嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

[構思中]十二月份聖誕網聚

又來八卦一下=3=++
0 [/ b5 M6 w# L. L. k* w! y好似好好玩呢~XDDD' q+ W9 z% {5 z0 Z9 U4 }6 C
但如果我想去是不是不可以?2 M; n/ R* j) _0 r4 K+ O- c
希望參加者最少帶同一件便服(非校服COS服)作統一拍照留念時用

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
小R 都唔知12/11-18 得唔得閒

引用:
原帖由 心儀 於 2010-11-15 19:38 發表   
2 k4 j) A+ ^5 e* C; S# B* \9 x4 X% f, }4 v  N/ F  f
仲有時間丫
! R% b3 t! R4 [; h2 q買齊所有野再來吧
% p# g; s" T9 ?. g
& P, W: z" ~/ z- ~0 t7 O2 B衫有啦XD. ^6 t1 [' D2 B2 x8 I
假髮就落OREDER啦~) T9 y* l4 K5 J+ `- D9 w
唯獨個貓樣

我又去!

引用:
原帖由 露姬 於 2010-11-15 19:47 發表   
5 B) T, g$ g. G! {9 I又來八卦一下=3=++
9 h! e3 }/ i7 y# b4 T% E好似好好玩呢~XDDD
5 F) Y6 @5 [# L4 a- p$ {但如果我想去是不是不可以?
3 S( N4 l& D. g8 U$ K# n希望參加者最少帶同一件便服(非校服COS服)作統一拍照留念時用
# g9 }9 m4 n! ]+ i% S
你有件黑色的我記得都可以吧
% v$ R& m& e  \4 N$ e# g只是在合照時不希望有太COS感覺都服裝出現! ?4 U# j7 s& M) C' t
不然會有不統一的感覺

引用:
原帖由 Rachel 於 2010-11-15 19:50 發表   8 g" B; L- h/ B% f! Y
小R 都唔知12/11-18 得唔得閒
9 K( g2 Z: |9 W2 [
小R能來就好了~

引用:
原帖由 Katherine~baby 於 2010-11-15 19:54 發表   " V" s) C  a6 ]6 U# ]" `

@1 y% ^3 k) N" }+ O/ e4 R8 k3 D
: d3 z) Z8 J: I- N: H" q3 ]衫有啦XD- j& F3 H/ x  f, Z
假髮就落OREDER啦~
3 R  m' i& S+ V唯獨個貓樣
. @9 p" o, T8 x貓樣?
: `, D5 X, c' q+ ^- j, y  ^) x你飲大左了嗎XD

引用:
原帖由 Suki_siu 於 2010-11-15 20:14 發表   $ A, `" }% Z- @5 n% P
我又去!
9 W2 {! x7 S0 B6 k. j* |Suki是cdtv的台柱7 Y+ m. B( [- E! ~9 I
是我邀請的對象之一呢~

我想參加啊1 x" l4 V5 _8 d2 l4 [# \
  _0 ^  _6 v/ a  ?
可以嗎?

引用:
原帖由 心儀 於 2010-11-15 20:45 發表   ! N; `! g- o7 @1 S
6 ~2 o. h# M, _  }" P
Suki是cdtv的台柱
! ]) N3 d- \6 [4 n是我邀請的對象之一呢~
: O9 l2 _" [- z/ e8 V* l* s! Z4 M, G3 l! J. j/ n5 k
Suki 真係勁呢XD 做左台柱, VIP q.q

構思唔錯
9 [. z3 P: D! _  c  p不過我果兩日都未考晒試, 到時就算人到心也不到......
7 e4 Q" q5 j) l9 W. B(頂佢的, 最難果科偏偏最後一日考, 重要係剛剛聖誕前, 成個exam session既最後一日先考). q% u1 P6 G1 \( E

