嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

[構思中]十二月份聖誕網聚

又來八卦一下=3=++. h+ k6 L7 D' y. h" Z/ `
好似好好玩呢~XDDD1 S7 a) N  e3 @+ [- c& M
但如果我想去是不是不可以?
0 `0 O8 G3 ?( |4 H希望參加者最少帶同一件便服(非校服COS服)作統一拍照留念時用

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
小R 都唔知12/11-18 得唔得閒

引用:
原帖由 心儀 於 2010-11-15 19:38 發表   
6 [# p6 a2 H) w6 C. R  m
" }6 G8 ]# k6 M2 j/ `8 W仲有時間丫% D8 s( z! W% c; P/ F( z' }- X- s$ [
買齊所有野再來吧
3 O, V& T9 s: q. v0 b$ I! J) o
( ]- z! d1 j1 q. w/ m2 F; F衫有啦XD
: e$ b1 B* S' E8 M假髮就落OREDER啦~0 f: ]; M* K+ Q1 E% u
唯獨個貓樣

我又去!

引用:
原帖由 露姬 於 2010-11-15 19:47 發表   . N! a; [" @) [0 o
又來八卦一下=3=++
3 `  g& Q( [  n好似好好玩呢~XDDD
& ?# ^! ?9 H  D0 m- X但如果我想去是不是不可以?
/ V! T  X/ ^& w& y. V  T希望參加者最少帶同一件便服(非校服COS服)作統一拍照留念時用
+ L0 a7 O# _6 }9 h2 B2 q你有件黑色的我記得都可以吧
$ \  n7 F" O% M8 @$ Y: F只是在合照時不希望有太COS感覺都服裝出現  L) t4 ]4 }! E( z
不然會有不統一的感覺

引用:
原帖由 Rachel 於 2010-11-15 19:50 發表   
- _0 D3 [6 f! i小R 都唔知12/11-18 得唔得閒
% L, }& v" h3 p1 E  ^" g6 R0 I% t# @
小R能來就好了~

引用:
原帖由 Katherine~baby 於 2010-11-15 19:54 發表   " u. q% d4 _9 T
! x" I9 y& c! }5 t2 i! R

: Z# M! ^& X& u1 H! k衫有啦XD+ ]3 t+ H& D' b! @
假髮就落OREDER啦~
) G. I6 i9 e; E. R唯獨個貓樣
7 J& n8 s* ~9 Z; f* X' ~6 o
貓樣?
9 V' j% B/ D. u9 P你飲大左了嗎XD

引用:
原帖由 Suki_siu 於 2010-11-15 20:14 發表   
% D% [4 J5 n' j# |" N, @8 N* [我又去!
! {$ W3 Z. G9 N$ }! f' @
Suki是cdtv的台柱7 A5 o; t6 s* d" F
是我邀請的對象之一呢~

我想參加啊
: ^5 F, j( l8 w$ L8 g! v! Y- z. X9 t' \5 l7 f' Y. s" s/ Q2 M8 g
可以嗎?

引用:
原帖由 心儀 於 2010-11-15 20:45 發表   8 d0 d: @0 Q5 K
1 A, `# b& ]- B
Suki是cdtv的台柱
  T0 S( \  H: M# h8 D: j! B' v: `0 c是我邀請的對象之一呢~
2 L# h  |  C9 R% j. s; g

( P, P) P- v- w- V/ `Suki 真係勁呢XD 做左台柱, VIP q.q

構思唔錯
4 [- d5 N  d% B9 a不過我果兩日都未考晒試, 到時就算人到心也不到......0 v/ I; G. u! e: @# t
(頂佢的, 最難果科偏偏最後一日考, 重要係剛剛聖誕前, 成個exam session既最後一日先考)
: z) x% a4 m4 T& _2 Z

