嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有人會用校服、制服自瀆嗎??

引用:
原帖由 十指套衣裳 於 2012-8-11 11:10 發表   ! J# \6 \, C7 O# E! g
; F- j! h5 R: {+ F! a
. \* X) ]6 p3 `7 `' \
正呀, 玩左咩衫?
7 G, Q, E3 q- I$ k; j7 m7 {- Q
. @& w# v7 l& P% ^* W
玩左幾件校服8 `- x0 p; @" H  w5 u
但只係比人射左一套

引用:
原帖由 alexander 於 2012-8-11 16:52 發表   
! x! n0 O, f! \: o# ^& e8 w! X2 q% V& k# E

; ]: \0 r  ?& u2 o9 _# `$ T依個幾好玩咁喎!
2 i7 ]8 E* a. P& C6 B* L) H  Y; k
1 U0 u$ S4 q+ D% c) Z係架,跪係地下等人射果下好開心

引用:
原帖由 bbclt 於 2012-8-12 00:59 發表   % c8 {7 j, \* U+ k$ e
$ U3 g( x/ ^/ r" C+ S# _/ W) y
- [6 [/ w$ V2 Q- x- t7 [2 m
一起玩啊~ 射曬係佢度~
8 j& q4 w' j3 {. |0 S+ v, i7 @8 L& s+ q- P
幾個圍住我射仲好7 h  e, y4 B" W  v! m; r
可以輪流玩

回復 23# MUI 的帖子

嘩~正wo,我都想試下添~

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2012-8-24 20:23 發表   $ i; K( ~9 o  o$ U* B4 Y3 G
嘩~正wo,我都想試下添~
: p% k2 E0 d. c5 m) W( _% y1 v( F, j7 w3 s3 {3 o3 ?+ _2 E) W
我試過一次比兩個CD射,原來好好玩

引用:
原帖由 MUI 於 2012-8-25 12:10 發表   
. r5 Q9 o' m: F6 C' Z1 U
6 }5 @. i1 `* {* M6 v% h, G+ C( V7 `2 k8 n2 |3 P! U3 x
我試過一次比兩個CD射,原來好好玩
" Z  q. w0 s: p5 S/ B即係全部人都cd? 都幾得意

我經常都會咁做 , 不過如果只係用校服上衣就唔夠HIGH ,; s5 u8 y% ?5 Z( `& n9 l8 l6 K( M# P
多數都係用泳衣多 , 制服裙都有 , 超爽

引用:
原帖由 MUI 於 2012-8-10 19:14 發表   ' H4 J+ a5 G4 N1 A# A) u* `6 ]  R
我而家鐘意著住校服,比人對住我打飛機,射落我度。
/ F, y2 `+ n: C: {* U# @$ s5 f1 v& M7 Y: S( F8 Y
. R, m. R: a, c& g: T4 |
好正咁喎 , 不過我覺得要多幾個人先好玩

引用:
原帖由 passerby-b 於 2012-8-25 12:39 發表   # p+ }1 R: H/ P4 ?3 v
4 X# Y+ t) \; p6 e( b% A% P
即係全部人都cd? 都幾得意
: z, H! R# i4 u4 g
# c  T# h: [. P+ n9 B2 ~( |
係架,仲要三個都著同一套校服

著住人地套校服來打,好鬼正

回復 29# MUI 的帖子

我都想試下添~

你想射我定比我射?

好像很刺激的

引用:
原帖由 MUI 於 2012-9-6 07:35 發表   
) }& m+ J9 W. C* G  D你想射我定比我射?
0 }9 b) b+ d- i

% c9 t) N7 Y/ Y: W好想射你

回復 32# MUI 的帖子

你射我同我射你,兩樣都得~

[悄悄話]我又要
暫停寫入

不如約埋出嚟,著同一間學校校服互射啦

回復 37# MUI 的帖子

好呀,我成日都想,只係無地方...

有什麼地方可以呢?

回復 39# jacjac 的帖子

最好有d單身自己一個住,咁就可以節省好多租房既錢。