嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

秦度的白色連身校服裙已經被我一開為二,解咗體爛晒!

秦度的白色連身校服裙已經被我一開為二,解咗體爛晒!

用了多年的校服裙已被我撕破,% p) x' L' n) f% D4 i/ A
過程真是極度興奮!
3 {/ l% C4 V; J6 J9 a+ d. m! w# i4 [6 \3 F
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

咁浪費架你

引用:
原帖由 MUI 於 2013-8-2 20:52 發表   
4 C7 j3 n: p: x0 H1 _, @0 ~咁浪費架你
0 X2 v' d4 i. v2 H0 h因我買咗3套新的.

引用:
原帖由 kingphone 於 2013-8-2 20:54 發表   / d6 k  O, F9 ?" M

) a, v$ j7 D: ]* I$ Y% L, W6 c  o因我買咗3套新的.
3 w/ o8 n  Q  J2 O+ ~5 w1 W8 I& N
6 X) t( w1 h% i: n3 h: [3 S% P我早前都買左五套藍田st paul

引用:
原帖由 MUI 於 2013-8-2 20:55 發表   
" G+ d2 a0 i) F
& k5 _7 C* s6 @1 |/ k6 H/ C
4 B- ?2 h& D! X5 T$ L我早前都買左五套藍田st paul
& |- P% Q! r8 U+ y* F* m
係點樣呀?! O3 E" a) F( r4 d3 w
我想買一套玫瑰剛,唔知槍記有無呢?

引用:
原帖由 kingphone 於 2013-8-2 20:58 發表   
) o! v- J8 [8 R
" s3 V0 H3 ?! M& X- w8 [; D係點樣呀?
9 h- N4 h; l. f& D8 X我想買一套玫瑰剛,唔知槍記有無呢?
- u! n8 {$ T0 J9 d0 s
# W6 C' t5 a& R: e
玫瑰剛係邊區?昌記係邊區?6 r  s6 }+ W4 c" h' L5 T0 p
明未?

引用:
原帖由 MUI 於 2013-8-2 21:00 發表   5 e, ]. Y& _3 ^; M; G0 }- o
5 w# d5 `8 @! [5 p7 i3 [
8 P3 e- I2 u8 Z% o1 ]6 }4 _5 ?
玫瑰剛係邊區?昌記係邊區?7 s. @* ]5 T! v1 R/ r* T
明未?
' _# i# }; Y  j  n4 `2 C咁邊度有得賣呢?

如果係女女著住撕爛就正

引用:
原帖由 holland_rice 於 2013-8-2 21:23 發表   * M; c& X) R: Z, e# k) D5 E
如果係女女著住撕爛就正
$ v, N  z9 P7 R# Y6 X# V
自己著住來撕爛都一樣咁正!

你又來了...

感謝大大無私分享

我成日去超市發夢都未見過呢種畫面呀.

/remain the skirt

呢到發生肢解案嗎?

做乜咁晒野....

完全粉碎是否另有一番感覺??

因咩事要咁做呢???
我不是cd,我只喜歡女底,絲襪同m巾

撕爛不如益人

好像很浪費喔3 b- \; X# {1 ]9 P( G
撕掉?

點解~~~~~~~~~~