嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有人會用校服、制服自瀆嗎??

有人會用校服、制服自瀆嗎??

我特別喜歡買校服白上衣打飛機!!- f0 }' ^+ O4 m( ]
最後射在上面!!
- [  n0 J; i) S0 S! Q% t有人會這樣嗎??
1 u/ J0 F7 D  B8 t/ M可以分享更舒服的用法嘛!!
覺得好的就按一下感謝吧~~

回復 1# shatun100 的帖子

射在白衫上,怎樣洗?我比較喜歡穿上裙子來!

回復 2# cxyx 的帖子

馬上洗啊!!9 [& o1 z  I8 N: ?, f. D  j1 i
但是要洗乾淨~~不然會泛黃!!

我以前學生的時候會這樣幻想,但現在長大後就不會這麼想了~

回復 4# judy 的帖子

希望我以後能夠戒掉!
# }" u; F0 k& ]3 _0 A* {" O

我都係鍾意打落胸圍底褲上.

回復 3# shatun100 的帖子

你一個人住,那兒可以弄乾?

回復 7# cxyx 的帖子

對我是一個人住!!可以直接曬!!

我而家鐘意著住校服,比人對住我打飛機,射落我度。

引用:
原帖由 MUI 於 2012-8-10 19:14 發表   ' D- U9 w3 J1 T$ _
我而家鐘意著住校服,比人對住我打飛機,射落我度。
+ L6 {) v9 G7 x) ]  G5 J& G會有人跟你這樣做嗎?

引用:
原帖由 jacjac 於 2012-8-10 19:31 發表   4 g6 Z* S3 J8 q2 N+ [
9 T" w2 e. j1 L
會有人跟你這樣做嗎?
6 i: w+ t6 h% I) A$ G! G7 f
, X" T, v* C" f+ G! z
會的,七月尾先試左一次,但果次唔係校服

我喜歡射在裙子上!8 _; ^+ {+ S% t( {! c6 V
感覺真的很棒!

引用:
原帖由 MUI 於 2012-8-10 20:46 發表   
: O0 d8 Y( }% C: Q6 }& c* j
1 Z  L1 D* ~% D  x% H5 N: i. l+ q2 ]. i$ B
會的,七月尾先試左一次,但果次唔係校服
) ?5 O1 w6 q8 D' [3 Y
7 t0 \% v* e' @7 i" ~
正呀, 玩左咩衫?

咩原因你想戒?
: D/ S' s) e3 U9 k2 y, Z6 i5 Q$ q
* v. y. T( q; i8 A1 ~; `+ u5 N
引用:
原帖由 shatun100 於 2012-8-10 14:47 發表   
% G/ V, k! A& k希望我以後能夠戒掉!
1 s/ r; n5 k  m! T, b% j

回復 14# yy326 的帖子

越買越多啊!!感覺都快藏不住了!!
2 U* ~2 U) I- z7 K) ~8 z; Q清洗也很麻煩><

我中意著住絲襪打

引用:
原帖由 MUI 於 2012-8-10 19:14 發表   
& n/ L! Z+ Z* I" [" u0 m' y0 x我而家鐘意著住校服,比人對住我打飛機,射落我度。
& J! }# \/ }* R! J" ]; m2 B" |* \$ N2 S* G, p- l! r9 t
依個幾好玩咁喎!

引用:
原帖由 alexander 於 2012-8-11 16:52 發表   
! M- l6 g# M  X8 Y# }
- {: e. z2 T9 D( @6 v) x/ P6 I* m- k
, K" }3 K( }; I依個幾好玩咁喎!
* T! k) U: T. x4 i. s- ]
" g9 y) T& P, N% C$ I+ {  v  Y一起玩啊~ 射曬係佢度~

白上衣是指?
  w2 N0 n8 }' O5 P% c) L; {/ E) X7 j/ |即不是連身校裙?
7 u. Y7 |$ j4 {9 X7 M我都係射上去的2 r/ V" V/ P, L' A2 f. _( J' P
咩校服都射的: |3 z! ~" p3 u  V0 C. K7 j
個人係唔洗的..由佢,最多咪換個件
* O; Y* L6 e1 J- \) N% a5 O* |我地可以談談

我都鐘意著校服,最鐘意著PE衫~+ u. |; n: r( o
仲想比人對住打飛機,跟住射到成身都係~9 G+ K2 {0 j3 O# o( S; J
可以做個朋友,分享下嗎?