嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

[構思中]十二月份聖誕網聚

又來八卦一下=3=++
: n9 `, K$ w9 H- P4 f9 l+ L好似好好玩呢~XDDD
- s! g# U! P* y但如果我想去是不是不可以?
9 Z2 H$ y3 V. B- i6 Q- i, g* ]希望參加者最少帶同一件便服(非校服COS服)作統一拍照留念時用

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
小R 都唔知12/11-18 得唔得閒

引用:
原帖由 心儀 於 2010-11-15 19:38 發表   
$ ?; [! T6 H: W  }- ~+ ?' S
2 M) G* O7 V  n1 u$ c仲有時間丫7 U4 X6 f6 ]) u& n7 ~4 Q
買齊所有野再來吧
# w* C+ b; ?6 a, Q% }9 K
7 y8 U: s+ Q. ]' t1 s
衫有啦XD$ v4 _) ~5 j' R1 S5 q( }3 ?
假髮就落OREDER啦~* _; t0 B) z) v$ W
唯獨個貓樣

我又去!

引用:
原帖由 露姬 於 2010-11-15 19:47 發表   
" X, Z+ A5 p0 Q# W又來八卦一下=3=++, r0 j: I& `0 Z# w& t% m
好似好好玩呢~XDDD
/ x0 B$ ?+ J" B; v但如果我想去是不是不可以?
6 g. R6 E0 ]7 d: k- p. m2 T希望參加者最少帶同一件便服(非校服COS服)作統一拍照留念時用
  N: M  M" l9 N2 \你有件黑色的我記得都可以吧8 Y% [! t, E7 C6 i" ]
只是在合照時不希望有太COS感覺都服裝出現
2 m% g+ q/ n, \6 W) n0 l8 o  @不然會有不統一的感覺

引用:
原帖由 Rachel 於 2010-11-15 19:50 發表   
3 `9 B- F& L; a小R 都唔知12/11-18 得唔得閒
) C/ [; u! y/ C1 Q
小R能來就好了~

引用:
原帖由 Katherine~baby 於 2010-11-15 19:54 發表   
2 D  ?! G# o3 a/ F& K) V& p/ ^2 Z- v+ e* O/ j

A+ s! @2 I( L6 [1 g7 S. o: o0 m衫有啦XD9 a- R" _9 J+ I9 f! R8 |
假髮就落OREDER啦~
0 C8 y6 g. h) f! d9 e唯獨個貓樣
9 V- O3 B" Q# Q; M1 g4 G貓樣?
& b, g6 B) q3 \+ N你飲大左了嗎XD

引用:
原帖由 Suki_siu 於 2010-11-15 20:14 發表   7 D8 d- m- k* Q. m
我又去!
% p5 F* Z& u. L& ySuki是cdtv的台柱8 T/ w" u0 ?  i5 o  S
是我邀請的對象之一呢~

我想參加啊
- Z' S/ R4 r7 M7 f/ G- d
, f  K) ~7 r( |) n. K5 J可以嗎?

引用:
原帖由 心儀 於 2010-11-15 20:45 發表   
; n0 u) @, ]" u7 R; V5 J# a! ?0 a
. m6 @8 T6 _5 Z) w/ FSuki是cdtv的台柱/ {$ [: Z" B- H# m# {/ ]
是我邀請的對象之一呢~
& x6 p+ F, Y3 N4 u$ U8 p3 F4 F7 {
% N! o0 z7 e" D8 ^Suki 真係勁呢XD 做左台柱, VIP q.q

構思唔錯 ! w: k: v9 d  |, N
不過我果兩日都未考晒試, 到時就算人到心也不到......
" t# K, e: ]; M; S(頂佢的, 最難果科偏偏最後一日考, 重要係剛剛聖誕前, 成個exam session既最後一日先考). M* l. g) @  B7 X& b  Y

