嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

秦度的白色連身校服裙已經被我一開為二,解咗體爛晒!

影張爛左既校服都要收錢……

引用:
原帖由 L4DUOOOO 於 2013-8-14 10:19 發表   9 f  |- F& O/ N7 E: E- K
影張爛左既校服都要收錢……
% B. z+ A6 Y6 D0 @9 q5 w4 y
是免費的,不用俾錢.

咁浪費???啲校服我會用嚟儲

why u do that...
8 t$ {* U' N1 M6 O; T% fit's waste.....

一件好好的校服就這樣被撕裂了,好可惜喔

用舊左都吾洗咁~~~

引用:
原帖由 lrube 於 2013-11-22 15:12 發表   ' \) R" l; F/ D" v7 v
一件好好的校服就這樣被撕裂了,好可惜喔
; Z  m+ e: T, e& ]/ h  m
引用:
原帖由 aria 於 2013-11-22 20:46 發表   0 p" z5 h8 Q1 M6 f3 k6 j
用舊左都吾洗咁~~~
, k  J, Y1 {+ M0 c) H4 Z4 ~! H2 C
耐不耐玩一次,好有快感架.

點解呀! 俾我吖嘛!!

引用:
原帖由 kingphone 於 2013-11-25 22:05 發表   * \0 Q! g6 O/ ^) y$ k

' h, O7 h8 u0 }8 C; z9 x9 W+ V
" L4 v3 d  d1 C- {, G) x$ G: m耐不耐玩一次,好有快感架.
3 n3 S- z& x, n( q
之前睇過你既post8 t* K# X. G& k
我終於撕過一條二手既校服3 G$ l3 G! }  L$ p, P3 z2 `
原來真係好似比人姦咁

引用:
原帖由 MUI 於 2013-11-26 15:27 發表   1 F9 {$ i- T" s5 u

1 A) j9 w0 J% L5 @3 c! }1 I之前睇過你既post
# `7 p8 @/ ^+ r; y我終於撕過一條二手既校服
  h; b9 j, X& G/ [原來真係好似比人姦咁
4 D; P6 f- e) [: h  J* k& {9 w5 d% m0 V1 }! N# J

. X! }6 B: x9 c/ t" A點樣撕法呀?

引用:
原帖由 eddiecd 於 2013-11-27 02:02 發表   & H) [3 w9 D. ~" C  {& h' J# c% p

7 G2 }  a/ b* r: m( |4 z
$ R; o0 x  J) K# q
: l( a# K/ }' I" J點樣撕法呀?
* T: _" U5 Z7 i" p; \+ m3 T8 y+ j9 w& H/ `: f& |
用力係啲車口度撕開

正wor
- K& d1 N( P+ s# W撕得好盡~~

楼主真是
2 [7 T4 K- i2 d0 o+ ?* J我珍惜都来不及啦

引用:
原帖由 yuanyi91 於 2013-11-29 00:03 發表   
1 a. ?/ Y9 Z+ p" s: m% X! l  B+ l2 b楼主真是
* G8 w" M7 {  K. Q我珍惜都来不及啦
4 ]; Y9 X+ U, M  i) b2 Q% k9 w
我有好多件,撕爛咪買過囉!
- I* F* v% k* O呵呵