嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

秦度的白色連身校服裙已經被我一開為二,解咗體爛晒!

秦度的白色連身校服裙已經被我一開為二,解咗體爛晒!

用了多年的校服裙已被我撕破,
3 ~' ]+ B. F* L" l( H3 Y  Q過程真是極度興奮!
! I# r. r7 g, O2 ?% ~* w+ I: v6 l( z- G
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

咁浪費架你

引用:
原帖由 MUI 於 2013-8-2 20:52 發表   . |, n. ~, W: c! A8 w+ B
咁浪費架你
% ]4 d& T6 e% n6 r1 d+ U因我買咗3套新的.

引用:
原帖由 kingphone 於 2013-8-2 20:54 發表   
  Z7 c$ ?8 i- `3 o4 m, B; u( [$ {1 I1 W
因我買咗3套新的.
. R  ]; d, N1 H4 v" {, C3 P' H

5 n, [! N; B' @. B4 B我早前都買左五套藍田st paul

引用:
原帖由 MUI 於 2013-8-2 20:55 發表   
+ g9 v9 x0 [% q
7 n' J% q2 n# g9 d- [4 O* G/ v1 l! T, d: q
我早前都買左五套藍田st paul
0 W+ s" m8 ]2 b' b+ ^
係點樣呀?
  C" P5 L4 Y9 h6 ~6 e+ h1 E* _; L$ ]我想買一套玫瑰剛,唔知槍記有無呢?

引用:
原帖由 kingphone 於 2013-8-2 20:58 發表   
  J+ B- I+ Q" k# I5 I. r( C
3 k% o! _6 P6 S- q; h係點樣呀?
* I; T# A- e- |2 p7 |我想買一套玫瑰剛,唔知槍記有無呢?
! M# h# r9 P: X
" T- V9 h5 B0 Q. X$ n玫瑰剛係邊區?昌記係邊區?7 h7 i3 c8 b2 j+ |, C  Y
明未?

引用:
原帖由 MUI 於 2013-8-2 21:00 發表   0 w+ g# X) M$ P1 o

8 W7 e& T5 X) ~  B& x; u. Y
: c( ~% Z- a2 S# q9 T7 M玫瑰剛係邊區?昌記係邊區?: [, E2 I5 V1 {; ?: [
明未?
$ j. W+ U6 R# v$ P7 m' o咁邊度有得賣呢?

如果係女女著住撕爛就正

引用:
原帖由 holland_rice 於 2013-8-2 21:23 發表   
! a( {2 |1 k1 ?! L- L7 X如果係女女著住撕爛就正
2 X1 ?! @6 ~& |. c0 f
自己著住來撕爛都一樣咁正!

你又來了...

感謝大大無私分享

我成日去超市發夢都未見過呢種畫面呀.

/remain the skirt

呢到發生肢解案嗎?

做乜咁晒野....

完全粉碎是否另有一番感覺??

因咩事要咁做呢???
我不是cd,我只喜歡女底,絲襪同m巾

撕爛不如益人

好像很浪費喔3 C" C$ C$ k4 j* U; m7 V. [9 a
撕掉?

點解~~~~~~~~~~