嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

秦度的白色連身校服裙已經被我一開為二,解咗體爛晒!

秦度的白色連身校服裙已經被我一開為二,解咗體爛晒!

用了多年的校服裙已被我撕破,+ `& I# G; ^$ _! P
過程真是極度興奮!
9 M0 X5 s1 @5 C2 R
( g! |7 r" m) i+ S5 X[ 本帖最後由 kingphone 於 2013-11-25 22:53 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

咁浪費架你

引用:
原帖由 MUI 於 2013-8-2 20:52 發表   
- {, g6 N" u) O咁浪費架你
4 w- V/ V7 y% \+ C: a/ h0 w因我買咗3套新的.

引用:
原帖由 kingphone 於 2013-8-2 20:54 發表   7 V- G5 Y$ Q: m3 h. d

+ o9 @8 c+ m5 b9 b因我買咗3套新的.
( f' @: g) w; L
' l# u: ~0 E' ~' S0 A2 ~
我早前都買左五套藍田st paul

引用:
原帖由 MUI 於 2013-8-2 20:55 發表   
' u0 H9 m0 Q& \' N6 q- ?* K" a6 ?
8 W- r) l+ W% O4 [" F8 U. H+ N' `3 ?3 N
我早前都買左五套藍田st paul
  ~6 m- q& `7 R$ \9 F4 b
係點樣呀?# R* |$ r( n# U- }; U& o3 C
我想買一套玫瑰剛,唔知槍記有無呢?

引用:
原帖由 kingphone 於 2013-8-2 20:58 發表   ) f# \3 M7 l3 |* w2 z
7 ?" y6 H: r" y+ F) F; M
係點樣呀?
7 t. k8 g4 J3 u" X1 b% }我想買一套玫瑰剛,唔知槍記有無呢?
( b! R) @$ F" u$ s6 I

0 a0 m7 m1 r/ s玫瑰剛係邊區?昌記係邊區?9 r& k- Q  t2 Y2 n; Y. E2 z
明未?

引用:
原帖由 MUI 於 2013-8-2 21:00 發表   " _. R" N( l6 i- q$ r6 l% ]3 l

3 y: K3 O: u% T% Q- F7 B8 F
4 i3 M- ?6 D' W( j6 U4 r玫瑰剛係邊區?昌記係邊區?6 e$ o4 z' i4 O3 d. Z% ]# v
明未?
+ a' X8 k. L0 s* w1 a
咁邊度有得賣呢?

如果係女女著住撕爛就正

引用:
原帖由 holland_rice 於 2013-8-2 21:23 發表   % E# ~6 K9 K: g2 O2 H! r
如果係女女著住撕爛就正
" i0 t! ~$ G0 s9 @. u2 G2 l# Z" A  w
自己著住來撕爛都一樣咁正!

你又來了...

感謝大大無私分享

我成日去超市發夢都未見過呢種畫面呀.

/remain the skirt

呢到發生肢解案嗎?

做乜咁晒野....

完全粉碎是否另有一番感覺??

因咩事要咁做呢???
我不是cd,我只喜歡女底,絲襪同m巾

撕爛不如益人

好像很浪費喔$ h+ V* V$ b+ l& T  v$ |5 {
撕掉?

點解~~~~~~~~~~