 e) T* D' \/ A9 g9 f
但飲少少影相會自然D既@@

搞網聚.,.由心儀搞比較放心
. L  T' T7 R0 k3 l& c6人為私人邀請,6人為公開申請0 J, q# k" F) H* @( [9 W
頭6人係指心儀邀請的人去
7 f6 U2 n% F: q: X- ]# s. y- ?唧係仲有6個機會....  X2 q4 K9 u6 T: r, [+ C
我好想去............" o( o* A7 R+ C# k
厚面皮D問下心儀.,.,我有冇份呢?
, w  v0 c7 J; J, P) T  j% \(可惜不在香港)

引用:
原帖由 grilboy 於 2010-11-15 12:17 發表   
3 f. N: F  u  ~: F唔化妝唔去得,哩條係咩規則.....................
' p( F, F1 Y8 m' K0 F, G你仲駛乜化妝呀! 同真女冇乜分別!
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

suki去我又要去丫
4 e7 C( D5 u; X2 J8 [# n# ]: l0 {% {5 t
不過如果多人參加要排積分
% T! t% J7 Q: J9 v' D3 P- G7 @/ v+ q# W8 m  X  w* [
我加入冇耐..咁少積分
# P# T; E5 x+ P. \! _咪凍過水冇得去lor
2010-09月25日 1 st CD...suki

引用:
原帖由 abc2010 於 2010-11-16 02:33 AM 發表   7 j0 K" v8 N4 z7 O* `
suki去我又要去丫
/ u' E8 t+ O$ S! E: s' a* ^8 n- M7 Q+ Y/ ^6 C: n
不過如果多人參加要排積分
' N8 q. c2 |) X6 ]
# Z* K- Q3 V0 `8 L% p2 v我加入冇耐..咁少積分 , ]- J2 p, Y& G! W* l( d
咪凍過水冇得去lor
" z8 N2 I7 y+ ?- {9 C
咁你要快d回多d post la~

引用:
原帖由 Suki_siu 於 2010-11-16 02:51 發表   
7 ?& u- J& X. Y% a, z+ g) Z% {- e. z3 g  b- W$ E+ e
咁你要快d回多d post la~
( `8 n  |8 H8 ~9 R6 d" H( e
& e) e' m' B$ w. t0 a唯有
2010-09月25日 1 st CD...suki

引用:
原帖由 Rachel 於 2010-11-15 19:50 發表   
' z- Q6 T( Z+ Z# R  K+ U. I# B* ]1 l小R 都唔知12/11-18 得唔得閒
" y5 m4 X) K  ^& R9 L/ T9 J

$ ~4 o1 w. h* T* F如果得閒 小R你會唔會著件婚紗去呢?% U" w! ~* O1 K
0 p) `& E% o8 _' C# {
我有姊妹裙呀!!% n( q3 P2 m. j# I8 W
! P7 W+ W+ ~( l- T. H

引用:
原帖由 CECI 於 2010-11-16 01:58 發表   ! w. m! u6 n8 Y  [

; i4 n6 k( ]+ P3 }! u你仲駛乜化妝呀! 同真女冇乜分別!
4 ?5 T$ S( l' A9 ~# `' K
佢係架~
" M3 x, e: ?8 A  P如果唔化同真女無分別) z( k7 F. f/ u9 v: B# ^
我唔介意的
4 ?2 m# R1 ~  N- i8 G4 O. A不過如果唔係就請化妝了XD