嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

[構思中]十二月份聖誕網聚

又來八卦一下=3=++1 V' k3 j; X- Y
好似好好玩呢~XDDD1 I9 k2 N9 S' K
但如果我想去是不是不可以?# q# p' y7 x/ L8 @. w  @$ O
希望參加者最少帶同一件便服(非校服COS服)作統一拍照留念時用

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
小R 都唔知12/11-18 得唔得閒

引用:
原帖由 心儀 於 2010-11-15 19:38 發表   ! z4 J* T4 b8 n5 ~
. W2 ]8 c2 ^( T
仲有時間丫
3 Y& f- L9 X9 s2 Z! r買齊所有野再來吧
0 q4 V: ~6 ^% x* c' r( @" e
! e" k+ e0 u* Y衫有啦XD% O* V/ ?5 v2 F9 N
假髮就落OREDER啦~
; X1 v+ P. }7 q2 I! g8 g3 M' W4 V唯獨個貓樣

我又去!

引用:
原帖由 露姬 於 2010-11-15 19:47 發表   
7 l, O8 y) u3 X1 t2 x又來八卦一下=3=++
8 s1 ^; N5 |: E1 f4 V! r好似好好玩呢~XDDD
" N& ]% G: z- B3 O9 E' L/ A但如果我想去是不是不可以?  H2 `* E+ P( |! i; {, `7 v" c
希望參加者最少帶同一件便服(非校服COS服)作統一拍照留念時用
4 r- ^6 j6 h) t- V
你有件黑色的我記得都可以吧
% R8 o9 Y8 o. }0 U$ Q只是在合照時不希望有太COS感覺都服裝出現
5 U+ v# }$ z0 x. O1 l, d6 X. X不然會有不統一的感覺

引用:
原帖由 Rachel 於 2010-11-15 19:50 發表   
* v. `* p4 N- I  J! ?- ?5 S. I小R 都唔知12/11-18 得唔得閒
( I% n3 `; U3 A3 r* F0 H: y小R能來就好了~

引用:
原帖由 Katherine~baby 於 2010-11-15 19:54 發表   
# h1 }3 F; d& x8 `1 O
; ^2 h* e+ M2 x! A( |
, Q# T2 z; D7 w6 o. I衫有啦XD
) y/ w: H# P$ x7 o假髮就落OREDER啦~: @: c0 h9 k2 p) S/ o
唯獨個貓樣
% I5 I2 ?' B( ~/ T; M貓樣?! U3 g) l4 h3 y- ^  V* C2 ]
你飲大左了嗎XD

引用:
原帖由 Suki_siu 於 2010-11-15 20:14 發表   ' B% K% ~) R9 j' t2 e
我又去!
8 z4 s2 A  f! `" R; x
Suki是cdtv的台柱
" U1 [' [' H0 s: s0 {是我邀請的對象之一呢~

我想參加啊
) y- e; x0 v- x7 s" Z
. Q& q: Q0 K$ I$ s+ j可以嗎?

引用:
原帖由 心儀 於 2010-11-15 20:45 發表   
5 r& F6 n6 ^4 b. P) z0 r: {% _# R7 u, T: A/ ~
Suki是cdtv的台柱
8 ^% i) E' v& y. ^是我邀請的對象之一呢~
! e/ v. b$ w! W6 z$ P# C) F. X" ^
8 |5 l6 A# S. }# v$ y/ E
Suki 真係勁呢XD 做左台柱, VIP q.q

構思唔錯 - ]  T" \* a7 z) V  X8 u
不過我果兩日都未考晒試, 到時就算人到心也不到......
5 i) d- b5 p6 M; O' w5 w(頂佢的, 最難果科偏偏最後一日考, 重要係剛剛聖誕前, 成個exam session既最後一日先考)5 Q# J& V; o7 c  G/ e