會很好玩呢, 酒就唔好喇, 要飲既散左之後去第2度飲都得, 如果預定地方唔得, 可以試下搵度假屋

引用:
原帖由 butterflies 於 2010-11-16 00:38 發表   
  w4 O( S1 ^4 J" o! m0 |: X7 `會很好玩呢, 酒就唔好喇, 要飲既散左之後去第2度飲都得, 如果預定地方唔得, 可以試下搵度假屋
# O' G& q: \- |6 f% I但飲少少影相會自然D既@@

搞網聚.,.由心儀搞比較放心4 ]7 x- r# d; k, [
6人為私人邀請,6人為公開申請
9 T& C1 s3 g- V6 e* ]* ?3 s. x) r頭6人係指心儀邀請的人去# q4 T9 I1 t6 X9 k3 W) H% u
唧係仲有6個機會....
  ^2 v7 t: M8 H( @4 S我好想去............0 u) E8 Z3 K8 J2 n, L
厚面皮D問下心儀.,.,我有冇份呢?; t( p3 `8 V- D" b
(可惜不在香港)

引用:
原帖由 grilboy 於 2010-11-15 12:17 發表   
4 C, k/ m' O/ K/ j& D2 Y, A* A) l1 J3 N唔化妝唔去得,哩條係咩規則.....................
* H0 s; Z2 p5 [  V你仲駛乜化妝呀! 同真女冇乜分別!
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

suki去我又要去丫
) a% V0 P5 H( e* f. e5 T  d. Y
8 W& g/ @* _" M4 y) r5 n/ ?4 ]不過如果多人參加要排積分
1 `, S3 ~6 |4 _# f  q
2 \9 d+ d2 y( `" @; `我加入冇耐..咁少積分 4 `3 m! r/ u) `/ C' ~
咪凍過水冇得去lor
2010-09月25日 1 st CD...suki

引用:
原帖由 abc2010 於 2010-11-16 02:33 AM 發表   
8 S. ?5 _6 d" T: ysuki去我又要去丫
7 Z7 o; B. [5 z) Y. W! y4 R  K4 f- S; R1 H/ l  s5 K  F) z
不過如果多人參加要排積分
7 K4 m& n5 F) @% u3 O
8 W2 [! i  D' k  D- S我加入冇耐..咁少積分 7 h9 I( ~$ V) o
咪凍過水冇得去lor
. a  [0 n* y% T, X1 |1 v* b咁你要快d回多d post la~

引用:
原帖由 Suki_siu 於 2010-11-16 02:51 發表   . F% a. E* i  X
( B1 L; f# F: \  |9 p; L0 m/ o' c
咁你要快d回多d post la~
. R( m' b) Y6 Z# K$ g: X
) h# d" k0 u5 L& \" K& D4 K唯有
2010-09月25日 1 st CD...suki

引用:
原帖由 Rachel 於 2010-11-15 19:50 發表   
$ }: R9 b% \5 k3 |( q' H小R 都唔知12/11-18 得唔得閒
3 s0 e0 d7 S# r' Q# w) B! k" w
! c8 t4 s" |: W$ S
如果得閒 小R你會唔會著件婚紗去呢?  {6 t1 Z9 F& v/ H( J5 S. r% Y4 S4 G
) w8 _+ s1 U0 M
我有姊妹裙呀!!
, ]& ]  _# S+ F* n5 f
8 `/ F4 L: w# w7 [3 s. d) F/ R[ 本帖最後由 mercury1 於 2010-11-16 03:12 編輯 ]

引用:
原帖由 CECI 於 2010-11-16 01:58 發表   
* l7 x( G/ V/ H/ \4 e, A. J1 B% z$ m, s/ x3 O% g
你仲駛乜化妝呀! 同真女冇乜分別!
5 |9 G4 n6 J" o, [. Z佢係架~
3 v6 G# h5 @- D( I( z/ f如果唔化同真女無分別) A" ^( B; Q9 r# w3 G4 ]0 R" ^) B
我唔介意的3 R% [5 g  ]( `7 R; G' H7 O
不過如果唔係就請化妝了XD