嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

[構思中]十二月份聖誕網聚

又來八卦一下=3=++
% T. f6 B: _8 E3 F2 m( n$ O! D) Z好似好好玩呢~XDDD1 q+ d2 l1 \% t
但如果我想去是不是不可以?: ~% U& r) `1 w& ?
希望參加者最少帶同一件便服(非校服COS服)作統一拍照留念時用

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
小R 都唔知12/11-18 得唔得閒

引用:
原帖由 心儀 於 2010-11-15 19:38 發表   : c" ]6 r( u1 ?

4 Z1 a: ]3 B3 v) Z  d. A8 \  L仲有時間丫# z. f' s# A4 |' M% m2 y7 i
買齊所有野再來吧
8 T- q. E% u7 k
% n) k- @! Q: C衫有啦XD
9 x) C  }0 y1 Z! F0 Q假髮就落OREDER啦~
2 R: w9 O! B8 F5 B唯獨個貓樣

我又去!

引用:
原帖由 露姬 於 2010-11-15 19:47 發表   
  T  h; y+ w4 \: H* g, l又來八卦一下=3=++* a* ]  p$ E' ~' H
好似好好玩呢~XDDD1 M& ~2 y4 U. }) t% }- \/ n
但如果我想去是不是不可以?
/ o; O+ q! q+ `0 H4 K希望參加者最少帶同一件便服(非校服COS服)作統一拍照留念時用
& `* `1 R+ t7 S0 x你有件黑色的我記得都可以吧
8 e4 }5 z# n6 J  B只是在合照時不希望有太COS感覺都服裝出現+ A  A! y, s. k# D( D
不然會有不統一的感覺

引用:
原帖由 Rachel 於 2010-11-15 19:50 發表   - f! X7 C/ {2 a  r; T, U
小R 都唔知12/11-18 得唔得閒
7 M7 X5 }! C' O
小R能來就好了~

引用:
原帖由 Katherine~baby 於 2010-11-15 19:54 發表   ' D5 L0 Z1 l$ y: M
3 A( z+ p4 h6 t- v) m$ q7 ^

5 n- g' @8 m( E( |4 k衫有啦XD
, I: @' u/ Y& w/ w1 b假髮就落OREDER啦~9 Y1 v1 b$ k. Z2 p
唯獨個貓樣
) W( A2 `' X" i0 F1 i' P
貓樣?
" @  b, L( J6 B, |1 s, ], _你飲大左了嗎XD

引用:
原帖由 Suki_siu 於 2010-11-15 20:14 發表   
, L) U! R+ F, C% T  y) f  W( }: m我又去!
! f* Y. Z- |& o0 ^; A% }$ fSuki是cdtv的台柱
8 f/ v. C( `* u是我邀請的對象之一呢~

我想參加啊
, F2 M7 ?. x5 e& i2 R! a+ |' `. p) j$ F3 D- {9 a' X6 \
可以嗎?

引用:
原帖由 心儀 於 2010-11-15 20:45 發表   
9 A4 V6 u$ W1 ~+ p
5 y8 d$ U: ?# t! T- _6 `/ gSuki是cdtv的台柱+ E" t$ ?$ L/ i9 a2 V8 s
是我邀請的對象之一呢~
0 l1 F; D* F/ \, R+ F* z4 q
3 b" N1 `/ o, t; w, nSuki 真係勁呢XD 做左台柱, VIP q.q

構思唔錯
# L9 L4 q1 w$ c不過我果兩日都未考晒試, 到時就算人到心也不到....../ s/ G. Q: B. y. h5 b2 X1 w
(頂佢的, 最難果科偏偏最後一日考, 重要係剛剛聖誕前, 成個exam session既最後一日先考)9 c7 ?; }( x; [8 M7 H

