嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

秦度的白色連身校服裙已經被我一開為二,解咗體爛晒!

秦度的白色連身校服裙已經被我一開為二,解咗體爛晒!

用了多年的校服裙已被我撕破,
3 k5 b9 d' X9 n+ b2 E過程真是極度興奮!" n( Y, U" I8 z! M$ e" [. X# ?; |( p

: {8 J+ D6 p$ ]8 Q[ 本帖最後由 kingphone 於 2013-11-25 22:53 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

咁浪費架你

引用:
原帖由 MUI 於 2013-8-2 20:52 發表   1 g" q( A+ P2 f$ F7 n8 @, E& J
咁浪費架你
" d- k+ [0 O: T9 e1 ]) \1 @, G因我買咗3套新的.

引用:
原帖由 kingphone 於 2013-8-2 20:54 發表   ! u8 w. O* }: ^

h6 X2 O8 j- D/ H' C5 v  X) M因我買咗3套新的.
, y+ y" Z; K( l9 b. D) j9 X9 }! T
- Y6 ?. o# G5 }, n我早前都買左五套藍田st paul

引用:
原帖由 MUI 於 2013-8-2 20:55 發表   
  g6 M, E! s( V% Y, l! J/ b- K4 w6 _( T4 [! z

+ a. r' c9 C% H$ w8 {9 \; `我早前都買左五套藍田st paul
7 r  D1 Y8 j3 N
係點樣呀?
  l% v" J, z- y" J6 r我想買一套玫瑰剛,唔知槍記有無呢?

引用:
原帖由 kingphone 於 2013-8-2 20:58 發表   
) ]2 i5 u0 f+ E& x. n7 P8 q
1 Q$ K! P+ \: u% x) C係點樣呀?
/ ]. h3 Z& Q0 O3 P  T( S& x我想買一套玫瑰剛,唔知槍記有無呢?
% K4 m, I4 [. w; ]' r4 [) M

% m! m0 r$ n0 X6 p6 e7 D) q玫瑰剛係邊區?昌記係邊區?
* }- L0 a* x3 m( r* v明未?

引用:
原帖由 MUI 於 2013-8-2 21:00 發表   
, Y( c* _& t/ N) z' W: p+ D7 C5 I, {. r8 k, H9 w! i. q9 G
8 G0 W, c# J3 Q2 z7 X* r
玫瑰剛係邊區?昌記係邊區?" E  Z/ ~; d& b" i* J5 A0 J
明未?
; B! F! K) ]. A  J# Q/ a& [咁邊度有得賣呢?

如果係女女著住撕爛就正

引用:
原帖由 holland_rice 於 2013-8-2 21:23 發表   ) v% j& V/ t7 W8 B. r
如果係女女著住撕爛就正
7 d& H& ]% O6 b2 k$ k9 ?自己著住來撕爛都一樣咁正!

你又來了...

感謝大大無私分享

我成日去超市發夢都未見過呢種畫面呀.

/remain the skirt

呢到發生肢解案嗎?

做乜咁晒野....

完全粉碎是否另有一番感覺??

因咩事要咁做呢???
我不是cd,我只喜歡女底,絲襪同m巾

撕爛不如益人

好像很浪費喔7 h, _9 h: W6 h' Q
撕掉?

點解~~~~~~~~~~