嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有人會用校服、制服自瀆嗎??

呃…不會對裙子……直接被射臉比較好洗

直射真的比較重口味

引用:
原帖由 MUI 於 2013-9-21 15:23 發表   ! |3 J8 `% G7 V( m& I' C* b) r

8 s* X4 l  V& A- Z2 ^" X0 O
6 @4 N- i% N& N: V著校裙沖涼會重左好多
4 \2 x/ t! `0 H
但濕左貼身左既感覺好正4 n4 p+ }% o  T! H, c1 F
之前試過4條白色連身連內衣底裙一齊著再沖涼

引用:
原帖由 jacjac 於 2013-9-21 20:17 發表   * s0 u) U  |. ~+ e9 i

' ]$ t, |6 n+ f8 S- M1 b但濕左貼身左既感覺好正/ J: J+ A7 a  J# c# p9 A
之前試過4條白色連身連內衣底裙一齊著再沖涼
, A: ~: S5 Z9 y' K

* l% _. r. I( U1 R9 _7 v4 K$ |4 g會唔會好貼身?

引用:
原帖由 MUI 於 2013-9-21 20:36 發表   
8 U% g; E4 n, H) f/ P9 ~
6 Y6 k% a7 K+ |
( j" p, `4 w' Q8 Z0 S會唔會好貼身?
0 A  }, {) ~! `# Z, k. M& W會黏住晒個身咁,同好墜身,但好好feel

引用:
原帖由 jacjac 於 2013-9-21 23:51 發表   
! V  Z9 h% G) @! Z8 b% \, o& g. g) U  Z: M7 Q" c
會黏住晒個身咁,同好墜身,但好好feel
: h* b' J0 \# u( |6 R9 k

8 |6 z3 `3 ?1 l5 t, j我只係試過CD好女學生比人淋水

good ah, i like it

引用:
原帖由 MUI 於 2013-9-22 10:26 發表   ( `. ?/ c' ^; ?2 I  V* [) E
  W/ i. }! m1 ?8 _

[; P+ m( c3 \2 N我只係試過CD好女學生比人淋水
( c( r+ g  b; P- k2 _
又係好正既感覺,2 z, r$ I6 s; M! K; D
但淋濕之前用D奶白色既淋浴露jit向個身度好正,. ^4 k6 {8 x# l6 [7 ?4 n
一灘灘咁.

射在白衫上

我會著住打/做,不過絕對唔會射系上面

我向來都無興射,反而喜歡我穿著,然後男友對住打j或射我囉!