會很好玩呢, 酒就唔好喇, 要飲既散左之後去第2度飲都得, 如果預定地方唔得, 可以試下搵度假屋

引用:
原帖由 butterflies 於 2010-11-16 00:38 發表   
7 V. O# @) O5 B9 c! k- N9 @會很好玩呢, 酒就唔好喇, 要飲既散左之後去第2度飲都得, 如果預定地方唔得, 可以試下搵度假屋
5 I* h7 e) f& R: L0 a3 X但飲少少影相會自然D既@@

搞網聚.,.由心儀搞比較放心
, e8 Z0 c; U. ?; |: L6人為私人邀請,6人為公開申請
0 g2 b( [* `' n頭6人係指心儀邀請的人去
) i, ^# b* n' N& Y9 J% s( N9 U; }唧係仲有6個機會....
* k# F) R' d) s1 E( I我好想去............
6 G% d+ ]0 m( i5 Q) U, m厚面皮D問下心儀.,.,我有冇份呢?. k/ S& i4 _+ `+ L7 e) Y
(可惜不在香港)

引用:
原帖由 grilboy 於 2010-11-15 12:17 發表   * H: \( s0 t2 \5 m" L# x
唔化妝唔去得,哩條係咩規則.....................
9 _0 l2 ^3 Q, A2 x6 ]6 f你仲駛乜化妝呀! 同真女冇乜分別!
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

suki去我又要去丫
0 S5 M4 Y* {7 E5 v7 }7 x+ a( n9 l( j+ C) X9 ~' C' T
不過如果多人參加要排積分 ! k- G  q" ~4 t1 p! |$ ?+ Z4 o

, P6 o4 w* K3 E0 }' u$ ], l! K# ^$ ?我加入冇耐..咁少積分
% h8 N% B/ |0 B5 Y咪凍過水冇得去lor
2010-09月25日 1 st CD...suki

引用:
原帖由 abc2010 於 2010-11-16 02:33 AM 發表   
6 `/ g& ?3 \2 V3 o5 Zsuki去我又要去丫
. B1 B5 [/ _3 i, q9 Y
: q3 ~  B, [3 ?& @5 A$ }不過如果多人參加要排積分 - Z5 V. J! }3 M* r$ t/ G
# {6 R3 D- a0 M* M5 d& a5 y& s" [
我加入冇耐..咁少積分
& |: L) t& h9 l咪凍過水冇得去lor
+ Z1 t! j' m/ J1 o' z; B# s咁你要快d回多d post la~

引用:
原帖由 Suki_siu 於 2010-11-16 02:51 發表   
3 I' S, g. j/ A8 W0 e
3 t' `# w# @9 L# c: o! y5 D咁你要快d回多d post la~
% q' i- c  F! {( S: E, E5 p" u

B2 @% |8 |- Q% f唯有
2010-09月25日 1 st CD...suki

引用:
原帖由 Rachel 於 2010-11-15 19:50 發表   
: N0 q# l  [$ _, t$ F8 X小R 都唔知12/11-18 得唔得閒
% B8 ]) w8 I) d0 f& p! }& w! S
; p9 Q# m& j4 v- ^( n9 X3 Y如果得閒 小R你會唔會著件婚紗去呢?  d4 r# M: a2 ?! i2 F( e; Y

+ G1 N' C8 i* Q0 j  c7 m! j我有姊妹裙呀!!
3 o3 d/ R2 ~4 C" E# M* Z0 x3 z1 T1 {8 w! Y& L1 I3 R  l

引用:
原帖由 CECI 於 2010-11-16 01:58 發表   
8 p2 h3 f. j! _5 d1 V! p/ V! M7 d
你仲駛乜化妝呀! 同真女冇乜分別!
3 q8 y% u: a4 v3 \# H
佢係架~  l& W, }  F, J+ v0 x. o+ s% u
如果唔化同真女無分別& K8 ]% D+ h* m8 S6 p
我唔介意的, a$ ~- [, p' ^: x6 M
不過如果唔係就請化妝了XD