嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

秦度的白色連身校服裙已經被我一開為二,解咗體爛晒!

影張爛左既校服都要收錢……

引用:
原帖由 L4DUOOOO 於 2013-8-14 10:19 發表   7 g8 U8 d1 ^4 b& Q+ Z2 y
影張爛左既校服都要收錢……
+ @- K& ], ~0 V4 {$ c是免費的,不用俾錢.

咁浪費???啲校服我會用嚟儲

why u do that...: }0 J' Q9 p: w6 o3 u3 J; L8 H
it's waste.....

一件好好的校服就這樣被撕裂了,好可惜喔

用舊左都吾洗咁~~~

引用:
原帖由 lrube 於 2013-11-22 15:12 發表   : v& p6 {2 U+ N8 u1 B( o+ A$ n; R, G
一件好好的校服就這樣被撕裂了,好可惜喔
$ Q6 i% R+ g; j8 O
引用:
原帖由 aria 於 2013-11-22 20:46 發表   
8 C. H; o% f) C" p用舊左都吾洗咁~~~
* O; X2 e; m0 N% j' U1 A( ?
耐不耐玩一次,好有快感架.

點解呀! 俾我吖嘛!!

引用:
原帖由 kingphone 於 2013-11-25 22:05 發表   " N. r5 ^( [2 K" N9 [  L3 r

8 R1 b0 W* Q9 U# A2 T
2 S9 v2 p: [" q% A耐不耐玩一次,好有快感架.
( C, g. y; \: G4 D/ E9 D( k之前睇過你既post/ G. p5 J% y5 a  k; S2 o
我終於撕過一條二手既校服# {7 A0 A2 S- k2 e
原來真係好似比人姦咁

引用:
原帖由 MUI 於 2013-11-26 15:27 發表   
: U# g, Y6 I! @5 q5 ]2 H& b1 L& ~9 |. A: O- P
之前睇過你既post% d: i6 D# ^" _! s! [+ t: `8 z
我終於撕過一條二手既校服
$ k$ a* s( {+ T原來真係好似比人姦咁
! h9 m4 k) l) x5 N6 [9 _2 d+ _  U1 {7 r

) x8 _: F  l& W- x% m. g' b- K點樣撕法呀?

引用:
原帖由 eddiecd 於 2013-11-27 02:02 發表   ; ^% d5 ^6 F, A
) z4 m) p. |0 T% [1 T5 p; g( A
1 A# t* k. m9 Z  x) a  u
8 K4 i9 }- I) l' r! n
點樣撕法呀?
; `9 b8 s8 F2 ]( l8 x, g4 P+ G- l1 y$ Y
用力係啲車口度撕開

正wor( M! t$ q% D! V0 L& N$ E) ?
撕得好盡~~

楼主真是
9 X( n" h6 L! G1 e我珍惜都来不及啦

引用:
原帖由 yuanyi91 於 2013-11-29 00:03 發表   6 A) G' K$ l& X7 J  X8 I
楼主真是 5 f. ^5 Y. G% d8 Z
我珍惜都来不及啦
) ^; u) o4 k9 V- S3 L
我有好多件,撕爛咪買過囉! ( s  a3 a2 L4 @' x: e
呵呵