嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

[構思中]十二月份聖誕網聚

又來八卦一下=3=++5 R/ Q( J9 r# s8 Q+ t/ h. ]! `
好似好好玩呢~XDDD/ }: I4 w8 a5 q1 \) Q
但如果我想去是不是不可以?9 U( f& ^5 e$ K/ Y
希望參加者最少帶同一件便服(非校服COS服)作統一拍照留念時用

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
小R 都唔知12/11-18 得唔得閒

引用:
原帖由 心儀 於 2010-11-15 19:38 發表   
/ T; N6 o2 w9 K. g6 d5 s5 F0 T* D
. [6 r# {0 e, e5 X  a- D仲有時間丫
' U* E$ r' r6 \3 w3 p: e* K買齊所有野再來吧
9 p: t: T, Z5 ^% T6 k- S. v
8 U' O+ A: R* N' Z0 Q1 q8 ]衫有啦XD
( A& n& M" F+ Q; c* l0 l. b7 ]" _* Z. }假髮就落OREDER啦~7 A. Z1 b9 e5 z7 a
唯獨個貓樣

我又去!

引用:
原帖由 露姬 於 2010-11-15 19:47 發表   " P- w9 e% p. c8 K# f
又來八卦一下=3=++2 S# Y! U* w5 s& i+ d- k. s* R
好似好好玩呢~XDDD+ E% h4 s% `) ~2 d
但如果我想去是不是不可以?) A5 n4 @5 S8 m1 b0 ]
希望參加者最少帶同一件便服(非校服COS服)作統一拍照留念時用
/ w' L) t' j1 c& D6 L; e你有件黑色的我記得都可以吧7 A, h/ {: o# B* X
只是在合照時不希望有太COS感覺都服裝出現
6 H; d1 u- S1 N) q) h不然會有不統一的感覺

引用:
原帖由 Rachel 於 2010-11-15 19:50 發表   
: X- ?  i9 V* ^$ g$ I小R 都唔知12/11-18 得唔得閒
& \  U9 F* _9 ]+ R2 V" L6 z
小R能來就好了~

引用:
原帖由 Katherine~baby 於 2010-11-15 19:54 發表   
$ D4 O  E% C  M) X
1 |2 K* O; e, s0 Z8 I" }5 y5 i6 P# G& F( H% }- F% e" |
衫有啦XD( C/ P- B) E# Z) y
假髮就落OREDER啦~
; F" ]/ Q$ O9 \4 l. ^2 M: A唯獨個貓樣
  R+ L4 k1 M9 j) r/ j$ L貓樣?
' [) k+ ~7 m# {. B2 }# _% T你飲大左了嗎XD

引用:
原帖由 Suki_siu 於 2010-11-15 20:14 發表   4 x' a! E) [5 j9 o
我又去!
! C6 Q( Q# \9 l! L6 p3 NSuki是cdtv的台柱
: P( Y4 E: ^% W' W: f8 E7 w$ J是我邀請的對象之一呢~

我想參加啊# @" M* f" T+ \  C4 Q9 U

& f' Q( f; H* ]' K' `- E& q可以嗎?

引用:
原帖由 心儀 於 2010-11-15 20:45 發表   
* }; ~( s( F: L
; `  e. ]: p$ K9 v8 n+ `4 j0 b! N0 mSuki是cdtv的台柱5 L0 g) z( ]" @: J  A
是我邀請的對象之一呢~
6 M: o3 V% m" U
* N; O- S7 Y1 |; M. m3 z1 Y" g- ^Suki 真係勁呢XD 做左台柱, VIP q.q

構思唔錯
; m4 M, Z2 C' b% Q  m/ D不過我果兩日都未考晒試, 到時就算人到心也不到......( {# `, _4 Y2 Y
(頂佢的, 最難果科偏偏最後一日考, 重要係剛剛聖誕前, 成個exam session既最後一日先考)6 B: N# v) n/ D$ [$ B

