嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有人會用校服、制服自瀆嗎??

引用:
原帖由 十指套衣裳 於 2012-8-11 11:10 發表   
. n6 Y3 ^$ \1 Z7 [6 _) B" p+ \! }0 w9 a# l/ K; _$ u! [
, X3 n, x% a3 w; y. H4 [% t
正呀, 玩左咩衫?
2 @4 {) l& r+ Z+ L8 c% f
" |- c( m- s3 T# Y5 w' Z玩左幾件校服
5 ^' }$ Z% o# F4 [# Z( S但只係比人射左一套

引用:
原帖由 alexander 於 2012-8-11 16:52 發表   7 l) z' r" Z+ c& R

: M  M) I) N2 `$ A! R, k6 x% [
- a. X2 o) {% @* _: T依個幾好玩咁喎!
% J3 P8 M; p) _. L* J; [

, e) G0 \4 m' L係架,跪係地下等人射果下好開心

引用:
原帖由 bbclt 於 2012-8-12 00:59 發表   8 a/ n* G$ M, h+ L2 w+ T; v$ E
) D" U$ J8 h8 ^/ w) _4 q
$ R$ b, s1 Q, O# y: M* M! `& ]( O
一起玩啊~ 射曬係佢度~
/ R, V' n& u& l$ d3 N/ C: k9 `/ w; A7 ~/ A1 K( H
幾個圍住我射仲好
8 a& t0 ]0 v% X4 \, g3 U: k9 \0 D7 z7 i可以輪流玩

回復 23# MUI 的帖子

嘩~正wo,我都想試下添~

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2012-8-24 20:23 發表   
9 Z3 Q. _9 i0 G+ K9 \2 S, _嘩~正wo,我都想試下添~
5 a, b9 [7 n7 g' Z6 x' e, |( [1 [8 s* C7 }2 W+ n8 c
我試過一次比兩個CD射,原來好好玩

引用:
原帖由 MUI 於 2012-8-25 12:10 發表   3 f* p" \' w' J) F3 T' f
& D! z/ S1 k, T2 T4 [" ^
6 m% y7 Z: Y/ V7 U
我試過一次比兩個CD射,原來好好玩
; M/ H* I) w$ {即係全部人都cd? 都幾得意

我經常都會咁做 , 不過如果只係用校服上衣就唔夠HIGH ,6 q4 ~% o+ d9 c/ [# X
多數都係用泳衣多 , 制服裙都有 , 超爽

引用:
原帖由 MUI 於 2012-8-10 19:14 發表   5 U+ S! d4 i! T  A
我而家鐘意著住校服,比人對住我打飛機,射落我度。
6 P/ F, Q6 q7 y; x* V+ O( e' s8 g5 G- t9 v# t
9 K  `! _+ q1 ?& f
好正咁喎 , 不過我覺得要多幾個人先好玩

引用:
原帖由 passerby-b 於 2012-8-25 12:39 發表   
% F6 x2 K! q5 R  W  V" o
# K1 `6 z7 O( Z; |6 d7 d即係全部人都cd? 都幾得意
8 e' g+ P: f) `: T
: Q7 ]9 `3 ]3 h係架,仲要三個都著同一套校服

著住人地套校服來打,好鬼正

回復 29# MUI 的帖子

我都想試下添~

你想射我定比我射?

好像很刺激的

引用:
原帖由 MUI 於 2012-9-6 07:35 發表   
- A5 f# p% q0 T# o8 u2 X+ R; H- M你想射我定比我射?
5 N9 P" N. C3 D. `9 Y! o
6 {3 x; i' s( ~( ~好想射你

回復 32# MUI 的帖子

你射我同我射你,兩樣都得~

[悄悄話]我又要
暫停寫入

不如約埋出嚟,著同一間學校校服互射啦

回復 37# MUI 的帖子

好呀,我成日都想,只係無地方...

有什麼地方可以呢?

回復 39# jacjac 的帖子

最好有d單身自己一個住,咁就可以節省好多租房既錢。