嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

[構思中]十二月份聖誕網聚

又來八卦一下=3=++
* D7 T7 b1 s$ Z; s好似好好玩呢~XDDD
. p9 n9 z! l' I5 R/ \& f5 Q9 \6 G但如果我想去是不是不可以?
8 |4 m/ f. C3 T1 L  e; n7 k希望參加者最少帶同一件便服(非校服COS服)作統一拍照留念時用

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
小R 都唔知12/11-18 得唔得閒

引用:
原帖由 心儀 於 2010-11-15 19:38 發表   
' p- j+ A% a+ Z( @1 H' H* p9 C' r% x3 u. z$ g6 M
仲有時間丫
+ m8 h6 ?4 j) h3 {買齊所有野再來吧
$ U1 I0 i2 `: ?. H) _

1 m8 l* z& B4 E# C8 g  T% |衫有啦XD0 O. {1 i0 y: ~& z7 h& g  w
假髮就落OREDER啦~
0 N& V) U2 D! s9 K5 m6 E  J唯獨個貓樣

我又去!

引用:
原帖由 露姬 於 2010-11-15 19:47 發表   
6 X4 u& |+ h, [0 E- a又來八卦一下=3=++: X& i( P% M& F/ O7 @8 P- i  N
好似好好玩呢~XDDD* T1 `  j) ?" n. r/ e$ n/ \
但如果我想去是不是不可以?* g0 N! \! j7 G# S4 M
希望參加者最少帶同一件便服(非校服COS服)作統一拍照留念時用
% j, y4 ?) x7 q* I! M& C1 M
你有件黑色的我記得都可以吧. G0 g, a( |" W
只是在合照時不希望有太COS感覺都服裝出現) ]9 i( g: a' U* ]
不然會有不統一的感覺

引用:
原帖由 Rachel 於 2010-11-15 19:50 發表   ) f/ B3 H$ x) T: \7 w
- I: i$ u$ s: I: k2 ~9 @小R能來就好了~

引用:
原帖由 Katherine~baby 於 2010-11-15 19:54 發表   , Z9 i! u. ^3 {& Y
- o5 |3 A$ r4 O8 x

$ e5 {3 p0 `: O- E$ E: w( u衫有啦XD/ J+ _  h" x! W# w5 w. Y2 ^! _
假髮就落OREDER啦~- ~) [6 ]3 x1 a0 }  ^" C$ ]- Q
唯獨個貓樣
" M8 K9 N; R/ ~) g$ a# y1 A
貓樣?
- s- l# v- a9 c% o' c. U8 E! J你飲大左了嗎XD

引用:
原帖由 Suki_siu 於 2010-11-15 20:14 發表   
7 j: f, q+ J9 V, p我又去!
+ @2 u: L! N: J2 r
Suki是cdtv的台柱
* T5 f) l: z; [. g6 T! c是我邀請的對象之一呢~

我想參加啊9 q5 O$ }1 E, K3 g* S3 C( `

; J0 a7 y7 q! C% n. K% ^9 E5 \' k2 s! b可以嗎?

引用:
原帖由 心儀 於 2010-11-15 20:45 發表   8 |0 I/ t4 t" R0 j  x; P3 i

! L" V4 h0 O" ?- C- ]1 Y3 VSuki是cdtv的台柱
; X# d7 n1 G& ~/ X# m( C) q9 o是我邀請的對象之一呢~
/ P' p- Q' {% z& v
2 ^6 G+ O2 r2 r7 Q
Suki 真係勁呢XD 做左台柱, VIP q.q

構思唔錯 - h. J4 l# `% N1 O
不過我果兩日都未考晒試, 到時就算人到心也不到......( Q/ Q  S9 `% E, j  ?5 F( z6 u1 X
(頂佢的, 最難果科偏偏最後一日考, 重要係剛剛聖誕前, 成個exam session既最後一日先考)
8 `& J: v: \" n* G