會很好玩呢, 酒就唔好喇, 要飲既散左之後去第2度飲都得, 如果預定地方唔得, 可以試下搵度假屋

引用:
原帖由 butterflies 於 2010-11-16 00:38 發表   
# |* H. z) o/ q會很好玩呢, 酒就唔好喇, 要飲既散左之後去第2度飲都得, 如果預定地方唔得, 可以試下搵度假屋
% i0 M: L, U# T+ F- e8 N
但飲少少影相會自然D既@@

搞網聚.,.由心儀搞比較放心
: `2 @  |# b$ S; [8 C6人為私人邀請,6人為公開申請
+ X# e/ P, [4 m2 R; A, m- M5 f+ _頭6人係指心儀邀請的人去' {0 a8 k2 ~: U: }! [
唧係仲有6個機會....4 Z' @& G' W9 [  ^  A* S+ ^
我好想去............
8 R1 K! s, f* P9 ~# w2 h( ~7 @) d$ l3 `厚面皮D問下心儀.,.,我有冇份呢?1 d! L$ _& E& H& @( t
(可惜不在香港)

引用:
原帖由 grilboy 於 2010-11-15 12:17 發表   1 H9 C* {& c6 A4 S" o' L
唔化妝唔去得,哩條係咩規則.....................
( v& U" y- K4 D% t8 ^# S
你仲駛乜化妝呀! 同真女冇乜分別!
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

suki去我又要去丫
3 h( b  c+ `" X# [, E! n+ {: N. L  H, E8 V$ P. b  A4 x. S
不過如果多人參加要排積分
7 h9 v. X+ S% l3 T5 v
, @) G5 k9 A7 O% J' _我加入冇耐..咁少積分 ! u4 n7 O- q' b- ^* `: {
咪凍過水冇得去lor
2010-09月25日 1 st CD...suki

引用:
原帖由 abc2010 於 2010-11-16 02:33 AM 發表   
; s( W. O9 b4 ?; P2 k; Z' F7 Wsuki去我又要去丫 ( E( ~. ~3 H5 H0 [8 Z5 Y
% g' q9 X: B$ w6 v) ]$ n( z/ e, |% e
不過如果多人參加要排積分
2 Y+ j/ c; ^& q0 G) b+ x; M9 E$ E$ h8 G; O1 E! C& Z
我加入冇耐..咁少積分
6 f, K# E4 b( y, e( z咪凍過水冇得去lor
4 L- s5 B" |6 }4 o( ^咁你要快d回多d post la~

引用:
原帖由 Suki_siu 於 2010-11-16 02:51 發表   - h0 T: A( A; w# ^! v. g( X
0 C3 ~' J9 B' \* c
咁你要快d回多d post la~
% G. |7 l& G# B0 y
9 S3 l+ T5 e' L+ X5 a
唯有
2010-09月25日 1 st CD...suki

引用:
原帖由 Rachel 於 2010-11-15 19:50 發表   
! U% C/ o3 C( a+ `6 N3 Z# V小R 都唔知12/11-18 得唔得閒
% i3 h: @4 A& K5 J: E$ B/ `# X5 P6 E
3 H" X' h3 f; I: `& j9 L4 S% s
如果得閒 小R你會唔會著件婚紗去呢?! M0 \6 Q9 S; B  P
' ?8 `" T2 c( w1 j
我有姊妹裙呀!!
* l% {$ ]7 ]% P+ a9 g
) u/ X* q0 \0 a3 E- t  h" N[ 本帖最後由 mercury1 於 2010-11-16 03:12 編輯 ]

引用:
原帖由 CECI 於 2010-11-16 01:58 發表   
' }0 ~7 ]: m: W6 C% u8 F/ F9 Z6 y5 w$ f; o8 B  n6 L( Z
你仲駛乜化妝呀! 同真女冇乜分別!
4 T; K$ C6 f$ T8 b佢係架~
! j. {0 U; n6 s! b5 D如果唔化同真女無分別  s/ W; ?0 z: s6 V5 ^
我唔介意的
" t( ]+ X& b. S* v+ l7 `. \6 C不過如果唔係就請化妝了XD