嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

秦度的白色連身校服裙已經被我一開為二,解咗體爛晒!

秦度的白色連身校服裙已經被我一開為二,解咗體爛晒!

用了多年的校服裙已被我撕破,
% C% x/ I5 B9 t) R1 Y過程真是極度興奮!
0 w( @4 k. D" A7 l8 Y2 f, A! u& T- h* x- U- N
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

咁浪費架你

引用:
原帖由 MUI 於 2013-8-2 20:52 發表   / [& u2 E- L$ k# r5 x
咁浪費架你
+ n/ U- s7 X0 U- ]4 D7 F& H/ ?
因我買咗3套新的.

引用:
原帖由 kingphone 於 2013-8-2 20:54 發表   ; ^# }' j+ A( g8 _( e7 ]

' n3 D% c) A4 g" [, [9 Q因我買咗3套新的.
3 C* {$ M8 B  a& a5 Y
/ v1 E4 A* P1 W$ U+ e, a1 O1 a: v
我早前都買左五套藍田st paul

引用:
原帖由 MUI 於 2013-8-2 20:55 發表   / h5 L3 a4 `+ e: Z8 w

' u5 ?7 ?0 k/ D
" R/ Y- C* Y" W$ }; e+ I! U我早前都買左五套藍田st paul
, o5 f) y6 i$ m8 [- F係點樣呀?1 V" A  b$ F) [5 }3 C
我想買一套玫瑰剛,唔知槍記有無呢?

引用:
原帖由 kingphone 於 2013-8-2 20:58 發表   
/ u! n% d4 M8 h1 O. n' k$ }- `0 F' k
係點樣呀?" a( m& E6 L, M
我想買一套玫瑰剛,唔知槍記有無呢?
7 c: _0 Q2 x5 v6 Q& f6 C& v  \/ r  X! K' k3 H6 T
玫瑰剛係邊區?昌記係邊區?
$ P: o3 Y2 [& N明未?

引用:
原帖由 MUI 於 2013-8-2 21:00 發表   : X6 s; t, o  n8 _3 ^: C
- U! h1 K: y( x  d4 O, |0 o
% e  `1 ~! y$ F4 u3 Z+ d! A
玫瑰剛係邊區?昌記係邊區?/ z% j2 d/ p$ x& o- N2 ?3 E( @/ y
明未?
. }4 I6 O: g9 w5 o& a2 \# K( Z
咁邊度有得賣呢?

如果係女女著住撕爛就正

引用:
原帖由 holland_rice 於 2013-8-2 21:23 發表   3 w9 x! X4 O- ]/ F
如果係女女著住撕爛就正
$ u2 D5 Q3 P+ a- R自己著住來撕爛都一樣咁正!

你又來了...

感謝大大無私分享

我成日去超市發夢都未見過呢種畫面呀.

/remain the skirt

呢到發生肢解案嗎?

做乜咁晒野....

完全粉碎是否另有一番感覺??

因咩事要咁做呢???
我不是cd,我只喜歡女底,絲襪同m巾

撕爛不如益人

好像很浪費喔9 h! U; E4 p4 a4 x
撕掉?

點解~~~~~~~~~~