會很好玩呢, 酒就唔好喇, 要飲既散左之後去第2度飲都得, 如果預定地方唔得, 可以試下搵度假屋

引用:
原帖由 butterflies 於 2010-11-16 00:38 發表   2 k! u9 k) r% `! |! |
會很好玩呢, 酒就唔好喇, 要飲既散左之後去第2度飲都得, 如果預定地方唔得, 可以試下搵度假屋
8 s$ a; x) \4 E- D8 {6 F
但飲少少影相會自然D既@@

搞網聚.,.由心儀搞比較放心
0 [0 J, b. j7 X; @1 t* s$ e6 W6人為私人邀請,6人為公開申請
) l  W1 H# k) C3 Y, b+ H. T頭6人係指心儀邀請的人去
  z! E& B( V  @唧係仲有6個機會....
  H* |0 A7 O( D: T我好想去............
2 [4 c4 B3 A& k0 Q厚面皮D問下心儀.,.,我有冇份呢?
1 z6 c) x9 N+ r- o* |( Z(可惜不在香港)

引用:
原帖由 grilboy 於 2010-11-15 12:17 發表   , T8 \9 x8 [# X( q
唔化妝唔去得,哩條係咩規則.....................
( a0 r, t0 V9 f7 O你仲駛乜化妝呀! 同真女冇乜分別!
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

suki去我又要去丫 ) G! v9 `. P- A$ ~  j3 p
2 t2 ^' i2 {. Q$ B: H0 _! X" N( v
不過如果多人參加要排積分
5 C, D! ~, j, f. a& n9 d
& i7 g( {, Y  g" G6 g4 e/ N我加入冇耐..咁少積分 # |( y/ K9 q& T* _
咪凍過水冇得去lor
2010-09月25日 1 st CD...suki

引用:
原帖由 abc2010 於 2010-11-16 02:33 AM 發表   " [! B6 d; ^9 G9 m
suki去我又要去丫
4 {' N4 y1 B; E1 w, I( g+ J; r6 V. C, |* z4 X
不過如果多人參加要排積分 * w1 S* o' ]6 [6 \  E
8 a6 y6 z+ [0 Y& N! `0 H
我加入冇耐..咁少積分
. b& A8 t; Y1 M  U咪凍過水冇得去lor
& b, Y6 A  u: q8 T8 j咁你要快d回多d post la~

引用:
原帖由 Suki_siu 於 2010-11-16 02:51 發表   
+ |# Y! h8 p! A7 v) F& [0 f
' B& `* h. S2 [% F咁你要快d回多d post la~
& p* D) v) m2 N' q/ ?( G$ P
) F: y( K: M4 K+ e2 ?
唯有
2010-09月25日 1 st CD...suki

引用:
原帖由 Rachel 於 2010-11-15 19:50 發表   4 [. V( |: Z7 `# _) T
小R 都唔知12/11-18 得唔得閒
# R$ d- f+ {' D) t& r4 O# |( u/ R6 E# ?% F. Y- h' J
如果得閒 小R你會唔會著件婚紗去呢?
/ f% I, f" {! F& V1 D6 _
& S! l' b3 @- v4 v我有姊妹裙呀!!; `( ]! f' G5 T4 `* L
6 O; \) R7 S' n4 D( Q8 W2 g

引用:
原帖由 CECI 於 2010-11-16 01:58 發表   
7 U1 d4 H6 B$ ?* k1 A' {8 [" N7 Q& ~1 H
你仲駛乜化妝呀! 同真女冇乜分別!
0 r4 E# S/ a8 |# i: B7 A( b8 Q
佢係架~
8 X: k! W6 ^  N* i: ]如果唔化同真女無分別+ R& _2 s( {; U3 R6 b+ i, A
我唔介意的
, q& J4 ^6 a5 s+ ~不過如果唔係就請化妝了XD