嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

[構思中]十二月份聖誕網聚

又來八卦一下=3=++5 ]- a  r0 O+ r/ }
好似好好玩呢~XDDD
) i( y  p3 p( H& {( e2 w  n2 q5 z+ h但如果我想去是不是不可以?
) u) N0 ~9 {) P; ?2 Y- O0 b' W希望參加者最少帶同一件便服(非校服COS服)作統一拍照留念時用

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
小R 都唔知12/11-18 得唔得閒

引用:
原帖由 心儀 於 2010-11-15 19:38 發表   
( I& z+ x! C2 E: i
9 E  t4 @7 n+ d! M: r2 Y仲有時間丫
5 t6 q0 t7 K4 g% u6 C2 V買齊所有野再來吧
' J7 h3 C1 r1 h" D" O
7 ]. P  v9 j( [$ }% y3 Y& R2 L" O
衫有啦XD0 o' Z) ~% F& g- j" K/ R6 T. Z9 D" w
假髮就落OREDER啦~
* i4 o  j8 |& E0 q6 \3 @唯獨個貓樣

我又去!

引用:
原帖由 露姬 於 2010-11-15 19:47 發表   
0 g& N. |0 j/ D4 Z0 o! b! L又來八卦一下=3=++
) L- b! k& }1 E/ i* f( o( u好似好好玩呢~XDDD0 w6 j, T- s' O* Z
但如果我想去是不是不可以?
% G# r* [4 a: \/ H) ^希望參加者最少帶同一件便服(非校服COS服)作統一拍照留念時用
2 |9 G  B: ~7 n* e
你有件黑色的我記得都可以吧6 F) n. E% c1 A8 t4 T9 X# R# K
只是在合照時不希望有太COS感覺都服裝出現
/ {+ I! c  x  e; ?, Y5 k" G不然會有不統一的感覺

引用:
原帖由 Rachel 於 2010-11-15 19:50 發表   2 x9 s7 [4 _8 ?' o
小R 都唔知12/11-18 得唔得閒
3 F- f4 E: w5 r9 M! E* Y! v/ [' w
小R能來就好了~

引用:
原帖由 Katherine~baby 於 2010-11-15 19:54 發表   ' S$ v3 P# o2 O
& \; g9 _: S3 Q6 r. d3 _

* L- [3 ]. M% i6 o) U* H- ?衫有啦XD
( K+ u1 [& v9 T; U( B" L3 N& c假髮就落OREDER啦~3 P& u  I+ e- [- E) v
唯獨個貓樣
4 N! l9 T) K; h/ J+ J貓樣?+ j& x* W; j- A, m
你飲大左了嗎XD

引用:
原帖由 Suki_siu 於 2010-11-15 20:14 發表   
9 H' A/ x1 \8 J. h& e& a我又去!
% M9 W) H% O* @) i3 CSuki是cdtv的台柱/ U* E( Q2 r+ K: D6 p8 Q8 \- A4 ~
是我邀請的對象之一呢~

我想參加啊
- c' e2 I, J' y: ?" ~7 ?7 T( m. y& C# }' }; ?+ r
可以嗎?

引用:
原帖由 心儀 於 2010-11-15 20:45 發表   1 G- A+ R  ~! ?: R6 `+ Q! f

( R3 q% y* H4 P7 h- ySuki是cdtv的台柱
7 x+ ?0 e# Z+ y2 z! X7 S, A是我邀請的對象之一呢~
6 f: p, ^6 L% P8 n0 f5 O) E
9 j6 }! U  m) f, k0 s9 u: USuki 真係勁呢XD 做左台柱, VIP q.q

構思唔錯
$ {& Y/ S/ \8 K! ^0 _不過我果兩日都未考晒試, 到時就算人到心也不到......
* u' T' c  K8 H7 q& m. ^(頂佢的, 最難果科偏偏最後一日考, 重要係剛剛聖誕前, 成個exam session既最後一日先考)2 R, F7 Q2 h+ W- x, W' k