會很好玩呢, 酒就唔好喇, 要飲既散左之後去第2度飲都得, 如果預定地方唔得, 可以試下搵度假屋

引用:
原帖由 butterflies 於 2010-11-16 00:38 發表   " |  `* z  l3 ^8 o9 u/ [/ e, G
會很好玩呢, 酒就唔好喇, 要飲既散左之後去第2度飲都得, 如果預定地方唔得, 可以試下搵度假屋
  n) ]4 w3 Y* D; H- r但飲少少影相會自然D既@@

搞網聚.,.由心儀搞比較放心
+ p% {+ N+ p' Z$ ^" d( {6人為私人邀請,6人為公開申請
9 ]5 i7 J: y7 a. O  D5 c, d1 A! f頭6人係指心儀邀請的人去
2 P+ H7 g% ?, W: C唧係仲有6個機會....- D  O, K& y; w7 I7 W8 K  O
我好想去............; x, n, t' C1 A0 S, {$ D
厚面皮D問下心儀.,.,我有冇份呢?
9 s6 i7 A9 r$ \6 g/ r8 `* N(可惜不在香港)

引用:
原帖由 grilboy 於 2010-11-15 12:17 發表   * a1 p. u, t8 k3 s) W
唔化妝唔去得,哩條係咩規則.....................
+ w& Y8 Y; I1 @4 z, C你仲駛乜化妝呀! 同真女冇乜分別!
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

suki去我又要去丫
: F0 z1 ]6 T9 H
" M4 y$ P) x& d1 @  F; r9 w不過如果多人參加要排積分   F; x0 W8 H* q" ~

( @  x1 B3 G: o7 [& A我加入冇耐..咁少積分
( h8 J( D3 J$ b0 W" _( q' M$ y咪凍過水冇得去lor
2010-09月25日 1 st CD...suki

引用:
原帖由 abc2010 於 2010-11-16 02:33 AM 發表   
2 N1 g% Q  r. s; Y1 {3 B$ V: jsuki去我又要去丫 4 ?  ]% W! h1 T- Z+ L: G# Z

0 X2 C5 {8 _. I) @" s1 p- z不過如果多人參加要排積分 3 ^$ t, j* ~9 A. g- f/ S  j

( J4 [; W. f. A1 H& N( x我加入冇耐..咁少積分
) F6 {# `7 B* j9 n0 H! w咪凍過水冇得去lor
- ~, |, T9 `4 P9 S6 O
咁你要快d回多d post la~

引用:
原帖由 Suki_siu 於 2010-11-16 02:51 發表   ' u- W5 N5 v4 @; t
1 Q% O" \8 U# l6 y' O
咁你要快d回多d post la~
6 A" c! M% l( r% o0 L! `0 j! g1 ]3 b3 ~0 O
唯有
2010-09月25日 1 st CD...suki

引用:
原帖由 Rachel 於 2010-11-15 19:50 發表   7 N1 w  V+ V; I. T" ^" T& x
小R 都唔知12/11-18 得唔得閒
; @3 }- [9 f# u0 n1 y
+ M0 m- ]% ?* H% ~( s如果得閒 小R你會唔會著件婚紗去呢?" f' A4 m# l8 f2 r( H
' e: N6 z% s: e4 V" E
我有姊妹裙呀!!$ M2 {. n5 G) P; T2 d  L6 ^

! R, z* ]+ k/ l  F% f- Q- A[ 本帖最後由 mercury1 於 2010-11-16 03:12 編輯 ]

引用:
原帖由 CECI 於 2010-11-16 01:58 發表   
/ H3 m  @' L9 C& U
% D0 L+ g5 |& W6 @/ w' R你仲駛乜化妝呀! 同真女冇乜分別!
( l7 b4 A: u9 Z5 f. F佢係架~
: U* m) _0 b' X" s2 E如果唔化同真女無分別
7 {& H& k* a9 g- w2 g6 a& _5 v我唔介意的% I% }! u9 B9 x1 o
不過如果唔係就請化妝了XD