會很好玩呢, 酒就唔好喇, 要飲既散左之後去第2度飲都得, 如果預定地方唔得, 可以試下搵度假屋

引用:
原帖由 butterflies 於 2010-11-16 00:38 發表   
+ C, P, \. F) ]  H: n5 c8 D2 c會很好玩呢, 酒就唔好喇, 要飲既散左之後去第2度飲都得, 如果預定地方唔得, 可以試下搵度假屋
  ~- Y$ f, H. \7 b/ w
但飲少少影相會自然D既@@

搞網聚.,.由心儀搞比較放心
  H- W6 }# b) L( T6 o+ K, M. l# [6人為私人邀請,6人為公開申請
& k. d# M! {: }頭6人係指心儀邀請的人去. c7 u8 |8 R2 Y$ T- V$ K7 s
唧係仲有6個機會....: f4 S$ M. J8 c; ]: a: S
我好想去............
, k' v  E$ M% @7 {# f- g/ m厚面皮D問下心儀.,.,我有冇份呢?
5 `! T. M! w3 o% H3 K(可惜不在香港)

引用:
原帖由 grilboy 於 2010-11-15 12:17 發表   
; g+ g4 h" o5 e. v0 D唔化妝唔去得,哩條係咩規則.....................
; s0 Y' H5 L2 q( S) G( G你仲駛乜化妝呀! 同真女冇乜分別!
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

suki去我又要去丫
% \  M$ C* ]* v# |2 I! H  @9 q& Y' i- j& Q2 n$ k0 |
不過如果多人參加要排積分
% r* ]" j7 `2 `9 E- C1 S+ W
- b/ _  o- p( g, X3 x% v; m  h我加入冇耐..咁少積分 % W! o$ \. x3 p, q; u
咪凍過水冇得去lor
2010-09月25日 1 st CD...suki

引用:
原帖由 abc2010 於 2010-11-16 02:33 AM 發表   
5 p. W0 U% v; H; p6 tsuki去我又要去丫 3 j( Q/ k* P1 T& {$ i: t- K# d, Z; G

( \0 _) i8 \2 _3 Y3 E' e1 Y不過如果多人參加要排積分
% j3 G1 {9 D9 {  b& p+ i: z9 _3 b% {1 Z7 \9 }9 u
我加入冇耐..咁少積分 ) U; Q& d: x7 o; @, T5 p
咪凍過水冇得去lor
) g- D! Z8 I9 S% I  @. N咁你要快d回多d post la~

引用:
原帖由 Suki_siu 於 2010-11-16 02:51 發表   
0 f! t( K( ~! F: _  t' L# z( P7 y4 g8 z1 D; S5 B
咁你要快d回多d post la~
. j5 F/ J5 i# F
3 n# l  B1 F) A. ^唯有
2010-09月25日 1 st CD...suki

引用:
原帖由 Rachel 於 2010-11-15 19:50 發表   4 O6 L1 M% ~9 B( E: }" o! F: Q3 _
1 J; p8 z7 H5 \- ^" H+ ~5 }: [  G7 I: W8 U8 O, O) V
如果得閒 小R你會唔會著件婚紗去呢?
" ?  H5 _! ^# N2 s0 h! Q7 W  ?  `  S1 Z0 h
我有姊妹裙呀!!
+ N3 ^7 m9 ?- s( n9 ]4 F
7 X% L) Q+ J1 m4 R( G' Q5 O[ 本帖最後由 mercury1 於 2010-11-16 03:12 編輯 ]

引用:
原帖由 CECI 於 2010-11-16 01:58 發表   
$ e" |0 \8 v! c; j' H) H+ S3 A7 o2 ~' m9 Q+ d- e
你仲駛乜化妝呀! 同真女冇乜分別!
( X: U  d8 o# R
佢係架~* r0 _/ s9 A5 ^: s7 l
如果唔化同真女無分別9 \, D7 i6 g# _1 c% H* s
我唔介意的6 n* r1 k- o, p
不過如果唔係就請化妝了XD