會很好玩呢, 酒就唔好喇, 要飲既散左之後去第2度飲都得, 如果預定地方唔得, 可以試下搵度假屋

引用:
原帖由 butterflies 於 2010-11-16 00:38 發表   
2 z4 C+ X8 w8 w& Z5 I' a( {5 |2 b會很好玩呢, 酒就唔好喇, 要飲既散左之後去第2度飲都得, 如果預定地方唔得, 可以試下搵度假屋
$ |4 N% D  J% D( }1 ?% n" ]: B但飲少少影相會自然D既@@

搞網聚.,.由心儀搞比較放心* a0 C5 i5 ^: G* g( L
6人為私人邀請,6人為公開申請
3 \1 T6 @( K) Y# J! C頭6人係指心儀邀請的人去
3 O7 l* Q6 z* K0 U- ]4 t唧係仲有6個機會....+ q8 P" l+ ^: x
我好想去............7 z3 c! ~% n/ Q4 U4 B
厚面皮D問下心儀.,.,我有冇份呢?
9 |# F# T2 c4 ?$ k(可惜不在香港)

引用:
原帖由 grilboy 於 2010-11-15 12:17 發表   4 R! S/ f! D0 g. j5 {" u7 E
唔化妝唔去得,哩條係咩規則.....................
; m2 V3 j2 S- L; b% Z2 w
你仲駛乜化妝呀! 同真女冇乜分別!
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

suki去我又要去丫
7 `. P3 G8 o, J
) C% Q$ a/ B/ D5 T4 }3 I6 D- Y不過如果多人參加要排積分 3 S! T; [  T* R2 n& e

5 }) p4 |: F, \3 M- r- Z" \我加入冇耐..咁少積分 / d2 {: Q- V) X! C+ O  z
咪凍過水冇得去lor
2010-09月25日 1 st CD...suki

引用:
原帖由 abc2010 於 2010-11-16 02:33 AM 發表   
# ^! g5 b5 T. K: f- Y* N+ D# Fsuki去我又要去丫 1 k+ Z# E0 r0 O' Y% R$ ]
1 l5 x" }, h4 _5 C; l
不過如果多人參加要排積分 1 I4 z8 t1 S% o! H% A" _; A2 ^# z

& S) D. V: \6 j# C我加入冇耐..咁少積分 8 V- ?3 g- ?: Q' p; ^
咪凍過水冇得去lor
9 J4 N6 @; U* B* S5 ?
咁你要快d回多d post la~

引用:
原帖由 Suki_siu 於 2010-11-16 02:51 發表   0 o8 `: U; ?* ^4 q% R  U
+ ]: ~1 {! B8 M( }: ~
咁你要快d回多d post la~
' {, v+ x& l( c1 h* C  M
- y4 s7 ~) E' J) i* L5 g4 l+ H! x
唯有
2010-09月25日 1 st CD...suki

引用:
原帖由 Rachel 於 2010-11-15 19:50 發表   
. U1 `; S/ [( A* ]小R 都唔知12/11-18 得唔得閒
, V. Q/ j0 M" c& s& r0 X

# U% ?# J0 R  d' w) n, z: Q如果得閒 小R你會唔會著件婚紗去呢?! G) a2 O+ q3 O! ^& w- g) t" t" a

. U! l& X& n9 O4 \我有姊妹裙呀!!
. O$ M1 }) J6 E9 Q( H) {; w/ d' y, j9 `5 U, |( ^3 X# u3 E

引用:
原帖由 CECI 於 2010-11-16 01:58 發表   ; ?9 q. I7 H. C" m
" L) e- R& j, r6 ^4 f/ C
你仲駛乜化妝呀! 同真女冇乜分別!
! E/ V  T; s* V' E0 r佢係架~' u0 H& t0 ~1 S: l: \# \
如果唔化同真女無分別
. ^6 h+ Z$ f) b9 ^  |; P) G我唔介意的$ s; }6 ?4 r2 a" C8 K$ F
不過如果唔係就請化妝了XD