嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

[構思中]十二月份聖誕網聚

又來八卦一下=3=++
5 ]) `0 r, G8 p- S9 F; A2 w! C0 b好似好好玩呢~XDDD9 c. S5 q3 \( S( J
但如果我想去是不是不可以?& C- }' r0 e5 K2 }' V1 Y+ Y& Y
希望參加者最少帶同一件便服(非校服COS服)作統一拍照留念時用

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
小R 都唔知12/11-18 得唔得閒

引用:
原帖由 心儀 於 2010-11-15 19:38 發表   # n5 I- C5 |+ [% u, F, k  {9 J
$ X! P# f; s/ C, R* L8 i7 a4 T( }
仲有時間丫9 I9 c- S) t) L7 n4 M
買齊所有野再來吧
8 ?$ R4 j6 q( W# h8 j! t- B& z5 @2 H
衫有啦XD
- Z2 G/ O! c0 o! P  G- x假髮就落OREDER啦~  x8 V# D! X; _9 ~0 O$ K/ w
唯獨個貓樣

我又去!

引用:
原帖由 露姬 於 2010-11-15 19:47 發表   : `6 s# K. _- P- I/ l: U, Q
又來八卦一下=3=++! @: p. |2 q  V: ]
好似好好玩呢~XDDD
/ k( H: ?+ J9 A  C! e# }但如果我想去是不是不可以?7 i4 `7 i1 |6 ?# W+ P, e  T
希望參加者最少帶同一件便服(非校服COS服)作統一拍照留念時用
7 p' M1 S% l* i/ _$ |" T% P你有件黑色的我記得都可以吧
. X2 Y7 R3 J% C' T( k+ S只是在合照時不希望有太COS感覺都服裝出現" T% s5 P* l3 q/ }
不然會有不統一的感覺

引用:
原帖由 Rachel 於 2010-11-15 19:50 發表   
( b( Q. W! ~' A+ }5 P' S小R 都唔知12/11-18 得唔得閒
5 z" O0 D. u2 g( {8 {小R能來就好了~

引用:
原帖由 Katherine~baby 於 2010-11-15 19:54 發表   3 v0 l5 @/ T; D$ P# V, i' M) N
% a- h3 F" \2 m% A) }0 }

+ G/ @0 y$ k' V4 b+ L3 E衫有啦XD
" G7 b7 ]% _5 ]0 c' q假髮就落OREDER啦~
% |/ B! ^5 e- }. C" ?  R+ j5 {唯獨個貓樣
# z' j( {6 c" G# ]+ N
貓樣?
3 @0 D! g- F$ ?7 c3 B你飲大左了嗎XD

引用:
原帖由 Suki_siu 於 2010-11-15 20:14 發表   5 l" V* J# r2 I8 W. t+ I
我又去!
; V& D* ?/ \/ O: r$ ]  i; z
Suki是cdtv的台柱
/ P3 s* @* r( A是我邀請的對象之一呢~

我想參加啊* o1 A( V; a: c% i. B' i
: {$ X" n" K& t2 F
可以嗎?

引用:
原帖由 心儀 於 2010-11-15 20:45 發表   8 l9 Z/ ]  H. \2 C" Z
5 X# h9 V& r, H: z) h/ d( `
Suki是cdtv的台柱
1 y# q9 G8 F- X( C8 K是我邀請的對象之一呢~
4 I" O4 f. E4 x3 R$ Y( R
: I' i2 b/ |+ b- nSuki 真係勁呢XD 做左台柱, VIP q.q

構思唔錯
' ?+ ?) A$ P) d1 i) A不過我果兩日都未考晒試, 到時就算人到心也不到......
, S# f' W2 H5 ^(頂佢的, 最難果科偏偏最後一日考, 重要係剛剛聖誕前, 成個exam session既最後一日先考)- M' b) k' p+ @4 G: M

