嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有人會用校服、制服自瀆嗎??

引用:
原帖由 十指套衣裳 於 2012-8-11 11:10 發表   7 z7 d7 P; z) x" O! J
& V2 I+ Z, W+ b, x5 d

2 @$ p; v- n3 R2 W. q正呀, 玩左咩衫?
8 B  j' @; y6 s$ r3 i9 p6 U
% j$ E' C6 M2 X2 V玩左幾件校服
6 w- w$ f  \, U& u但只係比人射左一套

引用:
原帖由 alexander 於 2012-8-11 16:52 發表   
( J  R. G/ r  L" c* U' ?% }# U: y& {
$ e! }9 v0 Q% U, b9 N
依個幾好玩咁喎!
" U# A! y$ @! W) y
0 z' a5 k' L6 X% B2 c8 u
係架,跪係地下等人射果下好開心

引用:
原帖由 bbclt 於 2012-8-12 00:59 發表   ; J# Q4 X! Q; V  i
5 d/ W  \9 t0 P1 D# H% ^

6 Q4 u' g) y+ T一起玩啊~ 射曬係佢度~
1 F4 ?$ _9 b/ y
4 _& _# [' F8 s" @. I) Z$ `幾個圍住我射仲好' ^9 H' E! K/ d5 m7 r
可以輪流玩

回復 23# MUI 的帖子

嘩~正wo,我都想試下添~

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2012-8-24 20:23 發表   9 G7 ]: J, I/ d5 m% ?
嘩~正wo,我都想試下添~
. X5 u. \7 r# c# o7 b
. Y7 A! Y3 X% H0 E  H6 k7 u& a
我試過一次比兩個CD射,原來好好玩

引用:
原帖由 MUI 於 2012-8-25 12:10 發表   ' t/ s" A* `1 {# L! G3 j" |
( u% W* W! W) ]5 F% x6 c/ m
6 t9 X# T  A) N& Z5 c
我試過一次比兩個CD射,原來好好玩
3 C' E4 M% W5 k/ f( i3 t1 j4 h9 N即係全部人都cd? 都幾得意

我經常都會咁做 , 不過如果只係用校服上衣就唔夠HIGH ,4 P3 d* i: U* e7 l7 r+ G
多數都係用泳衣多 , 制服裙都有 , 超爽

引用:
原帖由 MUI 於 2012-8-10 19:14 發表   
6 M' O$ ]6 e$ ~( M: D: W" ~6 Z/ R$ W我而家鐘意著住校服,比人對住我打飛機,射落我度。
3 A" Q4 Y1 j# V. ~8 p, E* Q9 |7 D* j# B) @3 g0 C, m" G

% s# R" t$ {* _6 W8 h: i4 W好正咁喎 , 不過我覺得要多幾個人先好玩

引用:
原帖由 passerby-b 於 2012-8-25 12:39 發表   8 M, n7 q. o2 @' I& g3 `% `# s7 _$ e
1 {% w* n6 R6 g2 I0 v! s& @* I
即係全部人都cd? 都幾得意
' m' Y' C/ n3 S6 m% B: O' {8 J
0 q$ s. y) u% q$ z* }
係架,仲要三個都著同一套校服

著住人地套校服來打,好鬼正

回復 29# MUI 的帖子

我都想試下添~

你想射我定比我射?

好像很刺激的

引用:
原帖由 MUI 於 2012-9-6 07:35 發表   : j8 [) p" s; I/ Q
你想射我定比我射?
. b5 G, E# L+ [' C- a0 M/ \* w6 m
, S+ P9 h1 [" \9 Q% h3 u好想射你

回復 32# MUI 的帖子

你射我同我射你,兩樣都得~

[悄悄話]我又要
暫停寫入

不如約埋出嚟,著同一間學校校服互射啦

回復 37# MUI 的帖子

好呀,我成日都想,只係無地方...

有什麼地方可以呢?

回復 39# jacjac 的帖子

最好有d單身自己一個住,咁就可以節省好多租房既錢。