會很好玩呢, 酒就唔好喇, 要飲既散左之後去第2度飲都得, 如果預定地方唔得, 可以試下搵度假屋

引用:
原帖由 butterflies 於 2010-11-16 00:38 發表   . A# x/ _6 p) @3 [! ~5 {* Y* U, T6 O
會很好玩呢, 酒就唔好喇, 要飲既散左之後去第2度飲都得, 如果預定地方唔得, 可以試下搵度假屋
% o# Z6 g. n' `, E8 e6 {, C但飲少少影相會自然D既@@

搞網聚.,.由心儀搞比較放心
: ^# D% X2 O/ @4 U: i4 v6人為私人邀請,6人為公開申請
# }3 p+ n& C! Q+ M9 w頭6人係指心儀邀請的人去
' O4 w. \0 c9 }唧係仲有6個機會...., c+ \4 {% X+ w: M) x6 ?
我好想去............
* G7 e2 |! J7 V1 i: g, e* k厚面皮D問下心儀.,.,我有冇份呢?
2 H5 u3 e* n# f6 M* C(可惜不在香港)

引用:
原帖由 grilboy 於 2010-11-15 12:17 發表   
. I, ], y5 q# m7 j& R) z唔化妝唔去得,哩條係咩規則.....................
) Z. D% g% ^* n
你仲駛乜化妝呀! 同真女冇乜分別!
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

suki去我又要去丫
, v; N8 O" N$ B+ O7 O$ h- m! `! d! m5 R& u: u! G5 l5 i! w; T
不過如果多人參加要排積分
9 n; \( n5 H5 d
1 A. I$ j- X2 o$ P# i+ ~我加入冇耐..咁少積分
; b$ o5 L% t6 q6 |" }+ j, b咪凍過水冇得去lor
2010-09月25日 1 st CD...suki

引用:
原帖由 abc2010 於 2010-11-16 02:33 AM 發表   ! Z5 A* _) i8 ]9 U7 @3 n  H
suki去我又要去丫
2 K7 U1 O0 K0 j3 O% r
  n, ?" K# ]/ {( u不過如果多人參加要排積分 9 E1 u& e; L8 \8 {5 s4 O

& k4 @; A) N& Q& q$ P6 e4 P我加入冇耐..咁少積分 ' o8 N; s0 [* _4 ^9 v1 d( b
咪凍過水冇得去lor
: ~0 b& a" y& D3 l
咁你要快d回多d post la~

引用:
原帖由 Suki_siu 於 2010-11-16 02:51 發表   4 h1 B) t( e* h. W
& ]& c/ ~/ ]6 e1 l# c3 h- \
咁你要快d回多d post la~
+ l" A3 s7 ?2 t

3 t/ x1 b, b& m7 a0 F唯有
2010-09月25日 1 st CD...suki

引用:
原帖由 Rachel 於 2010-11-15 19:50 發表   # u5 d6 y! k9 u! f4 o
小R 都唔知12/11-18 得唔得閒
' Q. b& p- m' o. t0 w' V' [3 L( y- P' q! S
如果得閒 小R你會唔會著件婚紗去呢?
# t9 Q2 N( C; p0 i. s. l2 k  |- E1 v- h
我有姊妹裙呀!!
8 g9 ?- l8 K" z, `  h: _1 H
7 m. ?5 E9 Y0 t  C- z* E[ 本帖最後由 mercury1 於 2010-11-16 03:12 編輯 ]

引用:
原帖由 CECI 於 2010-11-16 01:58 發表   # @5 G2 H3 O( n9 ]
; P. V8 C3 o- ^' Z2 \! i4 W: N7 w
你仲駛乜化妝呀! 同真女冇乜分別!
9 C6 l% Y+ n. q
佢係架~
* w) u+ w5 u" h3 C% f! e( D' i* O如果唔化同真女無分別
( z  ?7 i$ m3 X  b. c: ]我唔介意的
3 {8 Z4 `% c  r1 q1 h不過如果唔係就請化妝了XD