會很好玩呢, 酒就唔好喇, 要飲既散左之後去第2度飲都得, 如果預定地方唔得, 可以試下搵度假屋

引用:
原帖由 butterflies 於 2010-11-16 00:38 發表   % [* e! K9 L4 z  p; q
會很好玩呢, 酒就唔好喇, 要飲既散左之後去第2度飲都得, 如果預定地方唔得, 可以試下搵度假屋
0 S5 {; ~* t( t, L- Q) _% ^+ z
但飲少少影相會自然D既@@

搞網聚.,.由心儀搞比較放心
' A0 N( ?4 q9 P8 k! j  N6人為私人邀請,6人為公開申請
. D  v( O# U! l8 [- [9 Z  a6 j/ c  e頭6人係指心儀邀請的人去. i* g7 v9 c1 S) m! n
唧係仲有6個機會....
6 f. L. Z1 }0 D1 t6 `- J' n+ ~6 J我好想去............
2 q9 Y7 h$ w% \; ]7 L2 w厚面皮D問下心儀.,.,我有冇份呢?9 {# R& Z" ~6 A* u# u( b
(可惜不在香港)

引用:
原帖由 grilboy 於 2010-11-15 12:17 發表   
/ i! y2 ~% C5 B3 V+ T唔化妝唔去得,哩條係咩規則.....................
! T2 f4 a+ R) x8 Q& W! o
你仲駛乜化妝呀! 同真女冇乜分別!
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

suki去我又要去丫   W) G  ~. T4 W$ j

; n- A( `! o: \4 I) ]4 t. i6 [不過如果多人參加要排積分
/ T5 P" A8 O( H# M
  j  W( b" i  t! o2 r1 F3 T- }我加入冇耐..咁少積分 3 l+ v# \; B& \7 d
咪凍過水冇得去lor
2010-09月25日 1 st CD...suki

引用:
原帖由 abc2010 於 2010-11-16 02:33 AM 發表   5 ]) L# _0 N/ \7 t' C
suki去我又要去丫 # X4 B5 O' [* L5 K; R3 {8 s5 g. E

8 n0 Y$ S, x. B6 w9 `- e: W& U不過如果多人參加要排積分 0 T5 i: C0 L$ `/ X

; \3 j; S* [8 L" b我加入冇耐..咁少積分
2 V  H# a) N; r$ V; {咪凍過水冇得去lor
6 W6 l+ ?* p$ |0 @) x* t, o
咁你要快d回多d post la~

引用:
原帖由 Suki_siu 於 2010-11-16 02:51 發表   # ^" v1 w8 ^, V1 l7 ~. m4 ~* u

+ d5 w" k" D" S7 d) E' }7 E咁你要快d回多d post la~
( g$ P! y, Z+ X& s4 ^) S" L, A1 R- X) O* g+ ~- y
唯有
2010-09月25日 1 st CD...suki

引用:
原帖由 Rachel 於 2010-11-15 19:50 發表   + A/ E5 O* ]+ F
小R 都唔知12/11-18 得唔得閒
4 ]2 R# V  V; N2 N( @' x9 t- R  {
% C+ Z6 @7 L( i3 {5 T1 s如果得閒 小R你會唔會著件婚紗去呢?
, J% ^) R0 ~7 |3 o0 E( y* E9 d( P+ s# I  _' d
我有姊妹裙呀!!( [2 X' n% d7 I9 ~9 A0 b- g4 ?5 T

D& ]) s  S9 d+ E9 G4 {+ x7 F7 C6 Q[ 本帖最後由 mercury1 於 2010-11-16 03:12 編輯 ]

引用:
原帖由 CECI 於 2010-11-16 01:58 發表   
, I9 c# }" r' @$ _
8 n# l, V( ]0 }* s' R你仲駛乜化妝呀! 同真女冇乜分別!
- H3 `- c- ?2 j9 U5 C8 }
佢係架~  y9 l, a% y4 V$ p" A7 B4 h
如果唔化同真女無分別$ ?/ a3 _( K7 z$ f  T6 K5 o
我唔介意的
% x6 Q0 C( S, w& R% P不過如果唔係就請化妝了XD