嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

[構思中]十二月份聖誕網聚

又來八卦一下=3=++
1 h/ X+ p- q6 p好似好好玩呢~XDDD
/ }  A4 U1 |; ?- ~! N9 k但如果我想去是不是不可以?
' `; Z/ J3 q( m希望參加者最少帶同一件便服(非校服COS服)作統一拍照留念時用

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
小R 都唔知12/11-18 得唔得閒

引用:
原帖由 心儀 於 2010-11-15 19:38 發表   
3 @* I1 G; M' b& t; j9 ^6 v4 ]# p+ Y  c# t- m
仲有時間丫; H5 W8 a# F3 t$ o8 W" X
買齊所有野再來吧
1 d" m, D8 E  i5 |
2 ^# }8 t5 e3 c* O: {6 N; P
衫有啦XD) @# y' x+ [& O6 l3 Y6 O  m
假髮就落OREDER啦~6 y7 j8 Z5 J' |, ^! t, n
唯獨個貓樣

我又去!

引用:
原帖由 露姬 於 2010-11-15 19:47 發表   
# O' W& U4 s5 M+ t+ \又來八卦一下=3=++, m3 T6 P( x! b( J
好似好好玩呢~XDDD( I6 x* g) Y7 t% A+ g0 g, Y1 n
但如果我想去是不是不可以?; u2 k' V. O4 ]- M: W
希望參加者最少帶同一件便服(非校服COS服)作統一拍照留念時用
- V! v" q2 H. g0 @' |* ?* Z% A
你有件黑色的我記得都可以吧( }9 R6 h: k" f  q9 D: L
只是在合照時不希望有太COS感覺都服裝出現
/ j" I! C5 g! ~. D不然會有不統一的感覺

引用:
原帖由 Rachel 於 2010-11-15 19:50 發表   5 W* @: M3 P3 z! z7 O
小R 都唔知12/11-18 得唔得閒
8 Q$ m) ]$ H/ I# P小R能來就好了~

引用:
原帖由 Katherine~baby 於 2010-11-15 19:54 發表   
6 H, f( C; [1 l$ i* d
3 z3 t! E' l, }  ~& H) T, B0 ]4 u% O
衫有啦XD1 S* C& X9 F' T/ {  A% p4 ^
假髮就落OREDER啦~$ H6 B; ^3 K; L1 ^; M7 T7 ]% {6 j1 @% y
唯獨個貓樣
) ~; Y2 z" `8 _7 _$ L: l
貓樣?
: A! s% z) c, `4 Y( k( H你飲大左了嗎XD

引用:
原帖由 Suki_siu 於 2010-11-15 20:14 發表   $ X( N  v. A! k& j8 J& U
我又去!
3 u' O/ ?1 ~. n0 l
Suki是cdtv的台柱0 N3 @0 t$ M7 b6 r' s
是我邀請的對象之一呢~

我想參加啊- o! y+ I& t9 R$ m( A
* U( E" l% l! f, }2 c
可以嗎?

引用:
原帖由 心儀 於 2010-11-15 20:45 發表   
$ K* Z$ e+ }9 V( d% g, Z- m
/ X+ B: t; C2 s3 d& MSuki是cdtv的台柱
  B- c( {6 N, K/ ^  j1 [是我邀請的對象之一呢~
7 j  c/ P8 W9 c) U2 y) P
7 x- u9 V0 f* ]* ISuki 真係勁呢XD 做左台柱, VIP q.q

構思唔錯 : G  W0 L1 o; I& z
不過我果兩日都未考晒試, 到時就算人到心也不到......
4 C# h2 m% j3 F: l(頂佢的, 最難果科偏偏最後一日考, 重要係剛剛聖誕前, 成個exam session既最後一日先考)
" j4 M5 x! H: \

會很好玩呢, 酒就唔好喇, 要飲既散左之後去第2度飲都得, 如果預定地方唔得, 可以試下搵度假屋

引用:
原帖由 butterflies 於 2010-11-16 00:38 發表   2 v6 l# b- {4 |" S; }( d
會很好玩呢, 酒就唔好喇, 要飲既散左之後去第2度飲都得, 如果預定地方唔得, 可以試下搵度假屋
9 v6 ^; u; n0 g+ \2 f2 h5 O
但飲少少影相會自然D既@@

搞網聚.,.由心儀搞比較放心. a& a; `# ^$ O+ r
6人為私人邀請,6人為公開申請
! R6 [% n3 S% [' D3 i頭6人係指心儀邀請的人去
9 o, O  s$ |7 k4 Y* y唧係仲有6個機會....
# F; ~; O# r! t+ T; G# B% `/ h我好想去............9 w( X3 Y3 A6 S0 I, F  {8 d
厚面皮D問下心儀.,.,我有冇份呢?9 r# f0 a4 k7 h4 y- n/ b8 u
(可惜不在香港)

引用:
原帖由 grilboy 於 2010-11-15 12:17 發表   7 @9 l7 e" n- R' S. `$ @1 [
唔化妝唔去得,哩條係咩規則.....................
3 q: b9 I  ~8 P6 c你仲駛乜化妝呀! 同真女冇乜分別!
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

suki去我又要去丫 1 T# \: n5 ?8 S" ]# v
2 O& g! r. ~: C) w- H* I3 Z
不過如果多人參加要排積分
/ y% w2 t3 J' X# @$ J3 _
7 I! T6 C1 |$ t9 \我加入冇耐..咁少積分
7 W  u1 |8 ?+ @. F8 z  q% j/ W咪凍過水冇得去lor
2010-09月25日 1 st CD...suki

引用:
原帖由 abc2010 於 2010-11-16 02:33 AM 發表   + ~9 ?' @7 T* Z/ |
suki去我又要去丫 ) G0 |; F9 g8 A! \5 t
. F4 H! V! m/ H( _! N# J7 y
不過如果多人參加要排積分
5 W( _9 J' ~2 W- {3 t3 M
' m" T5 ^$ m0 F/ z我加入冇耐..咁少積分 / T* ]- {: r3 ]6 d4 |
咪凍過水冇得去lor
+ c" T  I3 h  n( h' g
咁你要快d回多d post la~

引用:
原帖由 Suki_siu 於 2010-11-16 02:51 發表   
  ]9 o$ S0 b& v/ a
- h4 s5 f" n3 m咁你要快d回多d post la~
% l4 z  Z( y5 L5 J; q- A, a1 a8 D4 |
唯有
2010-09月25日 1 st CD...suki

引用:
原帖由 Rachel 於 2010-11-15 19:50 發表   
! Z) o) f9 p- `- q7 m1 f8 ]小R 都唔知12/11-18 得唔得閒
2 {" L1 b* u6 l# |" m- p8 _1 p' K$ w6 M7 N: a$ m3 }
如果得閒 小R你會唔會著件婚紗去呢?
3 e1 A" P! ?8 `
. _0 J" k3 K" [2 V/ J我有姊妹裙呀!!
8 g4 y, t/ A( f0 I& U8 E7 M7 j+ ~' [# L" W

引用:
原帖由 CECI 於 2010-11-16 01:58 發表   
1 G/ h' ]+ i9 R) V8 ^
: t5 j' G+ i: M" v/ ~# ~你仲駛乜化妝呀! 同真女冇乜分別!
$ r6 A+ t4 h- i* a# S) u
佢係架~- F) _) p, \1 ~' H6 o1 B  b" K
如果唔化同真女無分別- Q! f% a$ M/ v
我唔介意的
1 n/ B0 c! [8 U* t不過如果唔係就請化妝了XD